Сина ми има нужда от баща... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Сина ми има нужда от баща...
преди: 12 години, 16 дни, прочетена 2544 пъти
Не знам от къде да започна. Може би от това, че имах ме седем годишна връзка... През тези години минах ме през много трудности една от тях е че, забременях и загубих бебето в третия месец. Много трудно преживях ме всичко, година по късно отново след многократни опити забременях. Родих малко сладко момченце... Всичко беше наред до шестия месец на детето. След това таткото на сина ми каза че, не иска да живее с нас като изтъкна за причина трудния ми характер и се разделих ме. Вече месец не сме заедно, но се виждаме един път в седмицата за да види детето. Имали смисъл да се боря да сме семейство и сина ми да расте с баща си, след като ей така реши без сериозна причина да се разделим.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 15 дни
hash: bbac251415
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Труден характер на партнъора е сериона причина за раздяла. Но все пак е трябвало той да забележи трудния ти характер преди да прави деца.

 
  ...
преди: 12 години, 15 дни
hash: e8ad4285dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не естествено! Няма никакъв смисъл. Не трябва да допускаш в живота си същества, които с такава лекота решават да виждат детето си 1 път месечно. И то когато има най-голяма нужда от двама родители. Не прави грешката на мнозинството. Детето няма нужда от родители, които не се обичат и уважават. Не живей в илюзия, че всичко ще е наред. Продължаваш напред и това е! Вярно е, че детето трябва да вижда това подобие, наречено баща. Веднъж месечно или веднъж седмично... ваше решение. Ти продължи живота си с вдигната глава. То детето ще порасне и само ще прецени дали да поддържа връзка с " баща си". Дай цялата си любов на това детенце. Някой ден може да срещнеш по-добър Човек!
ж23

 
  ...
преди: 12 години, 15 дни
hash: 78edb94a81
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ти си жена, която е загубила 1 дете и сега гледа 6 месечно бебе - ами нормално е да си изнервена и с труден характер, и да си недоспала, и да си ядосана, и да си понякога по-остра. Какъв е този мъж, който те оставя с бебе на ръце, защото характерът ти бил труден? И него ли да дондуркаш? Горкият той. Най-добре си гледай бебето и му се радвай. Не го мисли, не заслужава. Това, което един не го иска, друг мечтае за него. Има и други мъже, ще срещнеш по-добър и ще си много щастлива. Не го мисли за момента.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 14 дни
hash: 614d2b67cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Причината за раздялата ви е доста сериозна. Жените се променяме доста след като станем майки, особено ако сме загубили бебе преди това. Щом той намира за правилно да се раздели с теб и сина си заради "труден характер" вероятността причината да е в теб е голяма, без да те обвинявам. Знаем, че е трудно да сдържаш нервите, да обръщаш внимание и на мъжа си, след уморителен ден с бебе, но за да каже мъжът ти "труден характер" вероятно доста си му се карала за "глупости" според него.
Казваш преживяла си много трудности, загубила си бебе а я се замисли той не е ли загубил това същото бебе. Загубата не я преживява само жената. Жертва на съдбата сте и двамата, но него никой не го съжалява, той е мъж и трябва да се справи сам а междувременно трябва да успокоява и теб. Нормално е нервите му да не са издържали.
Сега се успокой, нека веднъж в седмицата те вижда усмихната, да се хвалиш с постиженията на синът ви. Да детето има нужда от баща, хубаво е бащата да е личният му. Друг мъж никога не става баща на чуждо дете. Аз съм жена замисли се моето или твоето бебе обичаш повече, ако се скарат и двете са виновни, кое дете би защитила. Сигурно мъжът ти не е толкова лош, щом си била с него 7 години, щом 7 години си се чувствала обичана спечели го обратно. Заслужава си борбата за мъж, който обичаш, си обичала 7 години, не казваш да ма лош характер или да обижда или посяга.
Можеш да си го върнеш, просто спираш, да му се оплакваш, да го обвиняваш за несгодите в живота, мисли на него също му е тежко, той също е преживял многото трудности. Понякога е по трудно да седиш пред болницата и да знаеш, че вътре лекарят абортира бебето ти, спасява жена ти, иска ти се 100 операции на теб, от колкото да загубиш бебе и да наранят любимата ти.
Ако вече си решила да не си го връщаш, поне дай възможност на детето си да има баща, знай баща не означава финансова подкрепа. Запомни, той е единственият, който го боли колкото теб за обеленото коляно на детето, макар мъжете да не могат да го показват.

 
  ...
преди: 12 години, 14 дни
hash: a30c68c74c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Естествено, че няма смисъл. Сега, ако му хрумне да се прибере, утре може да му хрумне пак да си тръгне. Затвори страницата с него и продължавай напред.

 
  ...


...
преди: 12 години, 12 дни
hash: 5a694e3507
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма смисъл. Друго?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker