Просто споделена история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Просто споделена история
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2252 пъти
Здравейте,
Аз съм момиче на 16 години и за тези 16 години може би съм преживяла толкова много трудности, които хора не са изживявали за 30 години.
Историята ми е такава.
Майка ми и баща ми страшно много се караха, когато бях на 12 години майка ми реши да се раздели с баща ми и ме остави при него с обещанията, че ще ме вземе, а както всички знаем точно тогава имах най-голяма нужда от нея. Приех го много трудно, все пак живеех с нея толкова много години. Вечерта, когато тя си тръгна баща ми ми разкри тайни, които аз не знаех. Едната от тях беше, че съм осиновена, когато съм била на 5 месеца. Разбира се отначало ми беше много трудно, а както и на баща ми му беше трудно реших да се правя на "силна" и.. не пророних и една сълза. Взех решение, че ще продължа живота си, макар и тези факти, които и до ден днешен ме преследват.

Минаха дни, месеци и дойде време за развода, разбира се аз трябваше да избера при кого да остана и аз избрах баща си, защото майка ми не ме търсеше, не се интересуваше въобще от мен, дори и ако мога така да я нарека. Отначало не ми пукаше нито за нея, нито за никой. Бях силна и се стараех да изградя от себе си непукист, но уви успявах, но само в началото. Аз съм лесно раним човек, старая се на всеки да угодя и на всеки да помогна, но всички се възползват от мен, а аз просто се правя, че ми е все тази. И през тези 4 години, в които нея я нямаше аз изградих характера си, тухла по тухла градях независимо, че не знаех кое е правилно и кое не.

Запознах се с много хора, за момент дори убих празнотата в себе си, и вечните въпроси без отговор, но само за момент. Въпреки, че имам много познати, с които излизам и се забавлявам и малко приятели, но истини, аз все още се чувствам самотна. Има дупка в мен, която не мога да запълня, колкото и време да мине тя сякаш става по-голяма и по-голяма. Принудена съм да работя лятото, за да имам някакви пари да изляза като всички останали, което не ми е проблем, но докато майка ми се излежава и ходи по богатите чичковци, аз се чудя как да оцелея, и въпреки всичко аз все още я обичам както я обичах и преди, макар и да не съм я виждала от 2-3 години, а за пари да не говоря нищо не ми дава.

Страшно много ми тежи всичко това, не мога да се отърва от миналото и да започна на чисто, все повече започвам да искам да избягвам дома си, града си дори и прословутата си държава. Страхувам се да не ме изоставят и затова бягам, когато нещата станат сериозни в личен план, а не искам да бъде така.

Споделям историята си тук, защото знам, че ще има поне един човек, които би ме разбрал, имам понякога нужда да бъда "слаба", да си поплача, но не мога, защото ако аз не съм добре съсипвам баща си, а не мога да му го причиня достатъчно е изживял и достатъчно е направил за мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: e074b8d928
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Стига си се филмирала! Голяма работа, толкова много си преживяла че чак човек на 30 не е преживявал толкова. Пълни глупости, стегни се, учи и не се занимавай с глупости!!!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6c9fa495cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз не разбрах проблема. За сега подкрепям №1. Радвай се, че има човек до теб /баща ти/ и си живей живота учи за да имаш повече шансове за избор. Не си единствената осиновена, нито си единствената дъщеря на разведени останала при баща си. Имаш изисквания към осиновителката си а дали имаш право на такива? Решила е жената, че повече не може да живее с баща ти и си е тръгнала. Ти си избрала да останеш с баща си, какъв е проблема?

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 72928bac4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Грамотен млад човек с хубава душа - на мен ми е приятно, че има такива хора!!! Всеки има нужда понякога да поплаче, стига да не се удваи в самосъжаление. Кураж! След черната ивица в живота винаги идва бяла - мисля, че твоята е на път :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ede31c944b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напълно те разбирам, преживяла съм го същото, само че бях в обтегнати отношения с баща ми, с майка ми всичко беше наред. Времето лекува и 2 години по-късно го осъзнах, не се филмирай, разсъждавай по-философски за нещата. Обичай приятелите си, те ще са ти опората. Това, че си осиновена не те прави по-малко тяхно дете и единствената, която губи е майка ти. Живей си живота, а за работата - всички работим, не можем да си позволим маркови дрехи, парфюми и т. н. Някой ден всичко това ще ти е от полза и когато станеш на 18-20 год. връстниците ти ще се чудят какво да правят с живота си. Ти вече си преживяла много, не се чувствай стара, а по-опитна, по-самостоятелна. Ще знаеш сама кое е правилно за теб, какво да учиш, къде да живееш, кои са ти приятели и кои познати и другите ще ти дишат прахта. Колелото се върти и 5-6 години може да си зле, но през останалата част да си добре. Господ взима, но и дава! Намери си цел в живота, следвай пътя към нея, завърши си образованието, намери си високоплатена работа, дори и в чужбина. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ede31c944b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Относно парите - имат ли развод - спокойно можеш да осъдиш майка си за издръжка, щом си ученичка имаш право. Такива родители, които искат деца, за да си осигурят гледачи за старини трябва да мислят преди да отгледат едно дете!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker