Мама и тате - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мама и тате
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 3111 пъти
В семейството ми е пълен хаус... майка ми си има любовник от година и половина... или поне от толкова време знам аз... тате пък не спира да пие... всеки ден се прибира пиян... не помага на семейството ни по никакав начин... интересува го само той да е добре... не помага на майка ми финансово, харчи парите за себе си... а тя се оправя със всичко останало... пари за училище, дрехи, храна и други нужди... той плаща само тока който не надхварля 60 лева... и купува дърва всяка година... това са неговите разходи, а когато му кажем аз или мама нещо по този въпрос той изкарва така че все едно купува всичко, а той не ни помага с нищо.

Отделно се държи лошо с мен и с баба ми... тоест неговата майка... обижда ни, дори се е случвало да ме удари... кажете ми какво да правя :( защото вече ми писва от всичко... нашите щяха да се разделят наскоро... и двамата искат да остана при тях как да се раздвоя... като обичам и двамата еднакво :(:(... не знам какво да правя наистина...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 668f4281bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   знаеш ли дали баща ти знае, че майка ти му изневерява? ако не знае - разбери защо пие. на колко години си? предполагам интревала 12-15трудна задача имаш, но не е невъзможна, само трябва да дадеш повече информация

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3c9c709b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Майка ти има любовник, какво очаквате от него?

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e78a2fd04c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Приятелко кажи ми ти на колко години си мисля че си между 11 и 16 но и аз не знам дали изневерява или не

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c85b76ce01
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   до номер 1 от авторката:
на 17 години съм.
Тате не знае за майка ми, крия го защото не искам да се разделят.. не искам семейството ми да се провали заради това, колкото до любовника той е на 23 години, а майка ми е на 39.. и не мисля, че той ще се задържи още дълго с нея, защото те нямат бъдеще заедно. Момчето след някоя друга година ще поиска да създаде семейство, а дали майка ми ще може да му даде това..?
не мисля че би могла да продължи още дълго да се вижда с него, те работят заедно тя ходи и нощни смени той я взема вечер по тъмно и я кара рано сутринта :) баща ми си мисли че нейна колежка я кара и той е много доверчив спрямо нея поне :) а и от една страна 1ми братовчедка работи с нея в 1 смяна и тя го крие само заради мен за да не ме боли като се разделят с една дума всички знаят от семейството без баща ми.. дори неговата майка знае..

до номер 2: човек нищо не очаквам от него. Обаждала съм му се дори, казвала съм му да остави майка ми за да не развали семейството ни, но.. никаква полза от това.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d81aa0032b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Нима мислиш, че ти трябва да решиш проблемите им? !? ! Не заставай на страна!!! Ти си на 17 - гледай си учението и след някоя друга година бягай да учиш в друг град или друга държава. Те ще се справят сами и не е редно ти да се опитваш да носиш техния кръст. Ти гледай да ги радваш, обичаш и уважаваш. Ти си най-истинската радост, която имат и двамата!

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6f40ec900c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Знаеш ли, много е хубаво, че се грижиш за това от малка, тези грижи ще ти помогнат за в бъдеще да не повтаряш греките на родителите си, но не смяташ ли, че рано или късно баща ти ще разбере, ще има право да иска да се разделят, все пак това е изневяра, никой дори той, който не помага вкъщи материално, така както би трябвало, има право на щастлив живот.. Знам, че сега ти е тежко, но повярвай ми, рано или късно ще разбере и ще стане по-лошо, конкретния ми съвет е да говоориш с майка си, ако смята да продължава с любовника си, да осовободи баща ти, или ако смята, че може да го зареже да говори с баща ти за съвместния им живот, а не да се налага вместо ти да им създаваш проблеми, те да те тревожат, така ще е най-добре, вместо ти да се тревожиш за техните проблеми, ти си момиче, което има нужда от спокооен живот и тя е длъжна да ти го осигури, а не да ти дава такъв пример и да ходи по други мъже. Така мисля аз, дано да съм ти помогнала. Късмет и говори с майка си, непременно, впрочем досега говорила ли си с нея по този въпрос?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 126bd1fef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   тя не знае че знам, преди година и видях смс на телефона и я питах какви са и тя ми каза че колегата и я притеснява и че му е казала че е семейна, но продължават да се виждат. Знам че проблема е техен, но това влияе и на мен от една страна, обичам и двамата еднакво немога да се разделям между тях, имало е случай когато защитя баща ми тя да ми каже от сега нататък да разчитам само на него, че тя няма да ми помогне с нищо повече, което много ме натъжава. Тя е полудяла не вижда реалността че няма бъдеще с този мъж ( дори не знам дали мога да го нарека мъж защото той е все едно дете) 23 годишен да се забива с 39 годишна :) вината не е в него, аз не го обвинявам майка ми е виновна.
Дали е редно да поговоря с нея и да и поставя условие да избере между нашето семейсто и него? .. или просто да оставя нещата така. Истината е че ми се натрупват много неща напоследък пък и съм няква много чувствителна и ми трябва супер малко да се разплача, а вече плача всеки ден...

до номер 6: наистина се надявам моето семейсто да не е такова, аз никога не бих причинила това на човека до мен и още повече ако имаме и детенце :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6f40ec900c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 6 съм пак: Ето за точно това говоря, браво, това както се казва ти е пред очите, имаш съзнание и никога няма да го направиш!
Вярно е, че е трудно, но аз мисля, че за да имате спокойствие всички, трябва да й поставиш това условие, тя така предава не само баща ти, а и теб, защото ти си част от това семейство, която явно е единствената, на която и пука за съществуването му. Много се радвам, че все още има свестни деца като теб..

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6f40ec900c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   AЗ СЪМ НОМЕР 6.
Браво, сигурна съм, че няма да е такова твоето семейство, да според мен постави ултиматум на майка си, за да ви е спокойно най-после на всички, най-вече на теб, както предава ббаща ти, така предава и теб, защото срещайки се с този мъж, тя унищожава думата семейство, в общовалидния му смисъл... Така мисля, аз.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 126bd1fef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Истината е, че нямам смелост да и кажа всичко това, защото тя прави така че да изкара мен виновна:) а лесно се засягам. Тя е супер странна, има дни в които се държи различно, но това е супер рядко.. изведнъж и домъчнява за мен и започва да се държи мило, предполагам че не и е все едно и на нея, виждала съм я, че е плакала, но неможе ли просто да го остави и да преодолее това, за да може всичко да е наред..? :( става в 4 сутринта да пуши и да му се обажда.. един ден видях фактурата и на гсм-а, имаше толкова обаждания и смси до него.. направих се че си проверявам сметката като в това време преписвах номера му и така го имам, намерих информация за него, тъй като имам познати в глобул и ми дадоха цялата инф. за него, знам име, адрес, егн, просто знам че това тяхното няма бъдеще и не знам дали е правилно да се намеся или просто да изчакам да осъзнае, че всичко между тях е до едно време, че неможе вечно да се крият. Това не е любов.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 126bd1fef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   до номер 6: благодаря ти много наистина, мисля да говоря с нея за това, защото вече всичко идва в повече.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 126bd1fef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Всъщност и двамата ме тревожат много. Пропуснах да кажа, че той пие напоследък доста. Парите си дава като ходи по заведения, стой по цял ден там. Майка ми няколко пъти си е събирала багажа, последния път когато отказах да си тръгна с нея, тя ми каза да не очаквам повече нищо от нея, след което си върна багажа с гардероба и не ми говори 2 3 дни. Имат странни характери и двамата напоследък не се разбирам с тях, просто не намирам общ език, изключително много ме дразнят, може би заради всичко което правят. Казвам си че заслужават да ги отбягвам, но в крайна сметка са ми родители, би трябвало да се държа добре с тях, но как да го правя след всичко...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker