Обичам го! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Обичам го!
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2555 пъти
Здравейте приятели.Аз съм омъжена жена на 25 г. с едно дете на 4 г. Да ще кажете много млада си се омъжила и тем подобни. Знам, че дори и да съжалявам не мога да се върна назад. Моят мъж никога не е бил идеалният съпруг и баща. Преди известно време се запознах с друг мъж, който не е семеен и много ми допадна. Обича ме показва ми какво е любов, готов е на много неща заради мен, приема мен и детето ми такива каквито сме, иска да изживее живота си с мен.
Но на мен ми е много трудно.

От различни градове сме и дори не може да се виждаме често. Измъчвам се! Искам да се разведа, но дали ще взема правилното решение? Знам че за детето най-добрият баща си е истинският, но и аз имам право на щастие и спокоен живот. Да поема ли риска да се разведа и да съм с него? Моля за вашите съвети и коментари. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 78b2a0e2fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен детето, когато порасне ще те разбере-все пак и ти имаш право на щастие. Но ако след това нещата с другия се скапят ще останеш сама и ще съжаляваш, че си направила голяма грешка. Ако обаче мъжът ти, не те обича вече и се държи зле... трябва да го направиш. Всичко е в твоите ръце... така пък ако заминеш за друг град при другия ще разделиш детето от баща му... Помисли добре и за себе си и за него, посъветвай се с приятелка-може пък и тя да те посъветва разумно.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6518b698e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами да, започвай процедура развод, но не казвай на мъжа ти за следващия татко.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 299666cacc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако не обичаш сегашния си мъж се разведи с него. Щом не е нито добър съпруг, нито добър баща, значи вероятно и за детето ще е по-добре да се разведете, стига да успеете да запазите добри отношения след развода.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4a05739f37
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей. Историята ти е подобна на моята. Съпрута ми не беше нито нормален съпруг нито баща, срещнах друг човек от друг град на 400 км. разстояние, разведох се и живах с него 7г., но той с времето се промени много. Все пак моя съвет е да не се мъчиш и след като не се чувстваш добре със съпруга си да се разведеш, но все пак винаги има риск новия ти приятел с времето да се промини, което разбира се не ти пожелавам. В едно съм сигурна, ако нещата със съпруга ти не вървят няма никакъв смисъл.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 01d9b27bed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Няколко пъти тръгвах да пиша и се отказвах. Но ето че номер 4 го каза преди мен.
Само ще допълня, че не просто има риск новият да се промени с времето, а дори може да се окаже, че изобщо не е това, за което се представя.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: bd9d7ec04b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   До авторката:
Да, наистина рано си се омъжила и наистина няма смисъл да съжаляваш за това, защото не можеш да върнеш времето назад. Но пък можеш да си направиш изводите и да не повтаряш грешките си занапред. Ранният брак обикновено говори за една идеализирана представа за любовта - че някой ще ни спаси от всички нещастия и беди на света, ще се грижи за нас, ще ни обича и обичта му ще ни закриля и пази от всичко лошо. Обаче реалността далеч не е такава, защото си представи, че ако всички хора търсят същото, то тогава от къде ще се вземе цялата грижа и любов?
Опасявам се, че докато не се научиш да уважаваш себе си, да разчиташ предимно на себе си, няма да се намерят хора, които наистина да те уважават и да се грижат за теб. Обичай първо себе си, опознай се, пък тогава се впускай в обвързващи отношения с някого. Предполагам, че това ще ти прозвучи странно, защото от малки ни възпитават с едни сладникави, розовеещи истории за великата любов и принца и принцесата.
Ако чувстваш, че това е човекът за теб, опитай, но да не се окаже, че не е и той? Думите се изричат лесно, обещания още по-лесно се дават, но животът не е само рози и бонбони. Ние често живеем с идеализирания образ за някого, а самият човек остава на заден план, а после се чудим защо се е променил. А не, че се е променил, просто си е това, което винаги е бил, но ние не сме искали да го видим.
Много е трудно да се промени мисленето, но не е невъзможно. Ти решаващ какво ще стане с теб. Но носиш отговорност и за още едно същество. Положението ти никак не е добро, но пък не е непоправимо лошо. Успех!

Soul

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2ad3265f95
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз ще ти разкажа своята история, която е подобна на твоята.
На 21 ми се роди детето, което вече е на 11. С баща му не можахме да живеем заедно, просто не ставаше. Правехме го уж заради детето. Тогава бях заета да мисля за друго, макат че знаете никога не липсват мъже , аз учех бях студентка. Когато завърших съвсем осъзнах, че е напразно всичко с бащата на детето ми и се преместих да работя в друг град, като взех и детето си с мен. Все още нямахме развод, но на новото си място срещнах уж голямата си любов, която на думи и дела тогава всичко правеше за нас с детето ми.
Повярвах му, повярвах, че той е човека. Спомням си как настояваше да засиля нещата по развода с таткото, за да съм свободна, да се оженим и да имаме свое семейство. Глупоста никога не казва, че е глупост! Направих го, разведохме се по взаимно съгласие и заживях с новия си мъж. В началото отлагах нов брак, но минаха 3 години и той стана съвсем различен. Беше по-голям от мен със 7 години. Беше болен, и преди това не ми беше казал.... борих се и живях заради него. Обичам го това е истината, но дойде деня, когато той си тръгна и ни остави без обяснения.

Незнам какво да те съветвам, добри съвети са написали всички преди мен, но най-добре не бързай с процедури и разводи, защото може един ден да се окаже, че си извършила по-голямото зло! И още нещо много важно - чужд баща, баща не става! Колкото и да казва, че те обича, каквата и красота да е сега пред теб, времето минава и без да се усетим се чувстваме по-наранени и излъгани както никога!

Дано при теб нещата се окажат по-добри и никога да не изпиташ тази болка, но не винаги ще е така красиво както сега!
Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ceadd6d36d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Благодаря на всички. Искам да допълня само, че аз още преди да срещна този мъж исках да се разведа с съпругът ми, защото детето ми ще е по добре.Той много я тормози. Бие я с разни неща с които мисля, че не е редно един баща да бие детето си. Например с коприва по тялото, затваря я в гардероб и казва че е наказана. Ужасно е! А детето е само на 4 годинки. Искам да се разведа, но и не знам как ще успея защото той ме заплашва, че детето остава при него. Той дори не ми позволява да работя за да нямам никакви доходи и при развод детето да остане при него. Отвратителен е мразя го.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker