Ходене по мъките - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Ходене по мъките
преди: 12 години, 8 дни, прочетена 2185 пъти
Така се случи, че нещо което не зависи от мен не ми дава покой вече много време. Всичко опитах-да намеря сина си, който каза като си тръгваше-"Че въобще не му пука за нас " и замина в неизвестна посока. Преди това обаче аз мисля, че си го беше намислил и не беше просто спонтанно решение-щото стоеше замислен и сякаш пазеше някаква тайна.

През тия 7 години аз не зная какво се е случило с него-въобще дали е добре и дали е жив. Една надежда живее в мен -да е жив и здрав и само за това се моля. А каквото и да се случи ние рано или късно трябва да се срещнем. Той беше на 19 години когато ни напусна-тъкмо беше завършил Мат. гимназия и беше приет да учи в София. Отначало помислихме, че се е разсърдил и започнахме да го търсим при приятели и съученици-но той не беше там. Нямаше никакви следи. После го дадохме за издирване в РПУ-моя роден град тъй като дефакто той си тръгна от в къщи-беше дошъл в почивка. И после го дадохме за издирване и в 7-мо РПУ-гр. София.

Полицията го обяви за общодържавно издирване -и не го намери. После следваха -сълзи, мъки-заспиваш с единственната мисъл за него и се събуждаш с мисълта за него. После взехме частен детектив -но и той не го намери-каза само, че е жив и здрав щом не е намерен умрял. После ходене при врачки, гледачки, които хубаво ти вземат и последните пари и ти ходиш в студ, сняг и обикаляш и плачеш... и т. н. Та мисълта ми е срещали ли сте способни врачки, които познават, а не ти говорят общи приказки. Аз лично не съм -само някои познаваха откъслечни неща и казваха някакви дати-но той не се завърна на тия дати-те минаха отдавна. Това ми е молбата към вас, които четете този Сайт.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 дни
hash: abfe83f478
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Те тия математически гимназии по села и паланки все са им такива кадрите. Има само 2 математически в страната - СМГ и пловдивската.

Filibe

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 9e27534507
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вижте, не мога да си представя, какво би е било, но вашата история е много добър пример за доста родители, че децата просто не ви принадлежат.
Синът ви се е чувствал най-малкото необичан и неразбран, за да пристъпи до тази стъпка. Според мен е в чужбина и не иска да бъде намерен, не се е връщал и в България. За 7 г. се случват много неща, но ако беше мъртъв, най-малкото щяха да контактират българското посолство, а те вас. Не е така.
Синът ви не е престъпник и не иска да бъде намерен. Мисля, че е редно да респектирате решението му и да спрете с търсенето.
Можете да направите страница във фейсбук с видео, в което да се извините, да изразите любовта си и т. н., но от него си зависи, какво ще направи.

П. П. Казвам ви го като човек, който на 19 също реши да напусне родителите и много желаеше вътрешно никога повече да не види тези хора, но просто съм с добро сърце и не можах да им причиня това нещо... като цяло за доста деца е по-добре да нямат контакт с родителите си след 18-19 и мога напълно да разбера сина ви.

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: abfe83f478
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Е ти нито казваш как изглежда и се облича нито нищо.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 дни
hash: abfe83f478
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ми може да не иска да ви вижда. И аз не искам да виждам баща си, даже съжалявам, че не съм дете на самотна майка!

 
  ...
преди: 12 години, 6 дни
hash: 23247c5800
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Стига сте се притеснявали за него! Щом е решил да постъпи така значи си е имало причина, имало е нещо което не му допада във семейството ви. Просто той като нормален пораснал човек иска да бъде независим, да си живее своя живот. Няма смисъл да се обвинявате напразно, всичко вече е минало..

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 дни
hash: 199df967ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това наистина е така-Казваше, че сме "селяци"-но те сегашните млади кога ли са съгласни с родителите си, а иначе беше много привързан към мен-заедно сме решавали задачи, които можех да реша-макар, че той вече ги знаеше много по-добре от нас. Последната година ходеше и на частни уроци-искам да уточня, че градът ни не е много малък-по-малък е от Сливен-но сме в съседство. От нашия град са излязли много способни българи и сега са в чужбина, или в по-големите градове. А на външен вид изглеждаше-симпатично момче-с тъмно-руса коса/тогава беше на кичури/-висок 190 см и със синьо-зелени очи. Въобще не е момче, което може да се промъкне незабелязано между вас.

Не сме го лишавали от нищо, макар и да не живееше охолно щото имаме и друго дете-по-малко. Той искаше по-заможен живот и ми казваше-"Вие нямате пари". А ние тогава строихме и все имахме някакви довършителни работи на село-на вилата, където живееха родителите ми. Ами то нали знаете в едно семейство щом мъжа изкарва повече пари-то той ще ги дава за каквото намери за необходимо. Това е. Питам има ли смисъл от врачки-щото досега съм се убедила, че няма. И още болката наистина намалява-с годините, защото е невъзможно човек непрекъснато да се тормози и да живее под стрес-но на празници той много ли липсва. Липсва ни и всеки ден, но най -вече на празници.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker