В мен ли е причината - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

В мен ли е причината
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2492 пъти
Живея с приятеля ми от доста време и се разбираме, но не понасям родителите му. Те не живеят при нас, но когато се виждаме с тях ми е много неприятно. Те с нищо не са ме засегнали, но не мога да си обясня защо не ги харесвам и то най-вече майка му. Тя се държи добре с мен, но понякога усещам, че е изкуствена-казва нещо само за да не се обидя, но всъщност знам, че има друго предвид.

Понякога по заобиколен начин ме дразни, като намеква разни неща. Те са прекалено различни хора от мен и на повечето теми сме на две мнения, гледам да не се заяждам, но понякога не издържам. Майка му ми се струва, че се опитва да ме заблуди и не съм сигурна какво е истинското и мнение за мен. И особено много се дразня, когато тя се лигави с приятеля ми-да, син и е, но може ли по 100 часа да го прегръща и целува като малко момченце, а той сякаш е опиянен и за всичко я слуша. За него тя винаги е права, щом тя го е казала, значи е вярно-тя все още му купува дрехи, който винаги са най-хубавите, защото тя ги е избрала, забелязала съм, че повечето мъже не избират дрехите си сами, а техните майки. Толкова си личи, че приятеля ми постоянно търси одобрението и, винаги се изкарва, че прилича на нея, че се е метнал по всичко на нея. Дразня се и от това, че тя го кара да се страхува, той изпитва някакво страхопочитание към нея, все едно е единствената кралица майка... Аз съм момиче, а родителите ми не ме лигавят така, както неговите. Може би е нормално да съм раздразнена, но понякога ми писва и едвам издържам да не се развикам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 845d01477f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ревнуваш.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8c900576d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Гаджето ти е мамино синче, ако не можеш да ги понасяш си намери друг приятел-мъжкар. Не всички мъже са такива, уверявам те. Да знаеш, че в такова семейство, ти ще си на второ място винаги.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 50c45ccbaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   От сърце ти казвам, разкарай го! Не знам на колко години си, аз съм на 46 и от опит ти давам този съвет. Да не ревеш горко като мен после. Толкова. Ако искаш приеми съвета ми. Дано след време не си кажеш, че съм била права.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 дни
hash: 22de6391ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз имам едно мамино синче. Много го обичам, но майка му му влияе много зле. Вместо да го остави сам да преценя кое е правилно и кое не, да се научи сам да се справя с проблемите - тя му се меси постоянно. И в нашата вразка се меси. Скараме ли се веднага тича при мама и тя го утешава, че е най-добрия и че ще си намери по-добра, вместо да му даде като савет "не се ядосвай, всичко ще се оправи, поговорете.. ". Също така случайно дочух как ме нарича използвачка и когато я попитах за мен ли говориш тя ми отварна с нагла усмивка " неее.. " но после си призна. И когато поисках да заживеем заедно тя пак се намеси, взе да се цупи и каза " това което аз мога да ти дам, никой друг не може да ти го даде". Не ми е лесно, но както казват и другите.. по-добре бягай докато е време ако наистина искаш да бъдеш щастлива. И аз още малко ще потърпя и ако продължава това просто ще стисна зъби, ще събера сили и ще го оставя.. колкото и да ме боли. По-добре сега отколкото после.

 
  ...
преди: 12 години, 10 дни
hash: 0207b532d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ех, ами щом сте у тях за малко, ще се съобразяваш, ти си по-млада, тя го е отгледала, това не е вашето семейство а тяхното. Не се ли усещаш че всяко семейство си е за себе си право, ти ако ти дойде няква на сина ти жена и у вас за кратко и да ти намира тя кусури и какво ти не можеш ли да си обичаш сина, ако не ти отърва семействата които са отишли на гости на други сеемейства, просто за малко е това това, после пак си живеят собствен живот

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker