Едно страдание или изповетта на една 34 годишна жена? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Едно страдание или изповетта на една 34 годишна жена?
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2784 пъти
Здравейте на всички!
Прочетох много и реших да споделя своя болка и затова ще карам по същество от началото до края. Родителите ми никога не са ме обичали, нито са се интересували от мен. Те винаги са били големи егуисти и са ме оставили при леля ми когато съм била на 2 години.

Леля ми също не ме е обичала грижи се за мен докато на навърших 15 години. Тогава ме помоли да си вървя каза, че не можела да се грижи повече за мен и от тогава не съм я виждала. Искаха да ме изпратят в дом за сираци, но тогава майката на моята най - добра приятелка ми стана настойник.

Следващите 4 години бяха страхотни и аз работех и учех за да помагам в разходите. Винаги съм била пълна отличничака. На 4 година настойничката ми се разболя и почина и след това не знам какво стана приятлката ми ме помоли да си тръгна и аз се изнесох от там.

Наскоро бях започнала връзка с мой бивш съученик при когото се аннесох. Дотогава не бях се интересувала от момчета до тогава. Той беше първата ми и най - голяма любов. Още след една година сключихме брак, а след 2 имахме момченце бях най - щастливата насвета.

Имах добра работа, учих за више, имахнай - ладкото дете на света и най - невороятният съпруг и грижавен баща за детето ни. Следващите 6 години бяха най щастливите в живота ми. Тогава се случи най - голямата трагедия от всички в живота ми. Аз и семейството ми катастрофирахме. Мъжът мипочина, а аз бях в кома 3 месеца, детето ми се отърва без сериозни наранявания, но след като се управило го изпратили в дом. Когато се възстанових си го взех.

Удара причинен от смъртта на съпруга ми беше тежак, но трябваше да се държа заради сина ми. Преместихме се за да избягаме от спомените. Започнах нова работа. Минаха 2 години вече бях на 31 години когато в работата ми се появи един 40 годишен мъж между нас имаше привличане, но аз не исках да се обвързвам, заради сина си, а и по - късно разбрах, че този човек си занимава с незаконни дела, но не ме интересуваше особено.

После разбрах, че се крие от правосъдието и е заминал. Година по - късно се реших отново да започна връзка с един невероятен човек. Пътувахме тримата, видяхме много неща, посетихме много места, забавлявахме се през малкото време през което бяхме заедно. Той замина минала година и каза, че ще се върне, когато си свърши работата. Обажда се но не вървам да се върне.

Синът ми е вече на 12 години има приятели, с които излиза и съм малко самотна. Имам няколко приятелки, но те си имат своите проблеми. Живота ми никога не е бил розов. Наскоро навърхих 34 години и усещам, че животът ми отлита бих искала да си имам още едно дете и някой, който де ме обича и поткряпя. Винаги хората, които съм обичала са ме напускали. Имам само синът си, който е целия ми живот, но знам че един ден той ще има свой собствен живот, а за не бих искала да остана сама, затова бих искала да намеря някой с когото да създам семейство.

Благодаря на всички за вниванието!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 98111b00c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   О, миличка... толкова много си страдала!
Време е вече да си позволиш да си щастлива!
Отпусни се. Намери подходящ за себе си мъж. Но не бързай! Не създавай връзка с неподходящ мъж само, за да не си сама!
Право на щастие има всеки и на всяка възраст!
Гиа

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f28462c5a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пфф, май някоя тийнейджърка се вживява в ролята на героиня от сапунен сериал :Д Няма как де ме убедиш, че това е писано от 34-годишна жена ПЪЛНА ОЛИЧНИЧКА в училище!!!!

Палав Мечок

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3ad340c389
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей. Твоята история си е направо трогателна. Минала си по всички крайности на живота. Не се отчайвай и не живей в спомените. Опитай се да забравиш. Знам че е невъзможно но се опитай да отвориш нова страница. Не гледай живота така все едно е много труден или ти много нещастна. Не си стара. Още се млада и има какво да ти се случи. Може би те очакват много хубави неща. Мисли позитивно. Работи си. Радвай се на детето си. Сигорна съм че той ще дойде. Ще се появи. Мисли позитивно. Чети книги. Глези се. Ти си жена и има нужда от това. Трябва да усетиш сладостта но живота въпреки всичко. Не се обръщай назад и забрави несполуките. Някои неща не се забравят но пък не си мисли че никой не те иска или че си нежелана. Смело напред. Живота за теб продължава и ти трябва сама да си го направиш по хубав.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6912caf3d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ЛЕЛЛЕ...
Това е силен човек, проблеми, проблеми, но въпреки това Невероятно силна...
Аз като се замисля, не съм сигурна дали ще издържа!
Успех ти пожелавам и само приятни емоции, които ще те карат да се усмихваш!!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6a2baf38f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Защо ли бягат хората от перфектния приятел. Сигурно защото е отличник с висше който пише с ужасно много грешки. Това за образованието е лъжа, не може висшист- отличник да пише така, следователно има и доста лъжи в цялата история. Защо една жена /леля или не/ ще отглежда едно дете 15 години и после ще го изхвърли като мръсно коте на улицата, без да се интересува за него, значи детето е правило доста нетърпими проблеми. Защо една приятелка с която живееш 4 години ще те изгони, сигурно по същата причина.
Така че историята или е лъжа или е доста изкривена.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e068cf1c49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Защо ли една 34 г. жена е толкова неграмотна, потресена съм, вместо да мислиш за мъже, образовай се, мъжете идват и си отиват и не са най-важното!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 25b2c6c360
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Подкрепям №6 - Спри да мислиш за мъже и вземи се образовай, че с тоя правопис не знам как си била пълна отличничка в училище. Ако историята не е измислена разбира се.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker