Съгласен е за дете, но за брак нищо не казва! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Съгласен е за дете, но за брак нищо не казва!
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 3476 пъти
Здравейте, аз съм на 22 приятелят ми е на 28. Работим и двамата, но живеем при моите родители. Ние двамата сме от различни семейства. Аз съм от едно нормално семейство, задоволено колкото може, никога не сме изпадали в някакви финансови кризи. Майка ми и баща ми са вишисти. Целият род се уважаваме ценим подкрепяме, един падне ли всички се втурват да помагат. Докато приятелят ми е обратната страна на огледалото. Ужасно семейство, всички са изпокарани, има някаква дългогодишна родствена война, разделени са на богаташи и бедняци. На алчни хора и на злобари. Неговите родители са все в лошо положение, с едното средно образование. Винаги са безработни, майка му я мързи да работи, баща му се трепи от работа (като строител), изкара един инсулт, и от там започна да западат още повече.

Приятелят ми има сестра с 1 година по-малка. Преди 2 години се ожени, тогава родителите им дръпнаха заем 10 хиляди. 5 за да оправят апартамента, и 5 за сватбата. Преди това бяха добре с парите, защото баща им взимаше по 1000 и нещо и обзаведоха дъщеря си с каквото поиска, но тогава живееше при друг мъж и все още не беше женена. А на моя приятел нищо! Изпратен на село при баба си от малък той е израстнал в едно село до града в които живеем вече заедно. Никога не са го искали, за сватбата той не пожела костюм, защото знае, че парите са им малко, а и искаше да не ги натоварва и похарчиха за него 80 лева, за да го облекат и баща му замрънка че били много а искаше костюм да му купува това не го разбрах тогава, нито пък сега.

Към днешна дата са в много кризисно състояние, без пари безработни. Винаги са деляли двете си деца. За сестра му всичко, за него нищо, майка му даже го е оставяла гладен и мокър в болницата докато е бил бебе. Едвам са го спасили лекарите. Разболял се е от нещо не знам от какво. От малък го мрази макар, че той е първото и дете. Искала е да го хвърли в кладенеца не село. Никога не му е помагала по какъвто и да е бил начин. Била го е докато е бил едва на 2-3 годинки. А сега реве за пари, постоянно го цедят за пари, за нищо друго не му звъни освен за при. А той взима 500 лева, живеем у нас, не може вечно нашите да ни хранят. Той няма пари да им дава и се изнервя от факта че е бил делен и унижаван, а сега го молят за пари.
И ето я съществената част.

Ние сме заедно вече 6-та година, аз мисля да запиша нещо да уча, защото те са идеалният пример какво ме чака ако си остана проста. Преди не мислех че ми трябва висше, но сега вече не е така. Аз имам репродоктивни проблеми също така и инсулинова резистентност. Лекувам се от една година, болно ми е в какво се превръщам. Говорили сме за дете решили сме да се пробваме към зимата, защото лекарят ми каза, че трябва още да се лекувам и сега не може. Но когато отворя темата за брак. Всякъш небето се отваря. Отговора е за къде бързаш, или когато му дойде времето. Говорили сме с баба му и тя ми е казвала, че той се притеснява от факта, че техните нямат пари и му е неудобно. Яд го е, че за сестра му дръпнаха заем, който ще изплащат дълго време. А за него този които не е обичан и мачкан няма нищо. Че за пореден път му обръщат гръб.

Аз не искам голяма сватба, дори не искам да се виждам в бяла рокля. Не искам гости само един подпис, 10 човека и това е. Моите родители са съгласни на това, но не и да подгазуват и хранят сульо и пульо, както беше на сватбата на сестра му. Не са съгласни да поемат разходите за цялата тумба, която искат да канят неговите родители, ако един ден се женим. Натискат ни за сватба още от както бях на 17, а все нямат пари. Исках да споделя, знам че никой не би могъл да ни помогне.
Приятен ден

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5d9d478207
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Образованието не прави хората! Прост може да си и с 3 висши образования! Дразнещ е селския манталитет да се правят сватби по 3 дни - да се теглят заеми за това, да се гладуват тези пари! Защо родителите трябва да поемат масрафа? ! Български идиотщини! Ако не е джангър с цигански оркестър и 20 тави кебапчета за 300 гости не е сватба! Хващате се с приятеля ти, отивате двамата в някое хубаво градче с 2 ма ваши приятели за свидетели и се разписвате! Хапвате в някоя кръчмичка вечерта, оставате 2-3 дни меден месец и това е! Поставяте всички пред свършен факт! Така не дължите пари на никого и не сте длъжни с нищо нито на умната, нито на простата рода! Ако толкова те грее подписът-това е решението! Вие дом нямате-сватба ще правите! И като заживееш с него при вашите, да не мислиш, че те няма да се скарат с вас за нещо, а? Само конфликти те чакат, повярвай, изпитано е! Квартира е спасението, ако нямаш свой дом! Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 31df0208b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Време е да промениш начина си на мислене, така и твоят приятел ще разбереш. Спри да вярваш на думите на роднините на мъжа си, "бил болен и мокър като бебе, била го е била докато е бил едва на 2-3 годинки, щяла да го хвърли в кладенец" това са думи на свекървата на свекърва ти. Понякога се случва омразата свекърва/снаха да продължи до гроб и тези думи са начин да намразиш свекървата преди да е станала такава, бабата просто напада омразната си снаха по този начин. Каквато и да е, сигурно си има причина да е такава, а щом е отгледала хубав син, значи заслужава уважение. Това че бабата е гледала внук си означава, че е била достатъчно властна и е обсебила първородната мъжка рожба, да, отделила го е от майка му почти насила, нямаш си на идея какво е властна свекърва/майка.
Големи хора сте живеете при родители?? Ти си със средно подиграваш се на хората, че били със средно??? Имаш мъж с доход от 500лв, вашите ви хранят и говориш за хората който имат собствено жилище, изхранват се сами, че били "все в лошо положение". А вие в какво положение сте, ако ги няма родителите ти?
На 28 години родителите му не са му длъжни с нищо. След като не си му обяснила представата си за брак как искаш да се съгласи на сватба.
Имаш намерения, което е хубаво, но дано да устискаш да постигнеш целите си. Обясни ни как смяташ да се лекуваш, учиш и гледаш дете едновременно с заплата от 500лв на мъжа си. Всичко което си намислила струва пари ако очакваш на мама и тате и си на 22 години, говори лошо за теб. Как без жилище, без хубав доход, искаш сватби и деца? Как без пари искаш образование? Кой ще те издържа докато учиш?
Болестта ти още повече намалява шансовете, тя гарантира диабет след време, дано успееш да увеличиш дните без диабет.
Промени си мисленето не гледай треската в чуждото око, гледай гредата в своето.
Представи си сега, в този момент, ако имаше снаха да те обсъжда какво би ни писала за вас. Ще ти помогна:
"Ужасно семейство, всички са изпокарани, има някаква дългогодишна родствена война, разделени са на богаташи и бедняци. На алчни хора и на злобари. Неговите родители са все в лошо положение, с едното средно образование. Винаги са безработни, майка му я мързи да работи, баща му се трепи от работа. "
Да, така ще пише момичето, защото ти не си в приятелски отношения с роднините на мъжа си. може би и по лоши неща щеше да пише, защото чакате на родителите за жилище и храна. Тъй като ще си болнава тя ще пише, че те мързи. Ще пише, че сте разделени на богати и бедни защото ще вижда че се ядосвате като ви искат пари.

Сама си направи преценка дано съм ти помогнала. Дано осъзнаеш какво исках да ти кажа.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 08b9f47fde
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Правят си сметката мъжете, какво-ако сте в брак, съпругата е наследница, ако имате дете без брак, само детето е наследник... В днешно време всичко става.
А и каквото и да си говорим, бракът е официално поемане на отговорност-може твоя хубостник само да иска да се позабавлява няколко години и за спорта да направи и бебе, откъде знаеш?
Отглеждай бъдещото си дете сама, без да го е признал бъдещият татко;като го направи, го прати да пасе. Моичкият не е виждал 3 години дъщеря си-сега го съдя за издръжка 1 година назад и 1500 лв му се видяха множко... Вие ли вие от яд. Пак ще се съдим за международен паспорт на детето и право да излиза в чужбина безсрочно.
Извод-не се жени за тоя тип, създай си детето, щом имаш финансова възможност и има кой да помага, хич да не ти припознава детето и дим да те няма. Бракът с него хептен ще те върже на фльонга. Да го няма на акта за раждане!
Все някога Шенген ще влезе в сила, но пак ще се иска некъв документ, та... не е гаранция..
Генерален извод-мъж, който не желае брак изобщо, никога в живота, не го желае с конкретната жена, освен това си иска свободата и да си има вратичка назад-ако нещата не се получат, да има начин да си отиде лесно.
Последен тъп извод-не се жени за тоя тип! Аз имах малко повече парички от бащата на дъщеря ми, за 7-8 месеца тоя спермодонор стопи 5 хиляди евро и в един прекрасен момент се изпари като корабен плъх. Резултат-сега съм бедна като църковна мишка, нямам родители и съм напълно сама. Възползвай се от късмета, че имаш близки, докато е време! Никакъв плъх да няма около теб! Ако иска, да те съди за бащинство... ако има пари де :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 17a1061c69
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За сватба нямате пари, но не си мислете, че едно дете ще ви излезе по-евтино. Той работи за 500 лева, а ти? Преди да почвате с плановете за децата и сватбите, според мен трябва да сте си стъпили на краката, да живеете самостоятелно, да имате някакви нормални лични доходи... Така ми се струва, че впрягате каруцата пред вола... първо си оправете собствения живот преди да доведете на света още някой невинен, който ще е принуден да живее в положението, в което вие като родители сте го поставили. Помислете добре...

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6e0231d228
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Айде сега всички които казват първо си осигурете ваше жилище, като искате семейство да ми кажат така ли пък всички не са живели никога при свой роднини докато се осигурят с уютното жилище. Колко български млади семейства са живели по 2-3 години с родителите си, че и повече.

Момичето споделя, а не иска съвет. Относно брака:Май повечето се женянт по сметка, а децата са начин да се закачиш здраво за врата на някой мъж и да го врънкаш за голяма издръжка на детето до 18 години.

Спрете се бе хора, каква е тази злоба? Нима тези които нямат свое гнезденце нямат право на семейство. Нима трябва да чакаме да станем на 35, че и повече осигурени от всякъде и тогава да мислим за деца? Когато вече имаме образование, силни доходи и своя собствена къща? Да чакаме като американците на 35 да започва семейният живот когато детето ни вече може да е на 10 години, а вместо това е едно пеленаче? Ние българите сме различен народ, ние винаги сме разчитали на роднините, цял живот да ни помагат, в отглеждането на децата ни. Не като другите европейски народи даваме го на бавачка, обръщаме му от време на време внимание, навираме го в колеж после хубава работа и той като нас на 40 години прави семейство, а ние вече сме на 60-70 години и хич не ни *** за тях и децата им. Айде стига сме заприличвали на тях

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ffeca12346
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 2 ти да не си свекърва? А той длъжен ли е да им дава пари?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5d9d478207
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вечният български синдром-лошата рода на другия! А нашата-бяла и добра! Завряли сте се у твоите родители-той с 500 лв, ти-искаш да учиш... Кой ще те издържа? А и за деца говориш... Подреди си приоритетите, стъпете си на краката, пък после искайте каквото и да било! Животът не почва със сватбата. И тя с какво е толкова важна? Важно е да се разбирате двамата, без да ти пука кой какъв е! Ако допуснете разправии между вас за родата и сватбата не те спасява, нито детето. Лош избор е да направиш момчето заврян зет-ще се разделите ако не сте сами двамата!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 31df0208b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От №2 До №6 не, не съм свекърва, снаха съм, която е разбрала, че не трябва да очаква на родителите да я издържат. Относно длъжен ли е, не. Не е длъжен да дава пари, но е длъжен да влезе в положение на родителите, ако са в болница и не им достигат пари за лекарства, ако искат на заем да покрият месечен дълг към банка да не изгубят ипотекирано жилище и т. н. затова сме семейство за да си помагаме при нужда. Както родителите биха помогнали за лекарство на детето утре, знаеш ли колко често едно дете боледува, а с тези споменати от авторката заплати надали ще могат да покрият сметката.
До №5 Никой тук не е злобен всички са писали с уважение към авторката. Едно е да искаш друго е да можеш, трето и четвърто да го постигнеш. Никой не й говори за собствено жилище а за квартира. Докато не са платили и един наем, докато не са платили от собствени средства и една сметка за ток, докато един месец не са изкарали на хладилник зареден от свой пари и това всичко заедно те не са достатъчно порастнали за да издържат семейството което искат да създават.
Кой ще плати зимата тока за отопление на това бъдещо бебе, знаеш ли, че в стаята на бебето трябва да се поддържа 20 градуса денонощно а това е около 200лв на месец. Знаеш ли че памперсите са 80лв на месец, че еднодневно пюре е 2лв и ако сметнеш това от което има нужда бебето 500лв месечно няма да ти стигнат, особено ако е и на изкуствена храна 80лв-100лв месечно, а те бъдещите родители гладни и боси ли ще стоят.
Добре е да не ставаме студени като другите европейски народи, но преди да направи човек нещо трябва да се замисля. Трябва №5 да видиш, че едната крайност клони към европейските народи но другата към ромските "правим чавета па после ще му мислим". Не може да ревем в последствие. По телевизията, онзи ден младо семейство с три красиви ангелчета на квартира безработни на едно майчинство и таткото лови жаби за бутчета. Какъв кураж са имали да направят три деца без дом без сигурен доход? Трябва да разберем, че всеки може да прави деца важното е предварително да се сетиш какво ще им предложиш на тези деца.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6e0231d228
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Здравейте, аз имам един колега които е на 33 и скоро чака бебе. За приятелката му не знам какво е работила, но той работи като вол и накрая на месеца взима чисто 270 лева дали има и толкова. (на щат 330 ). Живее при майка си и сестра си и гледа 2 големи кучета. Сега като прочетох всичките коментари се чудя:Абе тоя човек, как е посмял да мисли за дете след, като нищо не взима и на всичкото отгоре живее при мама? :)

Я стига, това че не си платил и един наем не те прави негоден за нищо. Какво лошо има да живее при родителите си щом има място или очевидно парите не стигат до никъде? Всеки сам си решава как да живее, и най-важното дали има възможност така да живее.
Авторке, не се стряскай каквото стане.. успех ти желая.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f1fd9ca910
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От номер 6 към номер 2 аз също съм снаха, която пък разбра, че колкото повече им влизаш в положение, толкова повече изискват от теб. От плащането на лекарствата, че чак до купуването на гуми за колата на баща си до там се докара моят мъж. Да не говорим, че и сестра му ни виси като камък на врата. Когато той купи на детето си нови маратонки, на нейните деца също трябва да има, за да не се разсърдят. И това не е единичен случай. Мога още много да пиша, но няма да ви занимавам с алчността на хората. Нормално е семейството да си помага, но всичко си има граници. Само в нашата мила Родина важи максимата:Телето да храни кравата... Аз мисля, че в този живот никой на никого не е длъжен. И ако един от семейството има смелостта и умението да се измъкне от матрицата и да осигури на детето си по-добър живот, то роднините с всички сили гледат да се качат на неговият клон, но никой никога не пита с цената на какво този човек обува племенници те си и осигурява конфорт на родителите си...

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 31df0208b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   №5,9 Никой не твърди, че колегата ти е негоден за биологичен баща, всеки здрав мъж е годен, но детето му ще има нужда от физическо отселяване, което с 270лв доход е невъзможно поне в БГ. Физическото отселяване средно е изчислено на 236лв за 2011г той и детето му правят двама, което е 472лв като не плащат за жилище. А да създадеш гладуващо и голо дете е безотговорност. Да създадеш гражданин на държава която нехае за гражданите си е.....
Когато не е платил един наем не е проблем но когато не е пълнил семеен хладилник сам цял месец и не е свикнал да носи отговорност е проблем. Защото деца лесно се правят, проблема е с издръжката им.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 31df0208b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №10 права си за границите, но ти къде си в тази ситуация? Как си позволила да изнудват мъжа ти за подаръци, защото гумите и маратонките са си подаръци. Ако се сърдят за такива неща, значи вие си плащате за вниманието им.

Много добро сравнение: "ако един от семейството има смелостта и умението да се измъкне от матрицата и да осигури на детето си по-добър живот, то роднините с всички сили гледат да се качат на неговият клон" Но защо не се замислиш, че точно родителите са го избутали синът си на този по-висок клон. Как и кой в това дете е възпитал смелост решителност умения. Едно момченце се ражда голо и незнаещо както всички бебета, родителите са тези който го качват на по-високия или го оставят да виси на по-ниските клони на живота. В родилното няма по-умни, по-смели или по-различни, всички бебета са еднакви зависи от родителите какви хора ще стане от тях. От тук следва, че ако един човек е успял, то родителите му са вложили доста усилия в него.

Затова границата колко да си благодарен е много тънка и всеки сам трябва да си я прецени. Не виждам нищо лошо ако имаш възможност да помагаш. Ако имаш печеливш малък бизнес и печелиш 6 000лв месечно, защо да не купиш гуми за 400лв на баща си, веднъж годишно.
Нормално ли е според теб №10 да си голям бизнесмен с джип таз годишен модел, а баща ти да кара четиридесет годишния си москвич или да рови по кофите. За мен не е нормално.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a99a9ab629
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   До номер 10:Обожавам, когато някоя жена започне да брои парите на мъжа си и да гледа за какво ги харчи. По-добре за пиене да ги даваше, ама не за маратонки на племенниците. Те сигурно са Прада тея маратонки и са по 500 евро обувката. А тва за гумите за бащата е просто невероятна стиснатост ;) По 600 лева на месец ли прави мъжа ти, та да не купи на баща си нещо елементарно. Ако имаше как и вила в Италия бих купил на родителите си и бих се изсмял на всеки опит да ми се търси сметка за това. Защото както някой каза, те са те научили на всичко и са ти осигурили образование с което да си изкарваш пари.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a63ef4284b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Номер 10 съм към 12, 13 -никога не съм броила парите на мъжът ми. Не се бъркам в отношенията родители-син. Той е достатъчно голям, за да преценява сам, какво може и какво не. Но не съм съгласна с вас. В някоя друга ситуация може би да. Показах ви два примера и вие взехте, че ме нападнахте. Не съм съгласна с това че за сметка на други хора ощетява собственното си семейство.

И не не кара джип последен модел става въпрос за едни малко над средните доходи, с които ако не издържаше 3 семейства, може би щеше да е осигурил апартамент и средства за образованието да детето си.

Номер 12 не родителите, а безизходицата понякога кара човек да се мобилизира да търси начини. В случаят е така. И не ме разбирайте погрешно не казвам да не помага, но едно е да помагаш, а друго да издържаш.

Номер 13 не обувките не са" ПРАДА", но са достатъчно скъпи. Ти би ли се обадил на брат/сестра, и би ли казал:Купи на детето ми маратонки, че тези който му донесе миналият месец се скъсаха, а той иска оригинални... В крайна сметка тези деца също си имат баща, който би следвало да се грижи за тях... Но всеки преценя сам за себе си....

Хайде със здраве, защото за мен то е най- важното, а парите са само средство и то преходно. Не е достатъчно само да умееш да ги изкараш. Не е важно да работиш за пари, важно е парите да работят за теб...

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 31df0208b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Eй №14 дай идея как с малко над средните доходи се издържат три семейства, може да помогнеш на някого с идеите. Средният доход в бг е 750лв да предположим, че малко над са около 1000лв, как с тези пари се издържат три семейства и същевременно се пазари от маркови магазини. Мъжът ти да не е факир да успява. На нас 1000 лв не ни стигат за тричленно семейство като не купуваме маркови маратонки.

За да се мобилизира един човек му е нужно възпитание и образование което родителите са му осигурили. Нима мъжът ти е без добро възпитание и образование? Успелият човек е научен от малък да се бори затова успява.
От №12

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c01ec738ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Мило момиче, все още си прекалено незряла и наивна. Не че това е лошо, повечето сме били такива на тази възраст. Първо хубаво е, че някои неща ти правят впечатление, но никога не съди прибързано хората. Защото отстрани ситуацията е една, а в действителност не знаеш през какъв път е минал човек, колко тежък е бил животът му. Ти все още си детето на мама и тати, как мислиш, че ще станеш родител? ! Съдиш приятелят ти, че дава пари на семейството си. А защо? Защото няма да остане за теб.. Ти работиш ли? Как ще храниш дете? Твоите мама и татко са много добри, много културни, защото те хрантутят. Тъй, че виж как веднага може да се обърне ситуацията и по същия начин както разсъждаваш ти да излезе и твоето семейство лошо. Ако обичаш приятелят си ще го разбереш. Той няма възможност за сватба заради това и не иска. Не иска да те разочарова. За какво ти е да бързате да разписвате? ! Нали сте си заедно, нали се обичате. Единия подпис какво ще промени? !

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a63ef4284b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Идея няма да ти дам, нали имаш добро възпитание и образование сътвори си я сама. Ами да не са му дали добро образование, а за възпитанието е малко спорно. Няма да коменирам повече по темата на авторката. Момичето искаше съвет, аз просто изказах мнение, което не съвпада с твоето номер 12. И ще цитирам номер 1, защото мисля че е много прав "Образованието не прави хората! Прост може да си и с 3 висши образования! "

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 31df0208b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   №17 Защо пишеш нападателно към мен /№15/. Като гледам ти само мен си коментирала, на авторката нито съвет, нито мнение по казуса й си изказала. Да ти напомня под №6, 10, 14 дори и 17 коментираш само мен и така пишеш, че ме караш да се чувствам длъжна да ти отговарям. Това, че претендираш, че мъжът ти не е завършил никакво образование и му липсва възпитание не говори лошо само за родителите му а и за теб, нали ти си си го избрала такъв.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker