Развод и още нещо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Развод и още нещо
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 3257 пъти
Пиша по повод на това какви душевни терзания съпътстват моя развод. В развода ни няма нищо сложно, трудно решимо или пък казус за решаване освен раздялата. Но виновната страна е съпругът ми, а аз нямам документални доказателства за тормоза му в къщи, тъй като имаше подкрепата на родителите си, по-точно те укриваха неговите "семейни престъпления" с цената на всичко и сега, когато мога да заведа делото е минало време.

Свидетелите ми живеят в столицата и едва ли ще имат време да се явяват на делата. С две думи не мога да докажа престъпленията на "ненаказаните". Но моята душевна драма се състои в това, че усещам голяма омраза в себе си към него и роднининте му. Нищо чудно няма в това тъй като се чувствам ощетена не само аз но и децата ни, които вече са пълнолетни и ако трябва да се борят за справедливост трябва сами да заведат дело срещу баща си, а са студенти и двамата и не е лесно това като изпълнение и от финансова страна и като физическа възможност. И двете работят за да се издържат.

Знам че омразата не помага нито на ситуацията, нито на здравето ми. Но ми е много трудно да преодолея това чувство и явно имам нужда от помощ. Битовите проблеми и те не са за пренебрегване, тъй като и тримата сме на квартири, аз- където работя, а децата ми където учат. Искам за закупя собствено жилище там, където работя, но погасявам в момента голям заем заради разходите по децата и раздялата и намам възможност. Все пак някога нещо в позитивен план ще се промени, но нали трябва да оцелеем здрави до тогава...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: d8e9be8376
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нали си се махнала от него? Това е най-важното. А развода, дали ще го имаш на хартия... защо държиш на това? По-важното е, че си материално независима и на своя територия, макар и под наем. Казваш, че децата ти са студенти, кога си решила да се разведеш? Е, нищо, по-добре късно, отколкото никога. Дано да си закупиш жилище, и каквото и да става, не се връщай назад.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 90c2769bfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Твоят проблем е като този с политиците. Копелета са, но не можем нито да ги разкараме нито да ги осъдим /освен ако не си наивен и вярваш, че изборите променят нещо/. Гледай да си уредиш живота без да се тормозиш дали тоя или оня е получил заслуженото. Господ си знае работата. Провярвай ми! ще ти е по-леко ако не се интересуваш от него. Просто уреди своя живот въпреки всичко.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 154791ebe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Съгласна съм с №2. Ти така или иначе си го търпяла. Помисли, че развода сега ти дава шанс за по-спокоен живот и не мисли за това, че е останал ненаказан, а за това, че можеш да планираш бъдещето си и да го изградиш наново. Помисли за това, че след известно време може да станеш освен майка и баба. Ще бъдеш нужна на дъщерите си повече от всякога. Сега е момента да живееш за себе си и да направиш всичко, което не си успяла. Повече кураж и не се трови с минали историй, колкото и да ти е трудно. Не си заслужава загубата на време, нерви и средства. Всичко добро ти пожелавам.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker