Майка му се меси много в отношенията ни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124105)
 Любов и изневяра (30553)
 Секс и интимност (14648)
 Тинейджърски (22057)
 Семейство (6723)
 Здраве (9759)
 Спорт и красота (4767)
 На работното място (3341)
 Образование (7430)
 В чужбина (1703)
 Наркотици и алкохол (1129)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19267)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка му се меси много в отношенията ни
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 3507 пъти
Имам 10 годишна връзка с моя приятел. Не живеем заедно, но всеки ден от сутрин до вечер съм у тях. В момента живее сам, но е за 2 месеца в чужбина. Виждам се с майка му, пием кафета. Като цяло се държи много добре с мен, но още от сега си прави сметки как един ден сме щели да живеем 3-мата заедно с нея. Как сме се разбирали добре с нея, не сме имали проблеми, и щяло да е идеално. Аз от личен опит знам, че това би било кошмар. Майка ми и баща ми цял живот са живели с баба ми и дядо ми (родителите на баща ми), и непрекъснато е имало скандали.
Проблемът е, че моите родители не го одобряват, той не идва у нас, аз ходя у тях. Това не пречи на връзката ми, но проблемът е, че един ден като решим да живеем заедно, нашите не биха го приели, и остава вариантът да живея у тях... с майка му. И това ме ужасява.
В същото време, тя умее да го манипулира, и той се влияе от нея..
Много го обичам, но нямаме условия да развием връзката си на по-преден етап.
Тежи ми, че нашите не го искат, но това никога не ми е повлиявало...
Някой бил ли е в моята ситуация?
Ужасявам се просто от мисълта, че бих живяла с чуждата жена в чуждата къща.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: af7c60b130
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Заглавието не отговаря много на това, което питаш. Последно тя меси ли се? След като искаш да сте самостоятелни ще си отстояваш. Аз съм в подобна ситуация. Родителите на моя приятел са възрастни. Стягат си апартамента, ремонти чудеса, той също участва дейно и идеята му беше там да живеем. Но и аз като теб се ужасявам от мисълта да живея в чужда къща с чужди хора и не бих го допуснала. Освен ако не е временно поради някакви проблеми, материални например. Моя приятел знае всичко това много добре. Казвала съм му в прав текст, че за мен една двойка трябва да е самостоятелна и да живее отделно, а не с родители- нито моите, нито неговите.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 1d098b2b1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Започни от сега да си подготвяш почвата - обсъдете варианта за квартира. На по-късен етап може да изтеглите кредит да си вземете собствено жилище. Но си права за това, че с майка му няма да сте добре. Хубаво е да накараш и нея да вярва, че е по-добре да не живеете заедно, но това не знам как ще стане, не ми се е налагало да убеждавам свекърва си, защото мъжът ми не е кой знае колко привързан.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 41b0aa012a
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Защо за младо момиче вариантите да са два или при едните, или при другите родители? Има квартири! Има жилищни кредити! Всички знаем трудно е, но на никой не му е било лесно. Сама правиш избора си, да траеш свекърва в нейния дом или да се напънеш да си плащаш свой.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 6b4f410fa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката:
Тя умее да го манипулира. Изгледала го е сама, с баща му са разведени, и той много се вслушва в нея. Постоянно ми обяснява колко много ме обичала, нз си какво. На моменти ми се струва лицемерна. И някак си се опитва да се налага индиректно. Например казва, че вече ни било време за деца, а аз съм на 25, все още уча, и не се чувствам готова.. Нашите ако го приемаха би било много по-лесно.. но не е, и някак си се страхувам от неизвестността в бъдещето.
Опитах се единствено да и обясня как нашите са имали големи скандали, живеейки с родители, но тя казва, че тука нямало да е така... Имам чувството, че иска синът й да е до нея и тя да командва парада. А аз съм такъв характер, че в чужда къща ли съм, винаги ми е малко тягостно, не мога да се отпусна както у нас. Притеснявам се, ако тя ми каже да направя нещо, го правя.. И не знам.. А не съм престаряла, но гледам колко мои връстнички вече станаха майки, но все си повтарям, че имам малко време още.
Дано само не се намеси в отношенията ни нататък.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 41b0aa012a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   "Притеснявам се, ако тя ми каже да направя нещо, го правя" Ще правиш ще слушаш ако си в нейната къща не ами и пушек ще се вдига. Не се притеснявай да искаш от него да живеете отделно на квартира това е един вид оценка колко те обича той.

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a14e28e5dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   За 10 години можеше да пробвате да поживеете заедно много, много пъти. Защо не го направихте? Тя ли ви попречи или вашите не се съгласиха?
Не искам да говоря против жената, не я познавам, може да е свястна.
Само едно ще ти кажа- не се съгласявай да живеете тримата за нищо на света.
Като си дойде приятеля ти му кажи директно, че не желаеш да живееш с нея или с когото и да било друг. Потърсете квартира. Разбирам, че и ти живееш все още с родителите си. Значи и за теб ще е трудно, ще е ново. Но ако се обичате и държите един на друг, ще се справите. Не сте малки.
Няма как да се чувстваш добре в дом, където няма да си ти домакинята и душата на къщата. Каквото и да правиш, няма да го правиш като нея. Ще се почне от това колко сол слагаш в яденето, как простираш, как гладиш, кое къде прибираш и т. н. Ще се почне- аз това правя така, това не правя така.
И вместо да й обясняваш какви проблеми е имало във вашето семейство, направо й кажи, че няма да живееш с нея, защото искаш да си само с твоя човек. Нещата са толкова лесни. Отстоявай позицията си. Това е твоя живот с твоята връзка. И решенията са твои (ваши). Пък ако твоя приятел почне да мънка-ама той нашия апартамент празен стои, ние по квартири пари да харчим, направо го зарежи.
Повярвай ми, колкото по-плаха и нерешителна се показваш, толкова повече ти се качват на главата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker