На море - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121385)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

На море
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 7670 пъти
Не съм била на море от години, но тази година съм решила да водя семейството на плаж, на море. Къде са най-хубавите плажове. Искам да ида на тихо, спокойно място, без тълпи и блъсканици, без панаири и сергий до безкрай, но все пак да има къде да се нахраним и да си купим бански или хавлия, ако се наложи, да има лекар и аптека.

Обясниха ми, че в модерните блокчета дето са кацнали на плажа страшно много се краде. Една жена се оплака, че са и отнесли целия багаж, включително документи и банкова карта, докато си спи в апартамента. Това на мен ако се случи, не знам как ще се прибера у дома.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4b9d6d1c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Гаранция от кражби никъде няма, най хубавите плажове ги знаем но зависи с какви пари за колко дни разполагаш и колко човека сте?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 194f4f50be
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Опитай на Северното Черноморие - колкото по-насевер, толкова по-спокойно.

Аз самата знам, къде, но не искам да издам, за да не се пренасели.
Иначе, за семейство + възможност за пазар и т. н. Балчике много добре. Албена също - и е евтино! Не е вярно, че се краде. В Гърция и Турция е много по-зле в това отношение.
Истинска случка - преди години си забравих на пейка в Ботаническата градина в Балчик чанта с паспорти, пари, мобилни телефони - чантата беше оставена от гражданин на касата на градината.

Има евтини частни квартири при местни хора, но и all inclusive пакети в Албена.

Приятно прекарване.

П. П. Ако искате да си прекарате зле - заповядайте на Южното Черноморие

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e5879b8dd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ние миналото лято ходихме в хотел Журналист (близо до Златни Пясъци). На мен лично ми хареса там. Имаше богата шведска маса - вземаш си 1 или повече чинии и си слагаш от каквото искаш. Имат си и частен плаж. Ние бяхме точно когато цъфтят водораслите : На около 2-3 метра навътре в морето има камъни... Но това се компенсира от малкото островче в морето. Не е дълбоко. Аз миналата година бях към 1. 50 метра и ми се налагаше малко да плувам до островчето точно преди да го стигна. Но после се качвахме по него и скачахме... А следобед бяхме на басейна и към 15 ч. някъде имаше безплатен сладолед и ходехме да си вземаме :) Беше невероятно! Бих се върнала там тази година, но вече имаме резервация за един хотел в Турция :))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: fe7f93c4a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И южното крайбрежие не е за пренебрегване, само че от Царево до Резово.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4b9d6d1c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   № 2 С какво южното е по лошо от северното черноморие, че не доразбрах?
Според мен южното е по-добро водата по топла, вълните по малко, плажовете повече и по големи, заливчетата повече. Автора пита за море, не за ботаническа градина. Ако искаше да ходи да разглежда забележителности щеше да каже, не че те са повече по северното черноморие. Колко са изброй и ще ти изброя, какво може да види на южното, ако става въпрос за забележителности.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 194f4f50be
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Номер 5 - много просто - просто Северното Черноморие се запази що-годе МОРИЕ. Който иска бетон, пияни чужденци и иху-ахо - да търси на юг.

Още от началото на 20 век Северното Черноморие е било тузарското, за истинските познавачи. Южното е за масите. Авторът пита за спокойствие - е, на Юг вече няма такова.

Освен това на Север имаш също много хубави плажове, водата била по-студена? Това не е вярно - тя водата е една и съща - от Черно море, а това не е домашната ти вана. Но дори и така да приемем, че е - водата на север (мога да гарантирам за това) е чиста и прозрачна като сълза, докато на юг турците я замърсяват с боклуците си да не говорим, че лайната на 1 милион туристи трябва да отидат някъде - от българска и от турска страна.

На Север просто не се направиха грешките, които станаха на Юг. И вода, и плаж са чисти, няма навалица, има хубави квартирки и е перфектно за семейство с деца, което не търси алкохолни ексцесии...

Отидете в един Несебър - станал е чист битак. Грозотия! В Балчик не е така, ама изобщо не е така. Да не говорим за Албена, както и за малките рибарски селца мнооого на север, където плажовете са девствени, широки и пясъчни. Водата е тюркоазена и чиста.

Всеки да си прави избора. Аз дадох моят съвет и се обосновах. Цялогодишно съм на Черноморието - работата ми е свързана с това, видяла съм всяко селце и градче по цялата ни граница - за мен от Варна нагоре почва истинското Черноморие.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 80cdbfc2c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Миналото лято бяхме в Созопол с компания, но не в самия град, а във вилната му зона (по-точно местността се казва Буджака). Наехме си цяла къща с басейнче, понеже бяхме доста хора, но там има и много хотели, малки, големи, има голям избор. За плаж ходехме на Дюни, 1-2 км е разстоянието, може и пеша да се ходи, ако ви се прави разходка, но определено си струва, супер чисто е, водата е кристална, няма навалица от хора. Тази година мислим да сме на планина, но следващото море определено ще е на същото място.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 415f7a3044
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ако искаш спокойствие-на север, възможно най на север. Не е пренаселено и няма строежи под път и над път. Другият вариант е най на юг. Но според мен северът печели.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4b9d6d1c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   № 6 Те румънците не серъъът! А На колко километра е първият турски курорт и на колко километра е първият Румънски? Айде провери и ще говорим в чий акота ще се къпеш.
Лудите пияни чужденци са само в слънчев бряг който е квартал на Несебър, а моята вана е морето, защото живея на брега.
От №5

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ed6cd5242c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

10.   Бях приятно изненадана от наш курорт - Черноморец.
В началото на септември беше супер спокойно и тихо, въпреки че изобилстваше от заведения и магазинчета. Храната беше направо на безценица. Може за 5 лв. да ядеш супа и основно почти навсякъде.
Красиво като картинка, има невероятно приветливи улички, китни дворове, малки хотелчета. Зеленина и цветя на всяка крачка. Има един пренаселен, но и един по-усамотен плаж до една горичка. Даже и трети плаж май имаше.
Рядко срещано спретнато, с европейски вид градче от селски тип.
Снимките в интернет не показват почти нищо. Може би единствено по ключова фраза "хотел в черноморец" излизат по-типични картинки, но пак не дават достатъчно представа.

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 15de42dcbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Най-хубавото място, на което съм ходила на море е един комплекс Слънчев ден(Sunny Day Co). Вярно, че е малко-по скъпичко, но за това пък е невероятно. Намира се до Варна. Представлява едно място с големината на кварталче може би и вътре са 4 или 5 хотела, all inclusive. Много е хубаво и чисто, все едно отиваш в друга държава. Брегът е чист, улиците са идеални и без дупки, няма почти движение на автомобили, те се паркират на един паркинг в началото и идва бусче да те вземе и да те закара до хотела ти. Има градинки, басейни, тенис корт, заведения, има и запазена горичка вътре в комплекса, може да си вземеш колело под наем, ако ти се кара, никаква шумотевица, просто страхотно място. Спрямо южното черноморие, където е само бетон, нагъчкани хотели и лудница, все едно е друг свят направо. А и е точо до Свети Константин и Елена, ако искаш да си купиш нещо можеш да отидеш там, на няколко крачки от оградата е.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: fc71786ad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

12.   Аз бих препоръчала да отидете на Китен. Във Бургас се намира. То не е град а по скоро като селце. Много е спокойно. Има ресторанти аптени магазини хубави плажове хотели и т. н. т.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker