Познавате ли други мъже като него? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Познавате ли други мъже като него?
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 3918 пъти
Здравейте на всички.
Напоследък много ме тревожи един въпрос. Преди месец ни се роди първото дете-момиченце. Мъжът ми много обича децата и винаги е искал да има собствено дете и за това и аз се съгласих. Но откакто се е родила направо се побърка- постоянно се опитва да я окупира и да ме изтласка на втори план.

Все я храни, сменя памперси, леглото й е от неговата страна- въобще държи се така все едно той е майката, а не аз? Не знам какво да си мисля. Въртят ми се едни странни мисли в главата, защото другите жени все се оплакват, че мъжете им не им помагат с децата, а моят е точно другата противоположност. Почвам да се притеснявам да не е педофил?? Направо ще се побъркам вече. Кажете ми според вас нормално ли е един мъж да се държи така и вие познавате ли други такива мъже?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 94ae71df8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Явно страдаш от ревност към собственото си дете!

Да обявиш желанието на един баща да се занимава със собственото си БЕБЕ за педофилство е ку-ку и ненормално - прегледай се.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a546fc3cce
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Скъпа, имаш два варианта - или мъжът ти е пълно куку и нещо не го слуша главата, или се притеснява, че ти не можеш да си добра майка и затова е поел изцяло грижите за детето.

Али

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: be62f21fb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Мислиш си глупости. Човекът просто е щастлив от това, че си има свое дете, негова плът и кръв. Още повече, че се е родило наскоро и не му е минала еуфорията. Вместо да се радваш, че ти помага в грижите за детето, ти си задаваш абсурдни въпроси. Какво лошо има в това, че харесва децата? Това ли го прави педофил?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1c7bc0abff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отговорът се съдържа в самия ти въпрос - "винаги е искал да има собствено дете и за това и аз се съгласих". Никъде не се споменава за твоята радост, че ти се е родило дете.

Мъжът ти действително е майката, има ли друг избор? А ти си един страничен наблюдател, който единствено може да недоумява какво е това любов към свое дете.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 520dfdff0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Според мен си права да се тревожиш.... не знам за педофилски наклонности, но определено има обсесивно поведение мъжа ти, обсебващо, манийно... не е лошо да те сменя от време на време, да те замества при някои дейности, за да можеш да си почиваш... но доколкото разбирам е прекалено вниманието му и е нормално това да те тревожи. Да обича децата е едно, но това да се превръща в мания и да обсебва живота му и вашият общ живот, не е добре! Ако това е единствената цел в живота му, ще има да патиш... детето ще е винаги върха, ти ще си втора цигулка... не знам какво да те посъветвам просто!

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 20794d9a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не, не познавам, но ме кефи логиката ти. Значи, той обича децата, винаги е искал свое, ражда му се, грижовен е, гледа да не се изморяваш и ти помага- значи е педофил... Сещам се за един баща на 2 малки момченца( 4 и 2, приятелчета на брат ми), който познавам, грижовен е, разкарва ги редовно навън, помага в къщата, неотлъчен е от тях. Нямам идея дали той е като твоят мъж, защото ти го описваш като невероятно залепен до детето, но този за когото говоря също влага много грижи и време.

Нормално е да му пука и да се грижи, забелязвам, че бащите започват да се чувстват ненужни през бременноста, защото майката носи бебето, после като се ражда тя го кърми и ако искат да участват повече е нормално чисто да те измества в ролята на майка.
Зу-За

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e43d01d290
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какъв педофил бе рожбо. Бащтите също са хора. Аз с моя първо роден син бях в бащинство. И той не спеше до мен а ми върху гърдите ми. Въпреки че бях по бащинство ходех и работех и като се върна първо в банята и веднага при малкия. В вътрешния джоб на якето си винаги имах пакет носни кърпи и пласмасова лъжичка. Разхождаме се в парковете купия едно бурканче бебешка храна подържа го 5мин. да се постопли в ръцете си и нахрания бебето и след това го преспя в количката. Така беше с големия ми син. За съжеление с втория нямах тази възможност. Сега изпитвам вътрешна вина към малкия.
Трудно ви се угажда на вас жените. Ако няма време човек"Той мъж ми нищо не прави вкъщи"ако ли пък помага и се грижи "Педофил". Нищо му няма на човека радвай се и остави мъжът ти и той да се радва. Знам че за него е върховно удоволствие да се занимава.
Мога още да ти пиша но мисля че не е нужно.
Поздрави

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 10fe531000
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   абе жена, .. радвай се и си гледай здравето :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7ebc80ac7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   ти си много зле ма жена другите сигурно мечтаят за такъв мъж мечта, а ти какво-пречи ти, че ти помага ли? Явно е загрижен баща и ще е добър родител. Откъде ти се взе тези мисли, че е педофил? Ти въобще мислиш ли? Ако беше педофил въобще нямаше да се занимава с теб, защото НЕ ГО ПРИВЛИЧАТ ЖЕНИ, А ДЕЦА! Пък вече имате дъщеря, това е доказателство, че те обича и ти си жената на живота му! Айде и умната! Да знаеш как искам мъж като твоя...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b9efcf9d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти луда ли си? Що за извратена логика имаш? Радвай се, че се грижи за детето, на теб къде ти акъла? Ами обича детето и се грижи за него човека, ти обратното ли искаш? Да скита и да не го поглежда. Не знам как ти мина през акъла да мислиш, че е педофил.
Маги

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 04c609f1aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   от авторката:
Единствено номер 5 ме е разбрал(а) правилно. Той не просто ми помага, а изцяло се опитва да ме игнорира. Имам чувство, че след като вече е получил това, което толкова много е искал, аз вече не му трябвам. Дори да не е педофил, поведението му просто не е нормално за мен. Когато си е вкъщи не ми дава да я пипна, много е изнервящо. Казвате, че ми помага и да не си мисля глупости, но той всъщност само ме юрка да върша всичко друго, а той се грижи за малката. Ако наистина го правеше да ми помага щеше да върши тежката работа, защото аз съм след операция. То много е лесно да стоиш с нея на дивана и да я гушкаш и от време на време да смениш по някой памперс. Леглото й е от неговата страна, а аз съм тази, която става вечер да я храни, не той. Така че не ми говорете за помощ, просто нещо не го слуша главата според мен, но аз наистина се притеснявам. Прекалено е обсебващ.
Бих искала да попитам номер 7 защо си се грижил толкова за сина си? Проблем с майката или просто ти харесва да го правиш?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e60d38f85c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Е извинявай, ако пък и когато си имаш малко бебе, няма и на месец, и поне за няколко месеца жена ти не стане втора цигулка, ей тогава идват проблемите... какъв родител си, ако детето ти не е преди всичко?? !? !? !? !? ! А на авторката само едно, изтрещяла си нещо, ревнуваш според мен, и по лошото е, не че ревнуваш, защото не можеш да се добереш до детето си, а защото мъжът ти не дундурка теб... аз имам три деца, на големия на 7, средния на 4 и малката на 3 месеца, и умирам да прекарам всяка минута от деня си с тях, чакам само да свърша работа, да се прибера вкъщи и да си ги нагушкам, защото са ми най-скъпото... обичам жена си, обожавам я, но ако трябва да избирам винаги бих избрал децата си...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 67262bd22e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   За мен е нормално, майката да поема повечето грижи за бебето. То има нужда най-вече от теб. Защо не го кърмиш? Кърменето създава една много здрава връзка между майката и бебето. Прави ми впечатление, че много майки се отказват от това толкова важно и приятно занимание с оправданието, че нямат кърма(дрън-дрън). Според мен мъжа ти не те обича иначе нямаше да постъпва така. Много грубо е да делиш детето от майката и егоистично. Кажи му директно, че това което прави не е нормално! А той няма ли да работи?? !! Да не е в майчинство хехе??

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 94ae71df8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторке, спокойно! Дай време на нещата да се оталожат!
Поговори с мъжа си - мъжете не разбират от загадки, от намеци, от мусеници - направи хубава вечеря, седнете и поговорете.
Кажи му, че няма да ставаш нощем да храниш детето, докато креватчето е от неговата страна. Предложи да се редувате - една седмица от твоята страна, една от неговата, а когато детето стане на 6 м. - собствена стая. На Запад още от самото начало ги слагат в собствена стая, у нас има 3-годишни деца, които спят при родителите си!

Не позволявай това!

Но и не си прави илюзии, че мъжът ти ще ти помага в домакинството, докато той работи, а ти си в майчинство. Няма да стане просто.

След тежката работа той иска да види детето си, ако трябва и да чисти и да сменя памперси, съвсем ще издивее. Мъжете не понасят много товари, слабият пол са.

Нормално е да се чувстваш игнорирана, но за да привлечеш отново мъжа си трябва да си умна. Намери си занимания извън брака и майчинството. БЪДИ ВИНАГИ СЛАДКА КАТО МЕД, без крясъци, театри - вечер като дойде той например и вземе детето

- Мили, добре че дойде, канена съм при Мимето на кафе/ще ходим на театър/на кино“ - връчваш му беберона, памперса и готово.

Дори не е нужно да ходиш при Мимето - отиди ти сама на кино например, на театър, по магазините... Можеш ли да караш кола? Това е много важно в днешно време - запиши се на курс, докато си в майчинство, запиши се на курс по английски и т. н. и имай винаги живот извън брака.

Да видим, дали няма да му станеш интересна!

И още - веднага щом си се възстановила от секциото, почни да се грижиш за себе си. Ходи на фитнес - има уреди, които можеш да правиш, не се превръщай в „мамче“, бъди жена. Спечели мъжа си като жена отново. Ако и тогава не ти обръща внимание, нещо не е наред.

Но за сега - за сега го остави да се нарадва на детето си. Отстъпи крачка назад. Той ще те потърси!

П. П. За нас, които сме имали други бащи, е много странно поведението на съвременните мъже към децата им. Трябва да приемем, че не само ние, но и мъжете са се еманципирали и докато бащите ни е нямало, как да се радват на нас без да бъдат присмяни в обществото, то днес да си добър и грижовен баща е много важно.
Не можем да си представим, колко са важни децата за мъжете, особено когато по закон те могат да ги изгубят много, ама много лесно. Никога децата не биват отсъждани на бащата. Родителски права - да, но децата остават при майката!
Това е и причината доста мъже да не се развеждат, а у дома да се концентрират само към децата. Много, страшно много мъже са това - „ако трябва да страдам с тази жена заради децата, нека да прекарвам поне времето си с тях. “ За подобни мъже бащинството, заради което са се отказали от лично щастие, се превръща във фикс идея.

Не мисля, че твоят случай е такъв, много малко е детето, но познавам поне два случая, в които мъжът същност е искал да бъде с друга/сам и е бил пред раздяла, но жената забременява. Не можеш да оставиш жената, ако искаш детето си.

Но при вас не е така, поне за сега нищо не говори за това. Вашето дете е било планирано. Просто мъжът ти не може да разбере, какво те мъчи, докато не му кажеш. Кажи му го в прав текст, но без караници, мрънкане и рев и ще видиш - той ще се промени спрямо теб.

Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: eaed30d256
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Малко ме разсмя честно казано... Педофил? Това е абсурдно.
Просто човекът е щастлив, всички мъже се радват на първото дете-някои от тях проявяват радостта си по различен от другите начин.
Нищо притеснително няма...

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: fe9642bc8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Кажи на мъжа ти, че когато излезе в майчинство, искаш да обръщаш повече време на малката - да я кърмиш, да й пееш присписвни песни, да свиква с майката. Като поотрасне, това дете трябва да е свикнало с образа на майката, защото много лесно може да се открадне дете от някоя детска площадка или на улицата. Бащата трябва да върши тежката домакинска работа и да намери време за теб, поне за едно разговор в по-различна обстановка (на някоя вечеря или през уикенда в кварталното кафене на четири очи). Кажи му, че някоя твоя приятелка може да се грижи през уикенда за детето, а вие двамата да отидете на разходка из магазините.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: deaa2298d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Тука всеки който е коментирал е далече от истината, защото никой освен теб не знае по добре. Дано като порасне детето да не е същия защото ще разглези момиченцето много.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ab9803634e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Добре бе, остави бащата да си се радва на детенцето. Това твоето ревност ли е, или какво?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 46ecf81d3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Почивай си като иска нека се грижи.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 70c1abfdd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Ревнува, щото майките винаги искат тях да ги обрижват и гушкат на дивана. И някой друг да мие, чисти, простира, пазарува, сменя памперси, изхвърля боклука - а те само да се наядат, и вече готовото бебе със сменени пампреси и нахранено да го гушкат на дивана и никой на не ги занимава с друго. Ха ха добре ти е хванал цаката - той на дивана грижещ се за бебето, а теб те юрка да правиш горепосочените дейности. Ами нормалоно е да те е яд.
Ясно ми е като бял ден. На трите ми деца жена ми дали е сменила сумарно три пъти памперсите, или три пъти да ги е нахранила докато всяко едно почне само да се храни.
Хубаво сега ще разбереш какво е неблагодарна майка(мъжа ти) да те юрка. ха ха ха

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: bb2e1db7e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Не познавам такива мъже.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker