Разведохме се и след една година се събрахме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Разведохме се и след една година се събрахме
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 3127 пъти
Дали има други такива глупачки като мен.
Историята:
Запознахме се, всичко беше на шега, просто флирт, той имаше сериозна връзка, аз също. Излизахме няколко пъти, много се забавлавахме и ни беше много готино. Забременях много скоро, а вече бях и хлътнала до уши, исках да остави приятелката си и да се оженим. Така и стана. През това време той не спираше да поддържа връзка с нея, изневеряваше ми постоянно и аз разбирах естествено, на цялата картинка прибавям боя от време на време и издръжката за всичко поемах аз. Парите, които той вадеше бяха само за него. За детето също една стотинка не е дал. Апартамента му обнових дограма мебели(теглих кредит естествено) само аз изплащах, исках да ми е хубаво в къщи. След няколко години на изневери(които той отричаше) и кавги, най-накрая го хванах на местопрестъплението- той с бившата си в нашия апартамент, на нашата спалня, която аз съм купувала със собствените си пари. Егати мерзавеца как е могъл...

Подадох молба за развод, трудно беше заплахи че ще ми вземе детето че ще ме убие и куп глупости още. Накрая се разбрахме и по взаимно съгласие се разведохме. Хубаво, но той не спря да ме търси да се извинява щял да се промени, обичал ме. Постоянно търсеше контакт с мен. Отначало го избягвах, но постепенно се уморих да ми се моли да ме преследва а и да си призная май още го обичах (да знам патка съм). И така след година пак се събрахме. Колко съм глупава нали той няма да се промени, дори и да ми казва, че не е с нея(бившата), ще е с друга, така казват всички, ще продължа да го храня и да му давам пари и нищо чудно и пак да започне да ми посяга.
Какво ще стане според вас....?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: c75c4422c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е най-великата глупост, която някой може да направи! Разделиш ли се с някого е най-добре да си останеш разделен с него. От такива повторни събирания не съм видяла някой да е прокопсал. Грешка!

Ели

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 1baba41cc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Мила разбирам те идеално... била съм с такъв човек обаче бях другата "любовницата "... Ходил е с бившата си съпруга малко на 5 месец от тя забременява и ден следкато се е родила дъщеря му се развеждат. При което на мен ми се обесни всичко това и ми каза не съм с нея и това е. Аз се съгласих тръгнахме, след 5-6 месеца почва да търси бившата си жена мене лъже, че е само с мен нея лъже че няма друга (просто видях смс-и ).

Като разбрах просто го оставих, не исках да преча и да се бутам там дето не ми е работа. Обаче пича не е искаше съвсем това, оправи се с жена си мен почна да ме следи обесних че не искам да съм с него но кой ли ме слуша( и аз ядох шамарите )че не искам да съм с него (събрахме се бой не ми се ядеше ). В същото време жена му си им гледаше детето тя плаща всичко. Той и изпиваше парите по дискотеки не се прибираше с дни, мъкнеше ме с него навсякъде разказвам ми е за нея, милата и тя беше яла бой оправили са се защото си е мислела че ще се промени (също както и ти си мислиш ).

След 2 години се отървах оставих го от тогава не мога да изляза някъде без да прати приятели да ме следят и да звани а от 1 година нямам нищо общо с него. Имат си вече още 1 дете, ама защо пича да си седне на газа и да си гледа децата и жената, той я лъже обижда продължава да си мъкне с новите си приятелки и не му пука. Никоя жена не го заслужава това. За мен си мислете каквото искате. Обачее мила бягай от тоя човек разбирам те какво е ти е просто ти казвам БЯГАЙ!!!! Просто не си разбрала какво е да обичаш и да си обичана най вече, а ако си седиш с него няма да го разбереш. Даже по добре сама отколкото с такъв (даже не знам как и да го нарека), пари си имаш не зависиш от него взимай си детенцето и си живейте спокойно не те заслужава!!!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: cc1a1c0ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Абсолютно овчедушие. И като знам колко други жени има като теб. Без думи просто.. Май нямаш самоуважение. *Syndrome

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: af7da780b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е какво да стане, ще те млати през ден, а от време на време всеки ден.
Не съм сигурен обаче дали не заслужаваш това, предвид описаната ситуация. Мисля дори че дори боя и изневерите няма да те накарат да се усетиш.

Но честно казано това не ме учудва.
Ако беше някое добро момче, което да се опитва да е до теб, нямаше да пишеш тази история, а щеше да си някъде навън с някой тъпкач. Щеше да го зарежеш и нямаше да се обърнеш назад, вероятно щеше да го наречеш "лузър", да му сложиш безброй етикети и щеше даже да ти е гот.

Ама нали непрокопсаниците в тази държава са на почит, та и ти така, може да се държи с теб като с лайно, обаче на теб това ти трябва.

Как пък не прочетох една история, в която някоя да иска да си върне някой пич, който нито я бие, нито ходи по жени, нито я обижда.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f686bfdea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторке, баба Пенка е на мнение, че ти трябват пирони да си наковеш дъската, че хлопа та дрънка!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker