Раздвоена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Раздвоена
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 3482 пъти
Омъжена съм от 13 години. Имам син на 11. До нова година всичко в семейството ми беше добре. Но много хубаво не е на хубаво.

Във фирмата на мъжа ми постъпи нова колежка. Аз започнах да имам някои съмнения че става нещо и като дойде разпечатката на телефона видях че е говорил с нея много пъти. Поисках обяснение а той ми каза че тя имала някакъв проблем и затова се е обаждал. Аз обаче не му вярвам. Той твърди че иска да си запази семейството но не мога да живея с човек на когото нямам доверие. Понякога съм склонна да му простя но само като се сетя за телефонните му разговори и се побърквам. Ако някой е попадал в подобна ситуация моля за съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: 467d328d66
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ми да ти кажа и аз съм в същото положение, но ние не сме женени, но си живеем заедно от 4 години. Аз се опитвам да не показвам, че ревнувам АДСКИ много, но понякога не издържам и си му казвам каквото ме мъчи.

Не знам твоя мъж, как реагира като стане въпрос за нея, но според мен не трябва да се ядосваш и нервираш. Все пак ти си познаваш мъжа и вътрешно знаеш, че той си те обича и държи на теб. Едва ли ще изостави семейството си, заради някаква флюрца. Просто се успокои и ако трябва му искаи повече обяснения, къде е ходил, какво е правил и там др. въпроси. и все пак са колеги и няма как да не си говорят по телефона, но ако можеш да чуеш как и по какъв начин си говорят, ще ти стане по ясно за отношенията им. желая ти успех и ще чакам да кажеш, как са се развили нещата.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: cca2954812
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля че прекаляваш с подозрителността.
Аз съм имал случаи, когато съм говорил часове и часове с колежки от работата - точно по работа. И ако приятелката ми беше като теб, щеше да ме подразни неимоверно.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 8a9386cfed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А защо се ограничаваш само с телефонните му разговори?
Дума дупка не прави. ;-) Защо не провериш какво наистина крие? Може наистина да я е консултирал. До телефона му имаш ли достъп? Смс-ите му как са? ;-)
Детективски агенции има бол. :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: c47bffd7ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   НАЛИ СА КОЛЕГИ ВСЕ ПАК РАБОТЯТ НА ЕДНО И СЪЩО МЯСТО НЕ Е ЛИ НОРМАЛНО СПОРЕД ТЕБ ДА СИ КОРЕСПОНДИРАТ!!!!!

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 830e1a5f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Бях в подобна ситуация и се оказа, че опасенията ми са оправдани. Последваха обяснения и клетви от негова страна. Знам че се разкайваше искрено, но нещо си отиде.

Не бъди злобна или хистерична, а се постарай да почувства топлината в семейството. Дръж се ведро, излизайте заедно, пътувайте. Дръж се отговорно, зряло, покажи че има стойности важни за трима ви. Ще се справиш - от тона личи, че сте хубаво семейство.

 
  ...


...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: ce4d6a5e9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Честно казано и аз понякога си мисля за колежки. Само че обикновено с тях говорим само за работа. Женен съм от 12 години. Жена ми е по-млада от мен, ревнива е, но ако отиде в детективска агенция или нещо подобно - ще й взема картите! Или ще си вярваме, или ще се следим! А следимли се - няма начин да не се хванем.
И дори и сега да не и изневерявам, разбера ли че ме следи - задължително ще го направя!
Щом няма доверие - няма семейство!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 78189a414e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И при нас първоначално бяха телефоните разговори и Смс. По късно разбарх, че 4 години е имал второ семейство - колежката му и синовете и. Тя забременяла и се наложило да направи аборт казват, че заради мен/?!?/

След като разкрих всичко, на съпруга ми му стана адски неудобно. Обвини кого ли не, защото много говорят и се изнесе, но вече е с поредната си жена, а не с колежката си.

Така че от телефоните се започва.
Накарай го да открие картите, докато е време, за да се поправят нещата. Обсъдете какво ви е довело до тук, но тихо и кротко без нерви. Много е трудно при създадената ситуация, но създай повече юут и топлина.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 79fa78acfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   До номер 6: А ти оправдал ли си доверието?

По тона на писмото ти личи, че само го изискваш, но дали го оправдаваш- след като ми говориш за ''хващане'', ясно е колко го оправдаваш въпросното доверие.
Да, и аз на мястото на жена ти бих се усъмнила и бих те проверила, включително и чрез детектив.

А след това бих те пуснала на ''свобода''.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 79fa78acfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Провери какво става докато не е късно.

Има начини за това.

По отношение на уюта- ако в едно семейство единият не дава на другия нещо, то не е непременно уют!!!!

Може да бъде секс, може да бъде липса на показване на любовта към другия.
Може да бъде различни желания и цели в живота (единият иска собствен бизнес-другият-не , например,
единият иска забавления, ресторанти, другият- не).

Много сериозно се замисли какво може би не му даваш, дали има случаи, в които мненията ви за това какво и как да постъпите, са различни.

Казвам всичко това от собствен опит- жена съм, и при мен всичко започна на основата на това, че мъжът ми искаше все неща, които аз не исках, тотално разминаване в цели и желания.

Докато един ден не срещнах другия, с който идеално си паснахме.
Изневяра.
Раздяла и т.н.

Но едно ще ти кажа- ако има изневяра, бъди сигурна,че има и причина!!!!! (тук изключвам типичния женкар).

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 891233e93e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много от мъжете са женкари. Моят е такъв. Много години не ревнувах, давах свобода, живяхме добре. Чак ме помисли за глупачка(може би). Самозабрави се и лъснаха не служебните, а личните смс-и. И вече заговорих и му казах отстрани,как стоят нещата. Сега е като пребито куче. Не иска при другите и вече разбра, че изгуби това, което имаше в къщи - което толкова му бе уредено, че просто нямаше какво да иска повече. Не знам,кога ще каже и това, че съсипа и любовта помежду ни заради търсенето да се доказва като мачо навън.
Каквото повикало-това се обадило.:)))

Само не се тормози. Разбрах, че не си заслужава за човек, който все пак излиза на по-ниско интелектуално ниво с такъв начин на живот. Погледни уличните котки и кучета и това е и при хората.

 
  ...

...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 1b5609ac4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   До номер 10 вие все още ли живеете заедно? Моят също много съжалява за това което ми причини, но между нас има пропаст. Не знам как да я преодолея.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 1b5609ac4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 4 да нормално е. Но вие не бихте ли се усъмнили ако разговорите са 5-6 на ден? Също и през почивните дни. Само тя ли му е колежка? Във фирмата има поне още 30.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: c0b70cba01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Айде да не се следим, че ще се хванем. Като го хванеш, какво - или ще го загубиш или ще възникне пропаст между вас. Заради злобните коментари по горе - сама ли да останеш?

Успокой се, гледай тебе си и сина си, обърни внимание на външния си вид, на приятелите си. Нека види, че има нещо. Не сме толкова малоумни.

Има нещо друго - ако сега е възхода на връзката им (ако изобщо има такава) - ти губиш. Ако го хванеш сега, ще си тръгне.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 830e1a5f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Да, прав е № 13. Ако сега са в апогея, рискът да захлопне вратата след себе си е реален. Направи така, че вашето привличане /дома, сина/ да надделее. Дори е по-добре да не говорите открито точно сега. Мъжът В ище го оцени. С действията си покажете какво би загубил.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: a746978684
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Повечето от мъжете на този свят изневеряват на жените си виртуално в мислите си или реално.
Те не могат да се примирят с мисълта си, че след сватбата цял живот ще са само с една. Това повдига самочувствието им. Интересно е обаче какви са взаимоотношенията в къщи - и да изневерява - голяма работа, ако всичко друго е наред. Нежност, разбирателство, секс, грижа за семейството!
Ако тези неща не са наред в къщи и както казват старите хора счупената стомна не може да се залепи.
На тези въпроси трябва да си отговориш, за да си наясно със ситуацията.

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 0680d3fdfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ейййййййй момиче според мен ,която съм била до скоро омъжена с един изрод,давам ти един съвет ,мисля , че факга все още не е достатъчен да се претисняваш.При мен е имало по фатални работи.Прави се ,че не се интересуваш какво прави.А в същото време го бъзикай от тук там. Те мъжете са глупави и ще дойде ден когато сам ще се изпусне.Така направих ,че в тази която се съмнявах сама ми се обади да ме претиснява.Но поне разбрах ,че човекът който много обичах е пълен боклук.Извинявам се за изразите който използвах,но е така.Пожелавам ти успех и много здраве.Ако искаш да разбереш част от моята история прочети"ужас от такава голяма любов такъв гаден край"

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker