Искам дете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Искам дете
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 7752 пъти
Жена съм на 28. Много искам да си имам детенце вече. Проблемът е, че не съм срещнала любовта и не знам дали скоро ще я срещна. Винаги съм мечтала да открия подходящ мъж за баща на децата ми, но неможах.

Интересувах се от осиновяване, но разбрах, че има много условия и процедурата е адски тромава и може да отнеме години. Затова се спрях на друг вариант и ще ми е интересно да прочета мнението на други хора, макар и анонимно, защото още не съм говорила с никой затова.

Мислех да си харесам някой мъж, чисто визуално най-добре да е познат. Да му предложа да ми направи дете, с уговорката че само това искам от него. Ако се съгласи естествено преди това трябва да видя да няма някакви заболявания, предаващи се генетично.
Е, какво мислите, или вече не разсъждавам трезво по въпроса?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: aa93bbac40
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   И после детето ти като попита кой е баща му и ти какво ще му кажеш, "Ми един дето си го харесах и му предложих да те направи"?

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e104a91392
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не разсъждаваш трезво. :) Виж, че и ти самата си наясно. Моят съвет е да изчакаш. Все някога и ти ще срещнеш истинската любов и тогава ще бъдеш безкрайно щастлива. :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 0b9a90a2f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ами аз те разбирам, само не разбирам защо трябва да уведомяваш предварително донора? Кажи му, че вземаш мерки, за да не се притеснява. След това ако стане, му кажи, че ще става баща, ако иска да остане с вас. Поне да признае детето. Прави каквото си решила. Но ще ще стреснеш всеки мъж, ако вместо здравей, го питеаш за показателите на спермограмата му.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a9452d12d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Това детенце ще има нужда от баща. Не мисли само за себе си, а и за него.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: efdc1546c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Авторката :
Първо да ви благодаря за отговорите.
Искам да допълня някои важни неща, свързани с тях.
Това, което е казал първият коментар е малко гадно признавам. Всъщност мисля, че е по-добрият вариант от това да нямам дете изобщо. А бих му казала истината на детето ми. И тя е, че съм искала дете, но не съм срещнала подходящият мъж за баща. Ще бъде поднесено по възможно най-деликатният начин.
Имам също притеснения, че много бавно ще забременея, поради някои причини. Затова ми се иска да започна да опитвам от по-рано.
Относно истинската любов също положението е малко по-различно.
Аз съм израстнала в семейство, обстановката в което беше като войната в Сирия. Не съм сигурна, че искам да отглеждам дете с друг човек.
А относно коментарът, че детето ще има нужда от баща-да съгласна съм. Въпреки, че като се сетя за моя... както и да е. Със сигурност ще му липсва баща, но като гледам алтернативата е изобщо да не раждам и това ще е единствената причина.
Също забравих да кажа, че разполагам с достатъчно средства.
Малко ми стана тъжно, честно казано, от коментарите ви, но знам че са искрени, а че не ми се иска да е така е ясно.

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c4c42903b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Каква е причината авторке да възприемаш мъжете като донори на сперма? Нима мислиш че те деца не искат или че не са пълноправни родители?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8c24d9888c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Аз съм мъж на 34 години. Чувствам се горе долу като теб.
Усещам че е момента за дете, но пък както и ти, не съм намерил жената с която да направя тази крачка. Честно казано, това ми докарва доста мисли и неприятни усещания, но не мисля че безотговорното прибързано решение ще ти направи живота по-добър. Имам приятел, който направи това. Хвана се с жена, която също вече усещаше че трябва да има дете. Буквално на 2-рия месец забременя и след година някъде вече бяха щастливи родители. Само че в това бързане се оказа че са пропуснали да се опознаят. Така се разделиха на втората година и той сега може да вижда детето си много рядко.
Така имаме поредното дете, което почти не вижда баща си и майка, която не може да замести бащата по никакъв начин.

Аз съм израснал без баща навремето и знам колко липсваше мъжко присъствие покрай мен. Знам колко е лошо объркана майка, на която пък и липсва стабилен съпруг да трябва да се грижи за едно дете.

Лично аз бих почакал, дори това да значи че рискувам никога да не направя това, което искам най много, от колкото да хвана някоя непозната и неприятна жена, с която да се разделим и после това дете да преживее всичко, което аз съм преживял.
На едно дете му трябва баща и майка, независимо че много хора веднага ще започнат да ми казват, че в 21 век нещата не стоят така.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: bea00b7978
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Направи си инвитро с донорска сперма. Там ги подбират и изследват предварително генетично. Пък и шансовете да забременееш ще са по-големи.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: efdc1546c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката:
Извинявам се, ако съм обидила някой. Не възприемам мъжете като донори за сперма. Те нека са си пълноправни родители. А причината за страховете ми съм я казала. Честно казано 8 номер много ми повлия с коментарът си-човекът, който е израснал без баща. Но при него е различно. Обикновено мъжете на неговите години си хващат 20 годишни моми за майки на децата им. Докато аз няма как да стана на 20, но на 30 и 40 ще стана със сигурност.
Това за инвитрото също е вариант, но пак в този случай детето ще расте без баща. Така че мисля, че моят вариант е по-добър.
А мили хора, да не забравя да кажа, че аз любовта си я чакам. И че ако я срещна било то след като родя детето и съм сигурна, че с този човек би могло да отгледаме детето, даже мисля ще е по-добре.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5f93862515
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Само на 28г. си. Не виждам защо си се отчаяла толкова. Също така не разбирам защо предпочиташ някой случаен мъж, а не инвитро от анонимен донор. Не е честно, никак даже, спрямо мъжа. Защото реално ти ще го използваш. И като забременееш, после какво? "Беше ми приятно!" А на детето ще му обясниш дрън-дрън. Днес си добре финансово, но утре дали ще си? И какво ще направиш? Ще съдиш бащата за издръжка... Знам какво ще ми кажеш, но повярвай ми, че е много трудно, когато не можеш да си позволиш един чипс примерно да купиш на детето. Това е по повод желанието ти да си избереш мъж за разплод.

А по повод любовта, която евентуално би могла да срещнеш след като родиш също искам да ти кажа нещо. Много е трудно това да стане. Защото ще имаш приоритети. И на първо място (надявам се) ще бъде детето ти. Тогава ще ти е трудно да отделяш време за когото и било друг. В началото на една връзка е необходимо да се опознаете добре. А това става с време, прекарано заедно. Детето ти къде е в тази ситуация? Или смяташ да го запознаваш с всеки мъж, който ти изглежда подходящ? Или пък след две-три срещи заживявате заедно. След два месеца се оказва, че той е не онзи, за когото си го мислела. И историята се повтаря отначало, но с поредния друг мъж.

Отговорността към детето никак не е малка. Не бива да подценяваш и децата, защото те всичко попиват. Самата ти споменаваш за страховете си: "Не съм сигурна, че искам да отглеждам дете с друг човек." Защо? Това ли искаш да възпиташ в твоето дете? Да проектираш собствените си страхове? Или искаш да му дадеш сигурно, стабилно семейство? Избора е твой. Но според мен идеята ти не е разумна. Опитай да смениш малко средата, в която си. Започни да ходиш по места, където да се запознаваш с хора (мъже)... Примерно ако имаш хоби някакво... рисуване, фотография, танци или каквото и да е. В тази различна атмосфера ще срещнеш хора с близки до твоите интереси. Дори и с жени да се запознаваш, те от своя страна вероятно ще имат вероятно необвързани приятели в компанията си и т.н. И спри да мислиш само за това, че искаш дете. Според мен всичко ще се случи от самосебе си... Повярвай и бъди щастлива! :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: efdc1546c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Извинете, че ще бъда груба, но имам чувството, че в този форум не можете да четете, но пък за сметка на това се справяте много добре с писането и то на небивалици.
Като казах, че имам пари, то значи имам. Имала съм, имам и ще имам до гроб. Така се надявам да е по-ясно. Що за глупости блещите за издръжки и чипсове?
Човекът вече съм го харесала. Живее в чужбина. Сигурна съм, че ще се съгласи, защото отдавна искаше да правим секс. Е, сега той ще получи своето, аз моето. Той изглежда перфектно и бих искала да знам кой е бащата на детето ми. Има перфектна фигура, очи, коса, умен е, изобщо това искам да е бащата на детето ми. Та детето само на снимка да го види вече ще се гордее с него. Освен това искам да правя секс с него, това ли искахте да чеуте. Освен това искам сама да се уверя че няма генетични заболявания, за да бъда спокойна.
Щяла съм да водя някакви мъже да ги запознавам с детето. Та вие се нуждаете не само от преглед, ами и от лечение г-жо. Вие ме изкарахте секс машина, или каква? Както съм написала не ми е леко с мъжете и изобщо откъде накъде ще каня сульо и пульо вкъщи при детето ми.
"поредният друг мъж"-да, ама друг път.
Не съм 5 годишна та да ми препоръчвате хобита и да ми казвате къде ще срещна любовта. Предполагам сте жена и сте на възраст 40-45г., изобщо вие живеете още в социализма, така че ходете в някой клуб на БСП да си намерите подобаваща слушателска аудитория.
Не съжалявам за грубият тон.
И нямам нужда от повече мнения, защото още утре ще хвана самолета и ще правя секс с този човек до припадък. Ако трябва няма да го пусна 2 седмици да излезе от хотелската стая, докато не зачена. Така че благодаря ви за мненията.

авторката

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5f93862515
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   "Е, какво мислите, или вече не разсъждавам трезво по въпроса?" - питаше ли нещо?
"Та детето само на снимка да го види вече ще се гордее с него." - похвално!
""поредният друг мъж"-да, ама друг път." - добре, значи си имаме монахиня :) Защо изобщо ти е да раждаш се питам аз? Да го хвърлиш на детегледачки и по градини, защото едва ли ще си наденеш расото...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a2e4eb3472
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Никога не съм разбирала жените, които се втренчват в това на всяка цена да имат дете. Защо- защото така трябва или да ви запълва емоционалните празнини или и двете? Ако трябва да имаш дете, то ще стане и без подобни напъни. И така е редно.

Ели

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: fa606b3527
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторке, спокойно. Аз те разбирам и те подкрепям. Не се впрягай, тук половината хейтват за спорта.
По твоя въпрос ще ти кажа, че само едно не разбирам. Защо, след като си го решила, пишеш тук и търсиш мнение, вместо да действаш?
1/Ти искаш дете и си готова за дете
2/Възрастта ти е подходяща
3/Намерила си идеалния мъж
4/Убедена си, че това е начина
5/Финансово си обезпечена
Аз също бях решила, ако не намеря подходящия до 30 и няколко години, да действам по този начин. Обаче го намерих и нещата се промениха. А ти, щом си сигурна, помисли как ще изиграеш ролята си. Защото този мъж иска секс с теб, то кой ли мъж не иска секс, но повечето като чуят за дете или им пада и изчезват, или си вдигат гащите преди да им е паднал и пак изчезват. Затова помисли доколко можеш да предвидиш реакцията му. Ако мислиш, че ще се уплаши или, че няма да има желание някога да изпълнява бащинската си роля към детето ти, просто му спести подробностите около целта си, а просто иди и се забавлявай. Можеш да му кажеш, че пиеш противозачатъчни, дори е хубаво да си вземеш такива, от които да изхвърлиш няколко хапчета за по-достоверно. Покажи му блистера, за да не ти се провалят плановете. Другото което е важно е да си в или около овулация. Има тестове, които определят дали си в овулация. За изследванията, които искаш да му правиш, по-добре се откажи, ще го стреснеш най-вероятно. Това е моят съвет към теб, решението е твое. Хайде, и да се похвалиш после, ако има добри новини :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ae302e9a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Не че нещо но, ако там с твоя човек не стане работата съм навит да опитам да стана баща на детето ти, смисъл ако си хубава ще правя секс с тебе колкото пожелаеш докато заченеш. Само незнам как ще се свържеш с мене, че няма да ми дадат да си публикувам контакт, но може да питаш админа по твое желание, все пак ти си автор на темата и не си малолетна.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 49e61c3dea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Явно наистина не разсъждаваш трезво! Ти си млада и няма смисъл рано или късно ще намериш мъж, който да е подходящ за баща на детето! А дори да нямаш дете не е толкова лошо! Да звучи ужасно, но познавам доста такива жени и те нямат проблем с това, казват си има време и не бързам!! Късмет с намирането на половинка!!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9a09b9b914
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Самата ти си наясно че не разсъждаваш трезво ;)
Изчакай... най-хубавите неща се случват неочаквано!!
... или ако толкова много искаш дете и няма кой (варианта е един "донор") но това е само в краен случай и не ти го препоръчвам!!
Успех

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 46060d7586
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   аз съм на 45 и искам имам деца! а може би семеиство,

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 0c1d71c436
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Който желае нещо много силно го получава.
Хорското мнение не е важно-направи това, което е нужно за постигане на своята цел.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: e8dec69a5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Госпожицата е на 28 години, а разсъждава като завършила средно училище. Мен изобщо не ме изненадва, те колко деца се раждат от интереси. Тъжната истина, но вярна.

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: ee108518aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Четох доста внимателно коментарите. Това което бих искал да те посъветвам е да търсиш мъжа в живота ти с него ще дойде бащата не детето ти.
Успех
Щастливо женен мъж 43г.
с двама прекрасни синове.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 34c8309132
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   няма нищо по-страшно от това едно дете да израстне без баща

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7d983e9f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Здравей,
Намерих историята ти и ми стана интересна. Има ли развитие около желанието ти за дете? Аз съм М29 от Сф и не виждам нищо лошо в това да си намериш някой осеменител без последствия и претенции... Пиши ми тук или на****. Не виждам нищо лошо в желанията ти...

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1a8179e9e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Мога да помогна

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1497eb1b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Добре, а защо в този сайт, а и по принцип, когато някоя жена/или мъж/ каже, че иска дете почват да я разубеждават, че трябвало да е еди как си, че имало време, че не можело еди какво си, щяло да не е хубаво и не какво си дрън..

А в обратния вариант, когато някоя/някой каже, че не иска дете, то се започва мега интервенцията от сорта на, че някъде напред във времето теоритично можел/а да съжалява за решението си едва ли не, ама щяло да е късно и че най - важното нещо в живота на човек било да се размножи но матър уат..

Пиша го този коментар не да ми се обяснява някой, ами ей така да се замислят хората, които са от едната или от другата страна.. и просто да не им пука какво дрънкат идеалните мишленца.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c852f05c78
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Интересно ми е какво е станало...

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 1371f2b3cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   нагледах се на простотия за днес благодаря ви

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 731ba7b2ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Ако някой се съгласи да стане донор, той ще иска и да стане баща на това дете, ако е правено по естествен път. Ако ще прави тези номера, по добре авторката да не споделя плана си, а предпазливо да го направи. Най добре с няколко мъже в рамките на няколко дни, така и тя няма да знае кой е бащата.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 1c5e0f0359
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Какви коментари само!!! Ужас! Авторке, ти да не си принцеса, че да разполагаш с мъже по поръчка? И след пет години вече трябва да си станала на 33. Какво стана? Успя ли да излъжеш някой мъж да те заплоди? Не че нещо, просто питам. Ако имаш красиво тяло и приятно лице, няма да имаш проблем с мъжете за секс. Но да стават бащи, ще ти е доста трудно. Днешните мъже не искат да се женят и повечето не искат и деца. Еманципацията освободи и тях от задължения. А, без презервативи малко мъже правят секс, защото после последствията остават за тях, и при положителен тест за бащинство, съдът ги наказва моментално. Днес с прословутите женски права, дето били равни на мъжките, жените са много по-равни всячески, покровителствани от закона. Спокойно можеш да обвиниш в изнасилване мъжа, когото си харесала (той няма думата и по презумпция в съда, винаги е виновен ако го обвиниш в каквото ти хрумне), и ако не иска да отиде в затвора ще трябва да признае детето, или да заживее на семейни начала с теб щом не иска да се ожени. Ако още не си забременяла действай, че след 35 вече ще ти е трудно да излъжеш някой да прави секс с теб!

 
  ...
преди: 11 месеца, 25 дни
hash: 675e96036a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Надявам се авторката е добре и има дете! Толкова злобни и неадекватни коментари към някой, когото даже не познавате - например последния преди моя. Как след 35 щяло да е трудно да излъже някой. Хаха, Боже Господи. На мен авторката ми хареса много - я смисъл като интелект и позиция в живота. Тя изрично каза, че любовта я живота си не иска дс обвързва с амбициите си да и а дете. Смятам, че
Желанието и да има дете говори за правилна морална система. А когато / ако / срещне нормален човек може да не се чувства притисната да го притиска за дете. Но при коментарите тук е втрещяващо колко прости хора има. Всяка жена ще стане на 35. Даже и 13 годишните :). Времето върви. Един човек ако се обезценява, заради нещо, ковто се случва със всеки, значи никога не в бил ценен за вас. Така че е даже привилегия една жена да е над 35 и боклуците да не я закачат :) аз също съм жена да уточня и авторката ми допадна много като разсъждения. не ме притеснява да стана и на 35 и на 45. Повече ме притеснява ако съм на 20 и си дам младостта за боклук като човекът, написал последния коментар :)

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 24 дни
hash: 14089ad30a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Като прочетох коментар 12 на авторката окончателно се убедих, че страда от психично разстройство.
Убедена съм, че не е успяла да излъже никого на живо и все още е сама.

 
  ...
преди: 11 месеца, 24 дни
hash: f825893531
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   А защо авторката трябва да има дете на всяка цена. Детето не е вещ, която да върне в магазина ако не й хареса. Авторката е прекалено задоволена затова мисли по този начин. По-добре да си купи някоя скъпа покупка или да замине на екскурзия.
Гадно е да използва мъжа по този начин.
Добре, по-добре е да се опита да се сближи със него така или иначе вече го е харесала визуално може да се опита да се сближат и да се харесат. Може нещата да се случат по естествен начин.

А пък ако в крайна сметка е решила най-добре да не му казва а да действа тайно.

 
  ...
преди: 11 месеца, 24 дни
hash: f6eb5bcec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Авторке, голяма грешка е да правиш съпоставка на своя живот и бъдеще с този на твоето семейство...
Голяма грешка е на всеки човек да сравнява със своите разсъждения способности мироглед и семейна среда в която е израстнал че видиш ли моментално и непременно той ще преживее същото!
Всеки си има отделен живот събра житейски път и свой характер качества виждания!
Че ти си израстнал в тежка семейна среда НЕ означава автоматично че твоето семейство ( което зависи само от теб какво и как ще го съградиш ) ще бъде със същата съдба!

Това че си решила да създадеш дете и да го гледаш без наша р изключително НЕРАЗУМНО тъй като дете се създава и гледа от двама души - майка и баща! Всеки си има важна роля в израстването на едно дете!
Бъди разумна защото направиш ли го ще съсипеш и своят и на детето животите от чист егоизъм и глупост!

Моята майка ме тормозеше психически и физически и юе отгледа без баща което не означава че аз ще взема нейните грешно решения и ще си причиня същите последствия ако един ден аз срама майка!

Можеш само да си вземеш поуките и уроците под внимание за да НЕ правиш същите грешки като твоите родители! Но не и да постъпваш глупави като тях ( по друг начин )!

Не разсъждаваш мъдро и интелигентно!

Срамувам се от такова мои връстнички или по - големи жени!

Жена на 25

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 24 дни
hash: 675e96036a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Жената на 25 и предишния олигофрен, хора срамувайте си се самостоятелно. Оставете хората да са различни от вас. Аз пък се срамувам от закъсали женки като жената на 25, които без мъж не могат. Половината от семействата в България са нещастни от мъжкото присъствие. По най различни причини. Има много щастливи хора, израстнали без баща. В най - идеалния вариант детето има и майка и баща, но колко идеални такива семейства познавате като процентно съотношение? Авторката е права, че това мислене като на кон с капаци ви е останало от соца! Демократичното общество предполага толерантност към всяко мнение, даже различни от твоето. Все оак авторката не е престъпник. Желанието и е дс дари живот! Знаете ли колко жени искат да вържат някой нещастник, за да им дава пари, като му натресат едно дете. Не че им трябва детето, но от материални подбуди. Какво пък лошо видяхте в моралната система на авторката!!?? Женичката на 25 да вземе да се засрами ит себе си Че нито интелектът и нито моралът са за хвалба.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker