Емоционален трап... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Емоционален трап...
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 1926 пъти
Здравейте! Насявам се да получа съвети от Вас, тъй като усещам, че се сривам емоционално....

Ето и за какво говоря. Женена съм от три години и имам детенце на две. В началото въобще не ревнувах мъжа си, тъй като наистина виждах, че ме обича, а и не ми е давал поводи за ревност. Но след известно време се случи доста неприятна ситуация. Тогава той беше пратил смс на някоя. Ще го кажа по памет "Ще се развеждам. Много ми липсваш". Тогава ми стана много болно, но наближаваше термина ми и му простих. След това работеше в една транспортна фирма. Намерих смс към някоя жена. Пак ще цитирам по памет "Липсваш ми. Много искам да видим и поговорим". Той каза, че това уж е някаква възрастна жена, с която просто искал да поговори. След това нещата малко утихнаха.

После намерих регистрация в гепиме. Сайт само за секс запознанства. Аз лично в замунда съм виждала рекламки на сайта, ама не мислих, че и на мен ще ми опре до главата. Той пак взе да се извинява. Уж не знаел, че сайта е такъв и се регистрирал от любопитство. След това последва друг тежък период. А именно една седмица той започна да ме лъже, че още е на работа. Бях се сринала емоционално. Имах нужда от глътка чист въздух, но с него, а той през това време пиел кафенца. Уж по работа. Разбора се аз го разбрах това от друго място и после не се сдържах и му го казах. На другия ден той пак излезе. Уж по работа, а пак го видели на кафенце, а аз гледам детето ни. Тогава не издържах и си събрах багажа.

След това той ме потърси 2-3 пъти и пихме кафе един път. Но след това (след като му казах, че сега ще трябва да спазва моите правила, но не завинаги, а за да видя, че наистина ме обича), той спря да ми вдига. След известно време се събрахме, тъй като за съжаление аз започнах да се унижавам и да му се моля, защото наистина безумно много го обичам. Но след като се събрахме усещам, че вече не сме семейство (каквото бяхме само в началото).

В началото, когато уж се събрахме се бях регнала в единия сайт, където има регистрация. Той отговори и се разбрахме за кафе. Е, той дойде и аз. Но тогава той много се изненада, че ме вижда, тоест не схвана. Аз му казах, че отивам да взема малкия и го помолих да ме закара до яслата. Той ми отговори, че уж имал среща с техните... а аз тогава му казах да не чака повече. Новата му приятелка няма да дойде. Разплаках се и избягах....

Имам чувството, че съм му любовница, а дори и нещо по-ниско. Няколко пъти казва, че съжалява задето се е срещнал с мен. А освен това ми каза (не бяхме скарани), че съжалява, че сме сключили брак. Уж само развалял всичко. След това малко се напи на едно заведение и каза на една сервитьорка "муцка" и "мац пис пис". Бяхме двата и с братовчед му. Даже той го изгледа. На същия ден открих, че се е регистрирал в друг нов сайт за запознанства. Побеснях вътрешно Усетих отново такава силна болка, която не мога просто да Ви опиша. Но не му го показах. Не исках за пореден път да се унижавам.

Той се извини няколко пъти и то не веднага, а след като аз му казах "Как не те е срам. Дори едно човешко извинявай не каза?!" Аз омекнах и пак му простих. Забравих да спомена, че в тези сайтове се пише, че е разделен и няма дете. Последното нещо, което направи е, че си сложи снимка, от преди няколко седмици, която аз му направих. А също така си направи скрита поща от мен. След като му написах гневни смс, защото това стана просто навик. Знае, че това е нещото, с което може да ме нарани най-много и точно там ме удря... под кръста.... А той дори не каза нищо и не се прибра в квартирата при мен и детето... С разума си разбирам, че той вече не ме обича, но със сърцето си не мога да го проумея... Обичам го до болка. В момента съм в някакъв емоционален трап и не мога да изляза. Всеки ден плача и не знам какво да правя. Толкова болка се е събрала в мен, а съм едва на 22... Ще се радвам да ми дадете съвет. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: e5e5bb428d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Само на 22 си.. намери нов мъж с който ще споделиш какво чувстваш. Той да те обича и ти него, не се предавай.. знам, че е тежко, но щом така ясно стават нещата на какво се надяваш, да сте щастливи отново заедно ли? Мила послушай ме и си намери нов. :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ff93a26752
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   авторке да си гледала като се омъжваш усетиш ли и май-малко дръпване от теб и "погнуса" (не знам как да се изразя но това е момента в който не го кефиш много и особено ако се случва често нищо че после всичко е ок) преди да се омъжиш бягай

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b874a357a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Туй жените сме странна работа явно... Хем боли, хем сърби. Какво значи обичам го? Кое обичаш в него? Характера му ли? Отношението му към теб ли? Кое по-точно... Това е някакъв навик просто, до такава степен си се вкопчила в него, сякаш е единствен на света. А не е - такива като него по дърветата растат. Това твоето е отказ да приемеш обстоятелствата с гордо вдигната глава и да затвориш тази врата. Имаш дете, не бъди егоистка. Това дете няма да бъде щастливо, когато види нещастната си майка. То ще започне да разбира всичко, ще има нужда от топлина и семеен уют, който ти не можеш да му предложиш. Унизяваш се прекалено много, за това винаги ще те тъпчат. Нито има златен ––– нито има нещо специално в него. Просто си стягай багажа докато е време. След 10 години ще си блъскаш главата в стената. Но това е мое мнение. Аз съм убедена, че ти ще продължаваш да му прощаваш всичко, а той ще прави каквото си иска. След някоя годинка пак ще се жалваш тук... Стегни се! Няма нужда от толкова драми, сами си го правим. Обичали сте се... вече не е така и няма да бъде. Боли или не, просто го приемаш. Бъди по решителна или ще съжаляваш цял живот. А той е толкова кратък...
Ж23

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 42728841d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А сега само ми обясни как ги намери тези регистрации в гепи ме и т.н. Значи и ти си влизала да се "запознаваш" или просто си "душила " за следи от изневяра.
Този човек ясно ти е показал, че не те обича и че ен иска вече нищо от теб. Постъпи зряло, за бога, разберете се за детето и т.н. Има по-важни неща в момента от нараненото ти сърце. ИМАШ ДЕТЕ!!!
Обичай си го - никой не може да те спре да го обичаш. Но как го обичаш... искаш го за теб. Съжалявам, ама това не обич, просто си се привързала и те е страх от самотата.
Съгласил се е отново да даде шанс на връзката си от съжаление към теб, защото си правила сцени. Ти това ли искаш - да те съжалява? Я се стегни и си оправи живота като разъмен и зрял човек. Родител си все пак!

Утре ако сина ти се ожени, но се чувства не на място в брака си и съжалява за това...какво ще го посъветваш? Да седи до нелюбима жена ли? Едва ли??
Или ако някоя ясно показва, че не го иска и му изневерява..какъв съвет би му дала, ти като родител.. да се влачи. да се моли и да рови в сайтове за запознанства или да се стегне и да си оправи живота???

Плам

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f20259e7ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторке, от всичко, което си описала, мога само да заключа, че си се омъжила за един голям БОКЛУК, съжалявам, много съжалявам, че трябва да го кажа, не е за да те нараня, а за да ти отворя очите и може би за последен път да вземеш кардинално, крайно решение напускайки този екземпляр. Колкото по-рано, толкова по-добре. ''Обичай '' си го от разстояние колкото искаш, но просто не си причинвай всичко това. Моля те, пиши пак, и най-вече престани да страдаш, а действай, махни се, направи от него само баща на детето си, нищо повече а за себе си, надявам се, да намериш мъж, който да те прави щастлива.

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 553f18ce82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много Ви благодаря за подкрепата. Вдъхнахте ми сили. Казах на човека, че всичко е приключило и че вече е само баща на детето ми. Дори другата седмица започвам работа. Ще се надявам, че някои ден ще срещна човека, който истински ще ме обикне и ще усетя, че не само аз обичам, но че и мен ме обичам. Благодаря Ви още веднъж за милите думи и съвети.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a291c6d2be
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Точно така, това е мъдра постъпка вече! Сега не бързай да се хвърляш на врата на първия срещнат. Нека сърцето ти укрепне, остави времето да заличи гнусните спомени, за да не настройваш детето против баща му и да не го замърсяваш със злоба. Имаш хиляди възможности пред теб в момента - работа (кариера - защо не) детенцето, образование, дрехи, приятели, роднини. Направи си нещо вкъщи, нещо за себе си - цветя, книги, гоблени (да не говорим, че се продават доста скъпо)
Сигурна съм, че покрай теб (и на първо място е деетнце) има поне десет човека, които наистина ги е грижа за теб и на които да подариш сърцето си - приятели, роднини, родители.
Смело напред, с много хъс за успех, с широка усмивка, а като станеш сутрин, погледни го този изгрев и си кажи:
Ето! Благодаря за този пореден шанс да стана и да видя всички възможности в света си.

Стани силна, независима, по-красива, от когато и да било, спечели пари, направи нещо, с което хората да те помнят. Остави пример и диря за детето си. Само така ще си победител и не толкова, че ще победиш него и ще му го върнеш, а ще победиш себе си.

Прегръдки и ти пожелавам наистина много красиви мигове, които да осмислят живота ти и много, много силна, голяма и споделена обич, уважение и приятелство!

Плам

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a0e51c70a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Коментара на номер 3 е много много показателен действай не отлагай стегни се

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker