Чувствам се като консерва, мъкната навсякъде - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Чувствам се като консерва, мъкната навсякъде
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2021 пъти
Хора, чувствам се много зле! Имам нужда да кажа какво ми тежи на някой, който евентуално би подходил с някакво разбиране към мен, а не с викове и упреци!
С нашите се местим непрекъснато от държава на държава. Понякога и от град на град, но по-рядко. Понеже няма как да ходя на училище в другите държави, тъй като на 5-6-7 месеца по принцип се местим, съм на самостоятелна форма на обучение и в България си взимам само изпитите. Мисля че 2012 е петата по ред година, в която обикалям Европа.

В началото ми беше много интересно, виждах света, дори пътуванията ми харесваха. Но в един момент ми залипсваха приятели и като цяло същества на моята възраст. Имам нужда от такива!

Разбира се, споделих на нашите, че искам да се запознавам и с деца, а не да виждам само възрастни, през сълзи им го обясних, защото те явно не се бяха досетили. Майка ми се отлъчи малко от работата и започна да ме води по детски площадки, детски кътове, запознаваше се с родителите на други деца, опита се да ми създаде среда.
Проблемът е, че не прекарваме достатъчно време на едно място, за да мога да науча езика (децата в другите страни рядко знаят английски, а и аз не съм една от най-вещите в него, но все пак бих могла да общувам някак).

По принцип обикаляме Западноевропейските държави като само веднъж се върнахме заедно на едно място - в Испания. Всички останали страни сме ги минали само веднъж и то столиците им, не че обикаляме кой знае колко настрани. Сега пък разбрах, че имат планове да се местим към Скандинавските страни, а аз си мислех, че вече ще се установим някъде! Имам нужда да бъда на едно място, да имам ако не приятели, то поне познати, с които да излизам. Писна ми от възрастни!!!!!

Като им кажа, че искам на едно място на нашите, те започват да ми крещят, че съм се оплаквала безпричинно, че те ми осигурявали всичко, че съм се деляла от семейството, че съм неблагодарница и какво ли още не. Наскоро ми заявиха да не съм мислела толкова за приятели, а да съм си учила за изпитите. Уча ама искам и да излизам, да обшувам навън. Писна ми от интернет! Писна ми да уча езици, които след няколко месеца трябва да заменя с други! Писна ми от всичко, искам да се прибера в България, да познавам съучениците си... Ако не в България, то искам да бъда някъде в интернат - поне има деца там!

Писна ми и от тъпия им бизнес! Понякога си мечтая просто всичко да се срине, нещо да стане и да се провалят, да се приберем в България, но после си казвам, че не бива така да мисля. Те не го правят само за себе си, сигурно и на тях не им е особено приятно да се гмуркат от едно море в друго, но ако и на трима ни не ни е приятно - да отидем на едно място и да се спрем! Да започна да ходя редовно на училище, а те двамата да си гледат офисите. За какво им е още да разширяват тъпия си бизнес? Не им ли е достатъчно това, което направиха? Защо са толкова алчни?

Защо не ме разбират? Защо не помислят за мен не от материална гледка точка? Парите са важни, никога не ми е липсвало нещо - дрехи, играчки, нова техника или каквото и да е друго, но дори не усщам и тяхната любов. Не стига че нямам приятели ами и те не ми обръщат кой знае какво внимание, защото все са заети с изчисления, сделки и други неща. Като отиваме на някакви тържества с партньорите им или не знам и какви точно се падат, никой друг не мъкне детето си - само аз съм. И скучая, скучая, скучая, скучая, скучая...

Вчера поисках да си имам домашен любимец - малко кученце, котка, заек, хамстер, птица та дори и на змия сигурно ще съм съгласна. Някакво живо същество, което да можем да придвижваме при пътуванията си, но те казаха, че честата смяна на климата няма да повлияе добре на един домашен любимец. Трябвало да помисля за създанието... Ами те мислят ли за мен?! Не мислят ли, че и на мен не ми е добре?! Отказах се вече от идеята за дом.любимец, защото не искам да мъча някакво създание, както те мен, но пък ме е яд, че ги грижа за някакво животинче, което не познават, а за мен - не! Що за родители?!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: b0a78e46d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На колко години си? Говориш за детски площадки, а се изразяваш като възрастен човек.

А иначе - всеки иска това, което няма. Много деца биха ти завидели на живота, ти - на техния. Нормално. Примири се, че ще е така, докато не стане време за колеж.

 
  ...
преди: 12 години, 29 дни
hash: 044a09f6bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Веднага бих заменила живота си за твоя. Обожавам да пътувам

 
  ...
преди: 12 години, 29 дни
hash: 1229c448ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   трогна ме... Това е единствената по-обемна история, която изчетох до край!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 28 дни
hash: f40f3db2f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вашите да не са циркови артисти? Какъв е този бизнес? За пръв път чувам нещо подобно. Иначе си прав/а. Но нямаш особен избор - поне до 18 г.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker