Баща ми или майка ми лъже... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Баща ми или майка ми лъже...
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2465 пъти
Майка ми има два телефона, но съм забелязала, че единия го изключва много често когато баща ми си е тук (той работи в чужбина). Когато го няма, по цял ден говори по тоя телефон (на безплатни е с някой... по нейни думи с нейна приятелка и приятелки) Като вляза в спалнята и спира да говори, заключва се понякога.

Взех да се съмнявам, защото преди няколко месеца видях, че се е регистрирала в шибания фейсбоклук и е добавила един в приятели... след което я попитах да него и тя побесня. Каза, че тоя бил от някъв стар чат и той я бил добавил... след което аз и обяснявам, че там има милиарди хора и няма как точно нея да я е добавил и да се познават от чата. С две думи - още поддържат връзка, а тя отрече. Излъга ме 100%. Отдавна не е сядала пред компа, щото все аз вися... но иначе не е от тези отворените и устати жени без граници, дори бих казала, че е срамежлива и наивна.
Та така...

Миналият ден тя и тати са излезли някъде навън... и аз реших да й звънна да видя къде са, и тела и пак беше изключен. Вчера обаче отново повдигнах въпроса за телефона... и тя ми се оправда, че само й звъня за поръчки. Не й повярвах, че това е причината и излязох от стаята. След около половин час се върнах и не знам защо но й казах, че мисля, че ме лъже... и че искам да си запазим семейството, но заради нея може и да не успеем. И ти ми каза, че точно преди 5-10 минути, една нейна приятелка е видяла баща ми с друга жена (били са в колата)... и естествено и позвъняла да й каже. Майка ми започна да звъни на баща ми, но не си вдигаше телефона (той имаше работа навън), не след дълго си вдигна телефона и майка ми най-спокойно го ита къде е и т.н нито си личеше че беше ядосана нито нищо... и той и обясни 2-3 пъти къде е и сбърка в обясненията си.

След около 2 часа се прибра вкъщи и майка ми веднага му каза за дето са го видели с друга и той побесня. И точно когато майка ми му казваше- аз бях зад него, а той се обърна и ме погледна с един такъв сякаш гузен поглед и се развика на майка ми, че само си измисля лъжи за да се скарат. Поиска веднага да се обади на тази нейна приятелка и лично да я пита къде и кога точно го е видяла и не знам си какво - заради мен, за да не съм го мислила за такъв... беше бесен... но не се свърза с нея, защото майка ми не позволи. Заплаши майка ми, че ще я спука от бой за дето си измисля и веднага да си признае пред мен, че е излъгала... майка ми щеше да се разреве и каза, че е излъгала. После я питах и ми каза, че не ме е излъгала... след това пак я питах и каза, че е... после пак и пак и пак я питах и вече не й се говори за това.

От една страна мисля, че ме лъже... от друга не... ЗНАМ, че не трябва да се бъркам в отношенията им, но... след като ми каза това, че са го видели с друга и... това ми дойде като гръм от ясно небе. Чувствам се супер гадно. От вчера цял ден ми е някакво депрeсирано. Ако наистина изневерява на майка ми, АЗ никога няма да му го простя. Много гадно се чувствам... сякаш не го познавам... чувствам се някак излъгана. Кофти ми е... ако е истина това, няма да мога да го преглътна. Ох... от една страна си помислих, че майка ми ме е излъгала за да не я подозирам, но от друга... АКО ВИДЯ БАЩА МИ С ДРУГА НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЪМ СЪЩАТА... НИЩО НЯМА ДА Е СЪЩОТО... ДОРИ В МОМЕНТА НЕ МОГА ДА НАМЕРЯ ПОДХОДЯЩИТЕ ДУМИ, С КОИТО ДА ОПИША РАЗОЧАРОВАНИЕТО СИ КЪМ ЕДИН ОТ ДВАМАТА... МОЗЪКЪТ МИ Е ТОТАЛНО БЛОКИРАН... И В ДВАМАТА СЕ СЪМНЯВАМ... НЕ ИСКАМ ДА СЕ РАЗДЕЛЯМЕ..... :(((((((((((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: d915ffae80
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Милата тя! Бъди силна, не се предавай! Може би на майка ти вече не и се живее с този мъж, затова се обръща към друг. Едва ли мога да ти дам друг полезен съвет освен да се опиташ да задържиш семейството си. Ако майка ти каже че е видяла баща ти с друга не му казвай, запази го в тайна.

Стискам палци да се оправите!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e07d462575
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Къде си вреш гагата дето не ти е работа? Кого съдиш и коя си ти, че го правиш? Ти нещата няма как да оправиш, само ще ги усложниш още повече. Не учи големите и си учи уроците, утре ще ги вършиш почти същите, бъди сигурна в това.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3fc523a6bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Може да сложиш някоя скрита програмка на компютура и да провериш с кой комуникира майка ти и за какво си пишат. Също може да и разбереш паролите за ФБ, скайп, емайл и т.н. Поне ще знаеш дали майка ти не се вижда с някой друг.

В крайна сметка тези отношения за между тях и те ако са решили да се виждат с други хора ще е трудно да направиш каквото и да е освен да се измъчваш ненужно. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8086a35dca
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Golden eye. Изтегли тази програма и ще разбереш. Но аз лично, не разбирам защо се бъркаш в тези неща. Това са си техни отношения и те трябва да се оправят. Никой не ти изневерява на теб, нали?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker