На 28 г. съм, но не съм видяла нищо хубаво в живота си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

На 28 г. съм, но не съм видяла нищо хубаво в живота си
преди: 15 години, 3 месеца, прочетена 3945 пъти
Здравейте, бих искала да ви разкажа моята история, тя е много дълга, но аз ще бъда по кратка. Когато бях на 16г.се запознах с бившия ми мъж. На 19г май месец имам бал, юни правим сватба, а 2 месеца след това раждам синът ми.

През това време живяхме заедно у нас в ревност, тормоз и побойща, но аз търпях защото много го обичах, бях готова на всичко за него. Но в един момент вече не издържах изневерите и побойщата също така детето се разболя от диабет и му откриха ДЦП. Реших,че по добре е да се разделим не му пукаше и за детето и него го биеше.

Разделихме се след известно време се и разведохме, от 3 г. не се е обадил да попита как е детето има ли нужда от нещо, осъдих го да плаща издръжка, но не ми плаща, няма значение аз няма да си оставя детето, благодарна съм на родителите ми че ми помагат.

След 2 г.самота се запознах с един мъж, доста по голям от мен но ми беше мило и приятно, че мога да споделя с някого когото ме разбираше, много ми помагаше за синът ми. Решихме да заживеем заедно, след 1 г. забременях през тази година бях като принцеса, след като родих и дъщеря си всичко се промени, почнахме да се караме, един път се опита да ме удари, гони ме от вкъщи и т.н.

Имам чувството, че съм попаднала от трън та на глог. Който иска може да ми пише.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 3 месеца
hash: cc94919025
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Господи миличка... ама и ти си с един късмет.... Не вярвам, че ще ти помогна.. но все пак.... Според мен са постъпили така защото така са намерили (ако ме разбираш). Трябва да си малко по настоятелна, да знаещ какво искаш (не си малка и вярвам, че знаеш) и да не търпиш унижението, което проявяват към теб. Успех и ни пиши пак, ако има промяна :)

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 58299c32c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Винаги съм мислила, че жените - жертви на насилие, по някакъв начин са направили погрешна оценка на мъжа до тях. Според мен те не са достатъчно зрели, за да преценят мъжа до тях - вярват сляпо на два-три мили жеста, на две-три мили приказки, а не виждат цялото, типологията на мъжа. И поради това попадат в клопката му - просто те самите са устроени да бъдат привличани от този тип мъже.

Ако им предложиш някой кротичък и свит домошар - може и да им се стори твърде скучен за тях, мухльо някакъв, с който не би им било интересно. Със сигурност в живота си са се разминавали точно с този друг тип мъже, но те са им били абсолютно безинтересни.

Много е трудна ситуацията ти. Не разбирам защо си бързала с второ дете - този втори мъж трябваше да бъде първо добре преценен!

Не мога да ти дам адекватен съвет - освен един - работи здраво така, че да станеш независима финансово и да ръководиш живота си сама - със или без мъж - това не всякога е гаранция за щастие, по-важното е да си спокойна.
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker