Баща - изрод! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Баща - изрод!
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 3192 пъти
Родена съм в малък град. Дете съм на разведени родители. От години поддържам връзка с баща си, но не се получава! Той вечно обижда мен, брат ми, майка ми. Последният път когато отидох да го видя( защото иначе се сърди) пак започнаха да валят обиди( биклуци, курви и т. н. ). Не издържах и скочих и го ударих. Не бях на себе си. В главата ми изплуваха годините, в които той ни биеше с колани, закачалки- майка ми горката вечно беше посинена. Искам да кажа, че съм семейна от 12 години. Имам страхотно семейство - имам дъщеря, която не желае контакт с уж дядо си. Отбягвам да ги срещам. Баща ми последния път се ядоса за това, че моя брат, който жибее в Англия от 4 години не му е купил нищо, а е взел само на детето дрехи... Слушах и не вярвах на ушите си! Този изрод, който се води на хартия баща имаше претенции.... Започна пак да обижда и така.... Боли ме, че не се стърпях. Боже този човек кълнеше собствените си деца. Незнам какво още мога да пиша. Толкова сме изстрадали заради него. Сега заплашва, че щял да ме унищожи. Казах си, че ако се наложи ще поискам забранителна заповед да ме доближава. Или ще го съдя!!!! Дайте ми съвет!!! Този човек прекалява.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 74dc5d972d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Здравей, мога само да ти съчувствам с това, което си преживяла, защото много от нас са минали по такъв път... Според мен много отдавна е трябвало да прекъснеш връзката с този изрод... Такива като него не би трябвало да бъдат наричани бащи... Още повече да му правиш кефа като го търпиш да ви обижда, аз ако поддържах връзка с моя "баща" много отдавна да го бях пребила... По какъв начин може да ти навреди... ако направи нещо или те заплашва, се обърни към полицията... Ако и това не помогне, се обединете с брат ти, майка ти и съпруга ти и вие го унищожете.. Съберете доказателства за това, което вие причинявал и продължава да ви причинява и спокойно може да го изкарате невменяем (той е опасен за себе си и за хората около него)...И хайде на лечение ... Щом за толкова години не се е променил и така е постъпвал с най-милото това заслужава.
УСПЕХ И БЪДИ СИЛНА

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: dc32115df3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Такам... Горкичката, съчувствам ти. Толкова години, ужас...
Та така де, и аз като номер 1 бих го убила отдаааавна, но все пак ти е баща и мисля че има само 3 варианта - а) да го вкараш в лудницата б)да прекъснеш абсолютно всякаква връзка и в)ако нищо не помогне, вземи наистина да си издействаш забраната.
Успех.

Кат

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 687965f92c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Пълен ИГНОР!!! Забрави го, че съществува, ако го видиш на улицата - подмини го, сякаш е някой напъл;но непознат. Спри да си спомняш лошите неща, защото така продължаваш да отдаваш от енергията си - просто го забрави, изтрий го от паметта си!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 747d6bfb01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Защо въобще, като не ти е приятно поддържаш връзка с него? Остави го да си живее живота както намери за добре и ти си живей своя. Не си зависима от него.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 24a4633565
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   не ходи при него..
бах.. сърдел се че не ходиш голема работа...

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6d4da7a955
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ха, ... гледай ти.. не му се връзвай на думите :) Остави го да си казва каквото сам си намери за добре! ... Вярно, баща ви е и това предполага да имате общуване с него, въпреки миналото! Ама.. от друга страна е излишно да си късате взаймно нервите! Защо приемаш така навътре обидите му? Нима ще се обиждаш от един психически нестабилен човек? :)) Ти и брат си сте големи хора и като такива имате свой животи, а той... няма! ... Какво да се каже, има не малко хора като твоя баща, които са празни и бедни духовно хора, с малки и озлобливи душици!!! Заслужава ли да му се
ядосваш? Не! ... За такъв човек най-голямото наказание е самотата - да бъде сам със себе си, защото ще му трябва да се самоизтърпява :D Най-доброто което можеш да направиш е да бъдеш сдържана, да демонстрираш че с нищо не може да ти повлиае или съсипе настроението, демек че си неуязвима за безметежните му извън нормални слова! ...

Заплашвал, ааа... :) Ииии какво може да направи? Гневен е сам на себе си, защото вие си имате живот, а той си е останал само с вечната си глупава омраза! Единственото което би станало е да ви отдалечи съвсем от себе си, да остане абсолютно сам, и един ден да ви търси и да ви се моли :)) Няма да е първия подобен случай която историята помни!!! Хммм.. но, за да си по-спокойна, започне ли да ви тормози по какъвто и да е косвен начин, го направи - издай ограничителна заповед :) Чудно е как има такива? ! ... Цял живот си губят земното време с негативни емоций и чувства, и се стремят да правят труден живота на другите! ... Да им се качват на главата, само защото те самите са така слаби за да се преборят с отрицателното в себе си. Важното е твойто семейство и брат ти да бъдете щастливи и да си живеете спокойно :)


П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: cef1880948
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Жалко-наистина жалко е това, което ти се случва. Най-лесно е да ти кажа-той ти е баща, прости му. Но ти знаеш какво чувстваш.
Този човек не е на себе си, затова стой колкото се може по-надалеч от него, за да нямаш проблеми. Не си слагай грях на душата-баща ти е все пак!
Важното сега е твоето семейство и че всичко е наред. Този човек няма да е вечен, знам че е глупаво това което ще кажа, но ако питаш мен-прости му и остави лошите спомени назад в миналото, остави го да се оправя сам, може пък да му домъчнее като види че ви няма-и да ви потърси.
Успех мила :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 43896c571b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Прекрати всякакви контакти с него, не му вдигай телефона, не ходи при него, не го пускай в дома си. Какво като ти е баща, и аз имам баща, но се обажда веднъж в годината, за да се извини че все няма време да се обади да се видим, и аз вече не му вярвам на тъпите лъжи. Големият си внук, който е на 10г. го видя за пръв и последен път преди три години, а малкия, който е почти на 3г. още не го е виждал. Всъщност и аз не съм виждала баща ми от онази последна среща преди 3 години. И ми е все тая за него, каквото си надробиш, това ще сърбаш са казали хората. Обичта и уважението не са даром, те трябва да се заслужат, па макар да саза биологичните родители.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1f6444b9ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Просто се поуспокой малко и тогава вземи трезво решение. Всеки ще ти каже, че най-добрия вариант е да преустановиш всякакви контакти с него. Както ти така и твоите близки. Каквото и да те заплашва ти все пак не си сама. Казваш, че си семейна, така че винаги можеш да му се противопоставиш дори и с помощта на мъжа ти. Да не говорим, че има полиция, съд и т.н. Не се страхувай, не се самосъжалявай, не се чуди. Аз също съм минал по подобен път и знам, че е тежко. Един такъв родител независимо баща или майка указва влияние на целия ти живот. Не си сама, знай че има и много други, но рано или късно порастваме и взимаме живота си в свои ръце, което ни прави силни защото можем да изхвърлим от него всеки, който не ни е угоден пък бил той и баща!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker