Само аз ли се дразня? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Само аз ли се дразня?
преди: 12 години, 4 дни, прочетена 2916 пъти
Не съм гостоприемна като майка ми и като цяло семейството ми. Дразня се, когато имаме гости вкъщи...особено през ден когато идва някоя нейна приятелка. Преди когато бях дете често канех вкъщи децата, но се промених доста. Ако трябва да изляза с някой се чакаме някъде или направо отивам на мястото, където ни е срещата...няма такива "ела да ме изчакаш вкъщи". Майка ми, баба ми и тати не са така. През ден приятелка на мама е вкъщи. Това ме дразни...просто ме дразни. Дразня се да ми влизат в стаята...нито имам какво да им кажа нито нищо. Темерут съм. Не мисля, че това е толкова лоша черта, дори понякога е по-добре да се държиш настрани.

А, сега се сетих за един случай. Почти винаги, когато дойдат вкъщи интернет доставчици или някакви работници...и майка все ги черпи с кафета и тем подобни...ако има и сладки, слага и сладки на масата. Възпитана и добронамерен човек е, но аз изобщо не съм такава. Никога няма да ми хрумне да черпя интернет доставчици...ще ги изчакам да си свършат работата и да си тръгват. Ако има работници вкъщи, за по-дълго време - бих ги почерпила може би, но и през ум не ми е минавало да почерпя тея от интернета, на които им стана навик всеки път като дойдат в нас и да стоят повече от нужното. Постоянно ми оглеждат стаята, питат ме някви глупости, даже единия се опита да ме зарибява - ама не му се получи хах. Та даже и като си свършиха работата, не си тръгнаха веднага, а изпушиха една цигара в нас- не можаха ли навън?
Това се случи миналата година, но го ракзказвам сега, понеже се сетих за този случай. Цял ден стояха в нас и накрая пак не ми оправиха компютъра - но това е друга тема.

Та...ами такава съм си. Може би това е лоша черта, но аз съм стиснат човек. Добронамерена съм, дори срамежлива и в никакъв случай не съм лош човек, ако съм създала такова впечатление, но когато се срещна с нови хора или има гости вкъщи просто...се дразня и искам по-бързо да си тръгнат. Баба ми и майка ми все ми се дразнят, че съм такава...ама просто не мога да понасям гости и като цяло много хора. Интровертна съм. Дори сигурно никога няма да имам приятели...просто се държа по на страна от хората.
Има ли и други като мен, които ги дразнят горе изброените неща?

Момиче на 19

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 дни
hash: 4ef48367fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм мъж на 27 години и съм същия като теб. Мразя, когато приятели или роднини на приятелката ми иднат без покана и киснат, като виждат, че съм зает. Има едни роднини нейни, като звънат да искат нещо, аз им казвам сега ви го давам, а те направо влизат вътре.

 
  ...
преди: 12 години, 4 дни
hash: e5d94e166d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жалко по добре е да се промениш. А колкото до моакати и до баба ти много добре правят. Аз много обичам приказливи и дружелюбни хора, а не някой темерути с които мълчиш, умираш от скука и неможеш нищо да си кажеш. Неискам да те обиждам, но аз не одобрявам този начин на живот. И все пак всеки е свободен да прави това което му харесва. УСПЕХ и дано един ден да се промениш, сигурно си и девствена още.....

Карол*****

 
  ...
преди: 12 години, 4 дни
hash: 3ca3ca40b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не е толкова лошо, поне за мен не е. И аз винаги спазвам дистанция от странични хора. А относно приятелите, добре си правиш, повечето от тях излизат просто едни предатели и после съжаляваш, че си ги допуснала до себе си. За това, което правят родителите ти, тяхно право е да канят гости и т.н., просто им обясни, че имаш право на свое лично пространство, т.е. твоята стая например - там няма право да влиза всеки, камо ли непознат. Аз дори последно време съм понаучила вкъщи дори тези с които живея да чукат преди да влезнат, все пак не може като хали да нахлуват в стаята ми когато пожелаят. Отстоявай себе си. Това исках да ти кажа.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 дни
hash: 11727c3046
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз мисля че не си права. Предполагам че живееш в дома на майка си и баба си и те те издържат, а не те в твоето жилище. Те са в правото си да канят когото и когато си поискат. Имаш право единствено да ги помолиш да не ти влизат в стаята. Иначе докато живееш в техния дом трябва да се съобразяваш и търпиш. Ако не ти харесва винаги можеш да се изнесеш и да си стоиш сама
трии1/2

 
  ...
преди: 12 години, 3 дни
hash: fdaa39386a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 3, отдавна съм разбрала, че не съществуват истински приятели, и не ми е приятно да пускам всеки вкъщи. Иначе и аз се опитвам да науча нашите да чукат преди да влязат, но нещо позабравят...

Авторката

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 ден
hash: fdaa39386a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 4 - За мен съм си права...Сигурно изглеждам глупаво отстрани, но просто се дразня от чуждо присъствие. Дразня се като звънят на вратата...даже отдавна спрях да отварям... Ако има някой вкъщи той отваря, ако няма - майната му. Дразня се и когато някой майстор или някой чужд човек трябва да свърши работа вкъщи и да ме заговаря...това ме изкарва извън нерви. Той е тук за да си върши работата...кво ме занимава с глупости.

Последният път с въпросните интернет доставчици направо побеснях - стояха поне 3-4часа вкъщи. Кво е тваа??? МРАЗЯ нахални хора!!!! Добронамерен човек съм, дори съм притеснителна, не съм някоя надута с голямо самочувствие, но самото присъствие на чужди хора и самото звънене по вратата и телефона и гостите...ме дразнят. Темерут ли съм...еми такава съм. Всеки е различен в крайна сметка.

П.С дори не поздравявам много често/примерно съседите/. Супер много се дразня някоя съседка ако е в нас...кво е тва през ден в нас? Тва да не е кафене???
Авторката

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: cfd3a20b6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Подкрепям те. Права си, вашите са от старото поколение. А и има такива хора които постоянно осъществяват социални контакти - според мене тази тактика е останала от преди когато е нямало интернет, телевизия. Но в съвременния свят трябва да си селектираме контактите. Аз също като теб предпочитам да си говоря само с приятели и роднини. Не им се вързвай на вашите. Баба ти сигурно е пенсионерка и обича да си говори. Ако можеш излизай като се довлекат навлеци. Моят дом е моята крепост!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker