Детето ми слуша Ники Минаж! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Детето ми слуша Ники Минаж!
преди: 12 години, 9 дни, прочетена 9222 пъти
Здравейте, от съвета ви се нуждае една загрижена майка. На пръв поглед може да ви се строи глупаво в сравнение с проблемите на другите хора тук, но...
Дъщеря ми (12 г. ) винаги е била много тихо и спокойно дете. Говореше мило и възпитано, не повишаваше тон, а обида или псувня никога не беше излизала от устата й. Но от няколко месеца тя и приятелките й са се заслушали по някаква си рапърка ли, не знам каква, наречена Ники Минаж. Детето ми си е напълнило телефона с всичките песни на тази жена и постоянно я слуша. Често пуска музиката на всеослушание и всевъзможни думи като "fuck", "hoe", "cunt" и т. н. изпълват слуха ми.

Ясно ми е, че децата обожават нецензурна музика, но добричкото ми момиченце рязко се промени. Започна да се държи доста по-грубо, позволява си да псува, а веднъж-два пъти, когато мъжът ми й се скара, че слуша музика много силно, тя го нарече "fucking son of a bitch". Той не е учил английски език и ако не знае какво точно означава, то поне му е ясно, че е обида.
Не знам какво да правя. Тя няма да спре да слуша тази музика, напротив - започва да се ориентира и към рапъри мъже, а те са още по-зле... Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 62

преди: 12 години, 9 дни
hash: 584f7f5f0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Поговори с детето, обясни й че рапърите са грозни същества седнете двете като приятелки за да може да си поговорите спокойно и ако наистина искате да спрете това рапърство или "пънкарство" псувните са лошо и тъпо нещо и аз съм слушал навремето рап но сега вече не

Детето ти ще осъзнае след време защо не бива да слуша тази певица

Успех

Момче на 19

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: 4215e7e4de
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добре, че съм нямала такива родители! Оставете детето да слуша каквото иска.

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: 51a0792ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

3.   Просто и кажи да не се държи по този начин. Поговори с нея, но в никакъв случай не и забранявай да слуша музиката която харесва. Нали знаеш че всеки има право на избор. А и е нормално да слуша такава музика все пак е тийнеджърка-аз съм на 16 и също слушам такава музика, но не ми влияе по никакъв начин.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 дни
hash: 18721b7515
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Прекрасна история, развесели ме:))

Според мен и тя не знае какво означават всички тези думи, просто се опитва да подражава на идолите си:) Обясни и' съвсем спокойно, че може да си слуша каквото поиска, но че тези думи са обидни и не трябва да ги използва.
И спокойно, само период е:)

Jey

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: 88f4aeea21
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   В слушането на рап няма нищо лошо. Тя просто е малка и се влияе прекалено, обяснете й че към родителите си не може да се държи така. Аз също слушам някои песни на Ники Минаж, имат готин ритъм, някои пък са ми дразнещи. А и сега дъщеря ви израства, започва да учи нецензурните думи и на английски, а тя знае какво значат, повярвайте ми. Аз на 11-12 слушах песни, изпълнени с още повече глупости, само че не съм ги споменавала никога пред родителите си. А в училище, да не мислите, че по цял ден не обелват никаква мръсотия, попринцип в тийн възрат повечето(ако не и всички) си общуват с този език помежду си. Че и в моя клас, а сме къде къде по-големи, това си е ежедневие.
Не й забранявайте да я слуша, това само ще засили порива да се противопостави на вас. Просто най-спокойно й обяснете, че не е правилно да говори с такъв език на родителите си и ако го прави ще има последствия(сприране на телефон, интернет и т. н. ), при мен тези неща ми действат почти винаги :D Иначе в училище и навън не можете да имате контрол над нея, какво ще прави и какво ще слуша. Сега е моментът, в който ще си проличи какво е на стойност вложеното възпитание.

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 дни
hash: 0324603dce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не знам аз ли съм тъпа, или вие не можете да разберете един тинейджър. Не е от музиката, наистина не е, аз съм слушала абсолютно всякакви жанрове, имало е моменти, когато щом се съберем компания някой надува чалга, след това излизам с други, айде рап (може и бг рап), след това пък се прибера и от съседите ми гърми " I'm sexy and I know it". Никога не ми е повлиявало на нищо, е, вярно не си падам чалгарка, ама все пак компания- ще се потърпи, но съм слушала и съм танцувала и да, уча си уроците, водят ме отговорна.

Детето ви расте, това е просто процеса- не ми пука за вас, оставете ме да си живея- ще и мине, но не обвинявайте Ники Минаж, или който и да е друг изпълнител. Мен пък ме развесели как Jay сметна, че детето подражава на идолите си. Имам в предвид, хайде, я стига, именно за подобни неща съм се карала с родителите си- вече никой не копира известните личности, тъпо е, гадно е, мина му модата.
Не и прави забележки за музиката, която слуша, не я притискай да прави това, което на вас ви харесва и се опитай да я разбереш. Ще и мине, казвам го като дете! Кажи и само, че когато музиката е толкова висока ви пречи, и че не е хубаво да псува родителите си (без да я упрекваш, без да викаш, без скрит мотив), купи и слушалки, ако стане прекалено шумна, я помоли да намали малко. С времето ще и дойде на ума, че това ви пречи, сама ще се кротне. Трябва да е съвсем излязла от релсите, че да тръгне да се държи гадно, когато никой не я е обвинявал, или упреквал.

За да искате да се разбирате с тинейджър и вие трябва да го разбирате. Подхожда се така, че детето само да поиска промяната, не вие да му я наложите, защото иначе ще му спрете интернета, или ще му крещите определено време.
Зу-За

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 дни
hash: 2e131170f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   :D

Така се получава, авторке, когато гледаш "милото си, възпитанко и добричко момиченце" в саксиика..

Няма да се промени, отдавна си я изгубила, освен това е нагла лигла. Можеш само да я изгубиш!

Проблемът е в цялата глезотия и фантазии, която си осигурила и си развила по неин адрес! ...

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: e8f9ab8fd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Не знае какво означават обидите друг път. Може и да е период, но човек развали ли си поведението трудно го оправя, а музиката, която слуша, до голяма степен показва какъв е.... Рапът е чалгата на западната музика.... И аз слушам от време на време, но гледам да не се заслушвам в текстовете.

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: 181db2050c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Аз съм на 14, и аз слушам песните на Ники Минаж, да имат доста глупости в тях, но на тази възраст ни се бушуват хормоните и аз не псувах, чесно да си кажа бях ангел, имах само шестици, не излизах с приятели, за да уча, не слушах музика в която има простотии, но ето и аз пораснах, сега и аз псувам, а може би Jey е прав, това ще отмине, оставете момичето да се забавлява, това е фаза, само и обясни, че и да псува не е нужно да псува родителите си, и аз съм сигурна, че и ти, майка й, също си псувала като тиинейджърка, и какво толкова, тя расте, няма винаги да е твоето мила детенце , след време няма само да псува, ще си има и гадже, а после и съпруг, деца и тя расте, просто разбери...
S. I. S.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 дни
hash: 434fdd3f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А защо трябва изобщо да се слуша музика? !

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 дни
hash: 8dc7971962
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Миличкото ти и възпитанко момиченце явно изобщо не е добричко. Така си я задушила, че някой ден малко свобода да й дадеш, на луда ще те направи. Нека позная - във вашето спретнато и добро семейство, сексът е тема табу, нали?

 
  ...
преди: 12 години, 8 дни
hash: 65fb5313da
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен трябва да й обясните значението на изразите, които използва и колко наранява близките си хора. В никакъв случай употребата на цинизми не я прави по-готина. Също така според мен трябва да й се обясни, че слушането на даден стил музика не трябва да влияе върху поведението й - ако слушаме чалга, не значи, че трябва да се обличаме всеки ден като за българска сцена; ако слуша метъл, не значи, че трябва да се облича с тея черни дрехи и така нататък. Не трябва да се ограничава каква музика слуша и даже според мен е добре да слуша много стилове, но да не подражава на изпълнителите - често пъти и те имат едно поведение за пред публиката с цел печелене на пари, а в личният си живот са доста различни. Обяснете й това и се надявам да помогне, но не я спирайте да слуша музиката, която й харесва - все пак Ники Минаж е доста по-добре и по-нескандална от доста други изпълнители. Успех, Ана

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 дни
hash: 68b0a4e91f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Да слуша каквато музика иска малката, това все пак е въпрос на вкус, но и стегнете юздичката. Не може да се държи като идиот с родителите си, музиката, която слуша не е извинение. Не се комуникира по такъв начин в семейството, трябва да ви има уважение. Да си отстоява позициите, но аргументирано и без цинични изрази по ваш адрес. Оставете я да слуша каквото иска, тийновете експериментират в тази възраст. Днес и харесва рап, утре ще е поп и така. Но следващия път, когато наругае някой от вас и лепнете един шамар.

 
  ...
преди: 12 години, 8 дни
hash: beb735aada
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Аз си слушам Металика, Линкинг Парк и много други също и Ники Минаж. Не искам да Ви обиждам г - о но аз мисля че ви пука прекалено много! Тя е дете като мен сигурно навлезло в пубертета и също си има свой собствен вкус. Ж11години

 
  ...
преди: 12 години, 8 дни
hash: ea8d17e96d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   "1. Поговори с детето, обясни й че рапърите са грозни същества"

Ти бавен ли си? Всеки ще си слуша каквото си иска, се едно да ти кажа няма да слушаш чалга, това и харесва и това ще слуша... край по темата...

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 дни
hash: 2cd84caf17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ще и мине. И аэ едно време слушах мишо шамари и компания. А сега като цяло се чудя какво толкова му харесвах на песните. :D

 
  ...
преди: 12 години, 8 дни
hash: 27b16bda2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Радвам се, че майка ми не е като вас, не толкова мила г-жо. Дъщеря ви е в пълното си право да слуша каквото иска, да има собствена стая, да си избира дрехите сама и т. н. Та тя да не е на 2, да не може сама да взима решения. Тя е една малка госпожица. Щом се възмущавате, че тя слуша Ники Минаж, какво ли ще е след няколко годинки като разберете, че не е девствена? ! Помислете! Осъзнайте се! Не се впрягайте! Познавам доста момичета на нейната възраст, които водят редовен полов живот, взимат амфети и други упояващи неща, няма ги у тях по цял ден и т. н. ТРЯБВА ДА СЕ РАДВАТЕ, ЧЕ ДЪЩЕРЯ ВИ СЛУША НИКИ МИНАЖ, А НЕ Е ТРЪГНАЛА СЛЕД НЯКОЙ ЧИЧКО СЪС ЗЕЛЕНО. П. С Приемайте я каквато е със всичките и грешки и избори.. все пак от вас е излязла!

 
  ...
преди: 12 години, 8 дни
hash: b195eb6c16
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Не мисля, че има нещо странно относно това, че слуша подобна музика. Все пак точно тази музика звучи навсякъде, това се слуша от повечето хора на нейната възраст, защото явно в момента е модерно. Не мисля че със забрани или наказания бихте могли да постигнете нещо, няма да спре да слуша тези изпълнители. Просто поговорете с нея и й обяснете, че такива думи, дори и на чужд език, изречени от едно 12-годишно момиче не звучат добре.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 дни
hash: 6a0e65dc65
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Държание... дисциплина... контролът на родителите - това ни пречи!!! Всеки има право на свое собствено мнение и свой собствен вкус. Да не псува, да е "перфектната". А знаете ли колко пъти моите родители са ми правили забележки заради това, че слушам "Симпъл план" и "Блинк 182"???? Били аутсайдерски групи и аз съм станал такъв? ! Ами ако се замислят - аз цял живот съм си бил Готическо ЕМО. Сега съм на почти 19, а последиците от това месене - отношенията ни са хладни! Аз не съм фен на Ники Минаж, Еминем или Крис Браун, но все пак всеки човек си има свой собствен вкус! Ian_the fucker

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: f8afa03982
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Обяснете и, че е далеч по-добре да слуша Азис и Преслава и да води техния начин на живот :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 8ab564c11b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Хванал я е пубертет нищо повече не се притеснявайте

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 дни
hash: 584f7f5f0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Номер 16 я се съобразявай какво приказваш аз защитих мнението си пред жената
май бавния тука си ти

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 972b254cba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Ти нормална ли си? (с извинение) Миличкото ти, послушничко и добричко ангелче си има скрити рогца...Щом я мислиш за толкова кротка, значи не е. И повярвай ми, не Ники Минаж е виновна за поведението й, а ти. Просто си поотпуснала юздите и тя сега се чувства много добре.

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 9c482ee05e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Абе ти добре ли си??? Всеки си има право на мнение може да си и майка, но не ти решаваш какво ще харесва тя. Аз мисля, че всеки казва това, което мисли с песните, които слуша така, че се замисли

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: bdaa72975f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Аз съм на 12 също и слушам Ники. Майка ми също харесва 2 нейни песни. Но това не ме е променило... Явно Вашето дете, се влияе прекалено много.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8afeb63479
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Аз на 12 слушах Кондьо и Кати, да не би да е по-добре?
Сега чалга не мога да понасям. Остай детето да се развива.
Кога родителите ще се научат, че децата трябва сами да се развиват в посока която искат и не са длъжни да следват болните амбиции на родителите си.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0a56e783c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Такива са годините, ех прекрасен пубертет... и все такива неща ви чакат :/ Когато поотрасне, ще се промени, ще осъзнае, че тези неща никой не ги толерира :) Поне не зрелите хора. Много обаче влияят хората, примерите, които детето получава.
Всичко това го казвам от личен опит - същата бях. С порастването нещата се променят, а ако се и движи с "нормални" хора - още по-добре :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 34c42b788d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Хмм аз съм на 11 години и също слушам Ники Минаж но не употребявам такива думи тя просто иска да подръжава на идола си не ? забранявайте да слуша такава музика щом ? харесва и този период ще отмине според мен :)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: da77d06567
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Аз съм на 12 и също слушам Ники Минаж! Обожавам я! Но не използвам тези думи, просто самата музика ми харесва! Аз съм прекалено беззащитна на пръв поглед, затова се опитах да прикрия това под обвивката на"лошо момиче". Но не успях, затова сега ме тъпчат като изтривалка... както и да е. Явно дъщеря Ви е успяла да изглежда като"лошо момиче". Може би е омръзнало да бъде милото добро ангелче. Не се тревожете, Ники Минаж не може да промени едно дете изцяло само с песни! Това ще отмине скоро!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c8d84e148c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   И според мен остави детето си да слуша какъвто стил музика пожелае - фолклор, рап, метъл, опера, чалга... Не мога да си представя родителите ми да ми забранят да слушам любимата си музика. Сякаш ще счупят част от мен. Нека да си слуша, но просто й обясни, че не й позволяваш това да повлиява върху поведението й и културата й. Ако трябва налагай наказания, когато се разпсува или се държи арогантно и снизходително спрямо другите.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1aeb5add87
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Аз бях на 11 години когато много слушахме с моите приятели мишо шамара... само аз имах уокмен (нали така беше думата ) бях си записал всичките му песни на листове, майка ми ги видя, каза ми да не слушам повече такива песни и аз спрях, защото вече ме беше и гнус от тях... така че може да говорите, а и тя певицата е много актуална в момента може би затова я слушат

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7e24fb9d0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   не и забранявай да слуша това което иска а и обясни че нетрябва да подражава на идола си защото не пичели нищо освен да обогатява един гаден речник аз съм на 20 си години и слушам рап но не опотребявам такива думи освен ако не мисе налагат и то в много краен случеи такаче не се притеснявай ще отмине всичко а аз може ли да те попитам като родител за един съвет ако е удобно да ми пишете на скаип Stefan_6efa ще съм ви много благодарен

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2a7a8783e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Радвай се, че слуша такава музика... повярвай ми, че е много по добре от онази гнусна чалга!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 584f7f5f0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Аз съм на 8 Но не слушам такава музика защото в ники минаж има глупости аз съм дете още за това а не бих искала да слушам подобни простотии вашето дете - която е сякаш моя кака -12 годишната не знам какво я прихваща но поговори с нея може да слуша музика от миналия век - нашето поколение 80 90те 00тте години или 70те това е нашата истинска музика а не ники минаж аз не я харесвам

Извинете ме че не одобрих певицата но не я харесвам

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 584f7f5f0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Номер 1 е коментара на Брат ми който е на 19 и е прав както и аз

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5110ccf1bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Детето ви има лош вкус откъм музика. Седнете и поговорете с нея, не е хубаво да псува баща си.

Venjus

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3dfd159a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Боже Ники Минаж е толкова готина рапърка, нормално е да я слуша. Аз също съм тийнейджър на 14 години, слушам я, но не псувам. Смятам, че промяната в държанието и няма нищо общо с рапа, просто е станала по-раздразнителна и навлиза в пубертета!! Освен това мисля, че трябва да се чувстваш щастливка, че слуша рап и такива талантливи рапърки като Ники Минаж. Може и да ти се стори странно, но доста често в рапа има много истина. Много по-добре е да слуша хип-хоп музика отколкото ЧАЛГА. Помисли си там колко безмислени глупости и псувни има. Споко, детето ти просто навлиза в пубертета, нормално е да си промени вкуса за музика и да слуша такава музика каквато всички тийнейджъри слушат, освен това е нормално да си промени навиците и държанието, в момента се намира в такава възраст, че много често ще започне да се ядосва, да плача и да се смее.
П. П. ДА ЖИВЕЕ ХИП-ХОПА <3 <3

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7a0ee7befe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Истински ще пропищиш, когато премине на репертоара на Брика-Брика. Не се бой, ако още не го е открила - и това ще стане :))

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 56e9298459
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   По принцип твъдо отричам насилието над деца обаче когато е непровокирано с нищо. Ако детето ми си позволи да ми отправи нецензурни реплики ще получи плесник през устата. Кажи на мъжа си как го нарича малката лигла и ще видиш следващия път как ще се замисли преди да оскърбява баща си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5e245b6e4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Така, сега аз съм тинейджърка (13 г. ) Не се стряскай, това е нормално и аз слушам рап по-често бг рап, да ти кажа по-добре рап отколкото чалга!

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: dc979348ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Мале, това родителите сте супер ограничени хора. Казвате, че всички деца били еднакви ама и вие не сте цвете за мирисане. Мръднали сте леко. Въпреки, че дето Ви е родено с късмет, че накой се интерсува от него.

 
  ...
преди: 11 години, 14 дни
hash: 9f01b9ce12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Здравей :) забавна и хумористична историика, но и до някъде сериозна.
Първо-няма нищо лошо в това, че слуша рап
Второ- Лошото е че слуша рап-тоя днешния, комерсиалния :)

Пусни й Тупак да слуша и ще се оправи.
Ники Минаж е супер тъпа и като цяло целия съвременен рап е една жалка картинка.
Някога рап музиката.... беше си РАП - ИСТИНСКИ!
И мога да кажа, че слушайки рап, можеш да се изградиш като личност, да станеш по-интелигентен и т. н. Зависи какъв рап слушаш де :)

Наистина трябва да й помогнеш да не пропадне

Едно Момче-20г.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 12 дни
hash: 59c172d762
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Така остави детето да слуша, каквото иска, защото тя става вече тийнеиджарка, а тийнеиджарите слушат Ники Минаж. Дори да има мръсни думи това не е чак токова лошо. :) Като порасне детето ти ще й омръзне ще видиш.. Аз лично обожавам Ники Минаж ?

Есси на 15 години :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 дни
hash: e3d3229979
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Колко са велики и известни някои личности! А на какво отгоре? Развращават населението! Но за пари и слава, няма граници...
Поговори с дъщеря ти, когато е в добро настроение, започни с това за любими стилове в музиката. След това (каквото и да ти отговори) сподели ти каква музика слушаш (или по-точно музиката, която ти се иска дъщеря ти да слуша) Обясни и защо, какви предимства има пред другите стилове, пусни и нещо. Както две приятелки разговарят свободно по различни теми. Колкото и малко вероятно да изглежда, ние винаги се влияем малко или много от другите.
Опитай! Освен, че ще и хареса този разговор, съм сигурна, че ще любопитства да послуша малко музиката на мама, а кой знае, може да се откаже бързо от рап-музиката ;)
Успех :)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: f8f303f4c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   №16 ти пък всичко знаеш. Всеки ще слуша каквото си иска всеки ще се облича както си иска. Напомняш ми на един мой съученик и той е така.
Иначе и аз главно рап слушам, ама български не американски не знам защо, но просто не мога да слушам нещо на езика, който не разбирам пък и просто ненавиждам Америка. Това е мразя ги те са дяволска държава и точка. Една от моя клас ми беше казала, че там е пълно с готици и сатанисти ужас. За това и не гледам американски филми и не слушам такава музика. Не знам щом е започнала да обижда значи е ясно това само защитава моето твърдение, че човек се държи според музиката, която слуша. Аз лично виждам само няколко варианта, ако бях баща на това дете щях да постъпя по един от двата начина.
1)Мило: Щях да говоря с нея и да й кажа, че тези песни не са за нея. Също може би за да стане по-драматично и да се трогне щях да й напомня какво добро дете е била преди да започне да слуша това (всичко друго ще го нарека, но не и музика).
2)Строго: Щях да й кажа, че няма да й проговоря докато не изтрие тези песни. Така някъде към една седмица и, ако не стане нищо й взимам телефона и до там.

Хаха за второто й давам не повече от две седмици... ако го направиш ще видиш как сама ще ти се моли да изтрие песните. Повярвай ми не знам защо, но момичетата са готови на всичко за телефона си дори опера да слушат. Аз не съм така. Естествено, ако излезе по-голям инат и започне да те обижда ти за капак на всичко й кажи, че няма и в интернет да й даваш докато и последната песен на това нещо (тя е всичко друго, но не и рапър)... Според мен ще проработи. При мен обаче не действа не знам, ако беше някоя нейна приятелка или приятел щях да ти кажа к'во ти пука гледай си себе си и я остави, но щом ти е дете е друго нещо.



Метал 13г.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 80b298d1a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   Най-странното е, че бъркате рапа с пънка. Това са два доста различни стила и това, че Ники Минаж има цветна коса изобщо не означава, че това е пънк. Моля Ви, не ги бъркайте.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 58c5d4ad84
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   Детето ще слуша това, което тя иска, а не вие какво искате. Много глупава майка сте

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: dec6579c2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

54.   Ти си я разглезила. Оставия да диша. Седнете на дивана и поговорете като майка и дъщеря. Да вярно е че не са хубави тези "думички", но това е положението. В смисъл, аз съм колкото нея и я разбирам, въпросът е че това е от хормоните и аз ги имам, тя ще се осъзнае един ден и това ще и изчезне от главата.
Питала ли си я защо го прави?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 6efdaed254
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

55.   Проблемът не е каква музика слуша, а че явно тази музика започва да се отразява зле на поведението й. Просто много ясно трябва да й се обясни, че това което е позволено на Ники Минаж не е позволено в обществото и трябва да се научи да прави ясно разграничение между сценично поведение и поведение на улицата. То е все едно да гледаш екшън и да си мислиш, че след това можеш да се държиш като героите от фирма. Е, не става. Същото е и с музиката. Нека си слуша каквото иска, но да не се държи по същия начин на улицата или със семейството си. Та нали същия проблем го има и при чалгата. Проблемът не е в самата музика, а в това, че децата почват да подражават на любимите си изпълнители и да се държат крайно вулгарно. Та ако прави разлика между сценично поведение и поведение в обществото не би следвало да има никакъв проблем каква музика слуша. А другото си е съвсем нормален тийнеджърски бунт. То на тая възраст кой ли не се е бунтувал срещу родителите си и не е имал разправии с тях.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2f7ecb425c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

56.   Не искам да прозвучи зле, но мисля, че на 12 години не е толкова фрапиращо дъщеря Ви да псува. В смисъл такъв рано или късно всеки научава тези "грозни" думи и почти не познавам човек, който да не е изпсувал поне веднъж в живота си, вярвам че и Вие сте го правили. Рапът ще го има винаги тъй като е доста комерсиална музика и почти всеки го слуша. Не мисля, че трябва да и забранявате или да и казвате каква музика да слуша. Тийнейджър е, с рап или без пак ще псува. Според мен просто трябва да го приемете. Извинявам се ако съветът ми звучи недостоверен, но забележките и забраните могат да доведат до по - големи разправии.

 
  ...

1-50 от 62
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker