Сестра му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Сестра му
преди: 12 години, 18 дни, прочетена 4963 пъти
Здравейте.
Исках да споделя с вас това което ме притеснява напоследък. Имам сериозна връзка, с приятелят ми сме заедно вече 2 години. Много се обичаме. Той още в началото, когато нещата между нас станаха сериозни е споделял с най-близките си, в това число и сестра си, колко ме обича и за това, че сме си голямата любов един на друг. Знам, че преди мен е имал други няколко малко по-сериозни връзки и тези момичета са се познавали също с близките му. Обаче той твърди, че между нас нещата са по-различни и с времето това се е доказало.

Сестра му е по-голяма от него, семейна е. Има богат мъж и леко се е самозабравила. Но аз честно казано я харесвам, допада ми, мисля, че си приличаме стилово, като интереси и начин на живот. Въпреки, че аз нямам колкото нейните финансови възможности. Но не това е проблема.

Още в началото, когато се запознах с нея приятелят ми каза, че сме щели да си допаднем, да се сприятелим, че била готина и забавна... Но това до ден днешен така и не се случи. Тя винаги се държи някак хладно към мен и поставя една стена. Не че ме е обиждала, поне аз не знам, но е много премерена в отношението си към мен. Опивала съм да разчупя тази граница, но така и се става.

Дори оставам с впечатление, че ме възприема като поредната на брат й. Което малко ме обижда. Ето дори скорошен случай от преди няколко седмици. Тя имаше празник и беше поканила много хора в едно заведение. Аз и приятелят ми бяхме там. Направиха се доста снимки на въпросния празник. На следващия ден тя си качва снимките във фейсбук, но няма нито една с мен. Нито една. И ми стана леко тъпо. Значи тя все още не възприема нашата връзка. Не знам какво да мисля...
Може би аз някъде бъркам? ! Нужно ли е изобщо да си бъдем приятелки с нея? ! Просто ми е искаше да се държи малко по-топло и малко по-приятелски...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 18 дни
hash: 3e849b6ea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен грешката все пак е в теб. С приятеля си си, не със сестра му и тя не е длъжна нито да те харесва, нито да слага снимки във фейсбук, нито нищо.
Откъсни се от желанието си и потребността си да се харесаш на всекиго и не го приемай лично.
Просто човек не може с всеки да бъде приятел, хората имат различни интереси, характер, начин на поведение, желания и т.н.
Правилно прави, че не те обижда, не сплетничи и т.н. Поканена си на празниците ?, поддържа добрия тон. Какво искаш повече?

Бъди доволна, че е така, защото често от много хубаво не върви на хубаво. Хората се правят на голямо семейство, на големи твои приятели, а после се карат за глупости, правят си мръсотии. Поне знаеш, че тя нито крои нещо, нито иска или очаква нещо. Дали ще си поредната на брат ? не зависи от нея, а от теб самата. Не го забравяй и не завиждай за финансовите възможности на другите. Ти самата казваш - начинът на живот до голяма степен си зависи от самия човек. Имам чувството, че леко без да искаш и ревнуваш. Нямаш нужда.

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 18 дни
hash: d861fbc516
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спокойно ще свикне ...

 
  ...
преди: 12 години, 17 дни
hash: 46e23fff4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Явно си по - красива от нея и не иска да изглежда по невзрачна в компанията ти.. това е да ти кажа

 
  ... горе^
преди: 12 години, 17 дни
hash: 9b1da04607
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Това какво ни се иска е едно, това какво става е друго.
Не разбирам защо се опитваш да я "спечели" - тя е просто сестра на приятеля ти.
Понякога няма химия между хората - може ти да не и допадаш. Това че си просто приятелка на брат и , не те прави нищо повече от това за нея - приятелка на брат и.
Ако се ожените и станеш част от семейството, отношението и може да се промени. Възможно е и да не се промени и ти наистина да не и допадаш! Обаче какво от това?

Ти си с брат и толкоз.
Не може да се надяваш че само заради това че той е избрал да е с тебе, цялото му семейство трябва да те приема по същия начин - същото се отнася и за него.
С две думи - не се фиксирай на нейното отношение защото не живееш с нея, не излизаш с нея и не прекарваш времето си с нея по твое или нейно желание а поради стечение на обстоятелствата - с две думи не си я избрала, а и тя не е имала думата в избора на брат си.

С времето нещата ще се наместят - ако сте досатъчно сериозни и се ожените е възможна промяна на нейното отношение - тогава малко или много си част от нейното семейство, а има хора за които това означава нещо.
На всеки му се иска да бъде харесван и приеман от останалите хора, но всеки е индивид и не винаги характерите се сработват. Понякога го има и момемента "на ревност", но по-често идва от майката на приятеля от колкото сестрата, но е напълно възможно.
Не позволявай нейното отношение да влияе върху настроението ти - ако тя реши да ти протегне ръка сама ше разбереш - ако това не стане - голямя работа

 
  ...
преди: 12 години, 17 дни
hash: ae7b9b3f8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Според мен и да се опитваш не мисля, че ще се сближите до толкова колкото ти се иска, хората с по-големи възможности много, често са адски надути и надменни към другите. А защо не я попиташ директно защо се държи така? А може би наистина не вярва, че не си поредната.

 
  ...


...
преди: 12 години, 17 дни
hash: 8306b78a56
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   И аз мисля че се надува сестрата на твоя приятел. Имам същият проблем но ние сме женени с мъжът ми, а със сестра му не подържам никакви отношения, но малко или много влияе на нашата връзка. Пишат по горе че не е задължително да те хареса сестра му но е желателно аз пък ще кажа, понеже аз се обиждам от такова държание студено, надменно както се държат с мен. Напълно те разбирам аз ти предлагам да говориш с приятелят ти по тази тема, а той да поговори със сестра си но без да казва че е говорил с теб.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 17 дни
hash: a4b5580949
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз мисля, както номер 3, че не иска да я засенчваш.
Или най-малкото не желае да красиш нейния фейсбук, дори да сте равни по хубост - пак по същите съображения :)

А, нека ти дам един пример. Имам приятелка, която е по различен начин хубава, на мен например не ми харесва много, леко е състарена, има гърбаво носле и изпъкнали клепачи, но пък има хубава усмивка, хубава фигура. Не мога да кажа коя от нас двете е по-харесвана, всеки път различно. По улицата се обръщат повече след мен.

Никога не съм била завистлива или ревнива. Но има един мъж, който някога ми беше любим и още тогава беше споменал, че я харесва, била негов тип - с това нейно особено излъчване. Признавам, че тогава се огорчих - и започнах да гледам на нея като на заплаха /а не трябваше! /. Слагала съм нейни снимки във фейсбука, да. Но имаше период, когато направо не исках да ми се мярка, не исках да се снимам с нея.
Всичко си оправи, когато чувствата ми към онзи "любим" изстинаха. Вече можех да си отдъхна и спря неадекватното ми отношение.

 
  ...
преди: 12 години, 17 дни
hash: 5b2b56fa35
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

8.   Благодаря на всички за мненията и коментарите. Знам, че не е нужно да сме първи приятелки, също така осъзнавам, че може да има някаква доза ревност. Но с майка му например се разбираме перфектно. Възможно е и аз да преувеличавам, не знам. Тя по принцип има малко по-студено и надменно отношение към всички. Включително и брат си. Просто ми е странно. Веднъж е мила и внимателна. В следващия момент ме гледа високомерно и много студено. Честно казано аз винаги съм се старала да се държа добре и мило. Възможно е и да се е появила някаква злоба към мен. Моя приятел много пъти ме е хвалил пред близките му и е говорил за мен суперлативи... Но подобна "конкуренция" и сравнения коя е по-красива мисля че няма. Тя е много хубава жена, полага много грижи за себе си и външния си вид.
Просто ще се опитам да не приемам толкова лично нейното отношение.
Авторката

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a4f6ebe4b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Как се развиха нещата? Заедно ли сте още?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3ed268ab10
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мале, аз като знам аз как се държа с най-близките!
Първо, толкова сме близки, че ме дразнят като вземат да ми правят комплименти или да ми благодарят за глупости.
Не на мен.
В прав текст, без разни усмивки, комплименти.

Даже се радвай, че се държи така с теб.
Това означава че имаш шанс да не се меси в живота ви после.
И какви приятелки, какви сериали.
Филмови измислици.

Я си гледай момчето, че другото намирисва на ревност от твоя страна, нещо си мериш, ама аршина не става.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker