Брак по сметка! За и против? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Брак по сметка! За и против?
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 5728 пъти
Здравейте! Все по често попадам на твърдения от рода - Бракът по сметка е най-траен, Бракът по сметка е отличен начин за изход от кризата и т. н.!

Стана ми доста интересна тази тема и взех да си правя собствен анализ. Направих си извода, че има голяма доза истина в тези твърдения! Преди години се гледаше с лошо око, но сега животът се промени коренно. На практика всичко сега се рекламира, продава и купува! Ако съдя по собствените си наблюдения на брачни двойки, четейки и стотици истории за нещастни бракове в този сайт, то определено мога да кажа, че любовта губи почва под краката си! Целият ни живот е низ от сделки, губещи и печеливши.... от нас зависи! Какво пречи да си избираме брачен партньор на този принцип - сделка?
Мога още много да напиша като аргументи, но нека и вие се включите с коментари и да стане диалог!

И още нещо - сега половете са равнопоставени във всички сфери на живота, което значи че в брак по сметка може да влезе и богат мъж с бедна жена, но и беден мъж с богата жена...!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: cca643effd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чесно казано ако си намеря богат мъж който да ме обича и да ме иска както никоя друга ще предпочета него колкото и да е стар или грозен и т.н. Когато си със някой който обичаш и той те обича и е дена дума нямате пари лчбовта започва да се изчерпва със постояните скандали че няма пари за това или онова за жалост перите вече са всичко и на мен не ми се иска да е така но е така.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e50e28127e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   До 1 от потресен :)
Ти ще го избереш, обаче такива неща можеш да видиш всеки ден. днес ще те избере защото си младо яре, защото си със стегнато тяло и защото ще го слушаш. Само че има още хиляди като теб, които разчитат на този, богатия. И утре ще се появи някоя друга кифла, която ще е по-млада, по привлекателна и по-хитра от теб и ще го омае. Тогава душко ще те изрита на улицата, подмятайки ти разни трохички, а пък ти ще си викаш и оплакваш навсякъде, че той те е направил на нищо, колко бил лош видиш ли :)

Познато ли ти е това? Да ти изброявам ли в България колко такива случаи има, да не казвам че всички са такива.
Ти как я мислиш тая? Че някой чака специално теб да те облагодетелства, само защото ти си искала? Или защото си много умна?
Прост народ, никога няма да се оправите.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: cf20285854
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Автора до номер 1 - не е задължително когато човек е богат да е стар и грозен! Да не говорим, че няма еталон за красота и всичко е въпрос на вкус! Отделно хората с добри финансови възможности са добре поддържани и облечени! ;))) Номер 2, моля те запази добрия тон и не обиждай! Не е задължително да я зареже заради друга, а и затова си има брачен договор и ще й плати при развод и то не трохички, а стабилно ( както тя се е договорила - примери бол )! При брак по любов или поради страст е много по-вероятно да се стигне до изневяра и раздяла поради изчерпване на сексуалното привличане и тогава човек си тръгва ограбен и наранен духовно и често в тежко финасово състояние! Поне при брака по сметка си е уредил живота откъм материалната страна и вече е атрактивна партия за нова връзка!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 235ad8e525
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Която иска да се продава и да я купуват като стока без право на глас за каквото и да било и да живее в зависимост, докато не я замести някоя по-интересна, да ходи да си троши главата. Това е обидно и принизяващо за мен като жена, не знам как толкова жени днес го възприемат като нещо нормално. А как се прави секс с мъж, който ви е физически неприятен и противен? Нали това е част от сделката? Направо ми се гади от такива отношения, връзки и бракове.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 41876a1a3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Офф пък аз мисля да уча, да стана самостоятелна и да съм с момчето с което се обичаме, майната им на парите ние сме по важни. Нашите чувства по маловажни ли са от парите, че как да легна с некъв боклук зарад шибаните кинти, че парите да не са по важни от мен самата, аз да прая кефа на неква мърша като се има на предвид че мога да си хвана едно хубаво момче с което да се обичами истински и да сме щастливи. Аз ако не живея за да съм щастлива и да си се глезя с любимия човек до себе си, че аз за кво живея тогава... Замислете се, прейте си кефа забавлявайте се с любимите хора, не бъдете лицемери и интриганти, не се продавайте, ако не заради някой друг то заради себе си, защото парите ще ги има и след 100 години ама НИЕ КЪДЕ ЩЕ СМЕ???? 2 метра под земята можеби :p

Карол*********

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c0db17e80b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дори и парите да са от огромно значение в днешния свят, не смятам, че те трябва да са определящи при избора на партньор за "цял" живот. Не бих тръгнала с някого само заради парите. Естествено, че като започвам нова вързка гледам и приятеля ми да не е "бедняк с преспективата да си остане такъв" (тук слагам безделниците, дето цял живот чакат на мама и тати, прахосниците, общо взето тези дето не работят, защото ги мързи и не искат да работят и следователно няма изгледи да почнат - не слагам в тази графа временно безработните поради кризата), но не очаквам нито да ми плаща кафетата, нито да ме издържа и т. н. Това малко или много се дължи и на факта, че просто не харесвам инертни хора, които се носят по течението и нямат грам борбеност. За мен е важно мъжът да е стабилен и да ми дава нужната подкрепа и да се чувствам сигурна с него - неща, които парите не могат да ти осигурят.
Казано на кратко, парите са важни, но не трябва да са водещите в избора на партньор. Може и заради цялото това копиране на чалга певиците и техните връзки, цялата страна е на това дередже.
До номер 3 : Вярно е, че има богати и хубави мъже, но мойте лични наблюдения са, че един хубав мъж - с или без пари - не си е работа. Определението ми за тях е - високо самочувствие, очакващи всяка мадама да ги харесва и рядко са моногамни. Залагам повече на приятна външност.
Според мен темата ти обаче не си я пуснала, за да анкетираш и чисто статистически да видиш коментарите, а явно се мъчиш да ни обедиш как в днешно време парита са едва ли не най-важното за всичко, което няма как да се получи. Не очаквай всички до одобряваме философията ти - все пак всеки живее по начина, по който смята, че той ще бъде щастлив. Да отбележа само, че не съм номер 2.
Ана

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: dbe2b53f03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Според мен бракът винаги е един вид договор по сметка. Самият факт, че отиваш да се подписваш пред съдя е достатачен. Чисто делово споразумение.
Лаура

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 371ade01ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Има една народна приказка: Сметката за тока като почука на вратата, любовта излиза през прозореца. Имала съм брак по любов и какво от това. След 9 год. мизерия, бедност скандали и побоища, останах сама с дете на ръце. След 15г. се омъжих пак уж по любов, но много повече по сметка. Сравнения между двата начина на живот дори не може и да става. Няма скандали, не мисля как ще си купя хляб или каквото и да било друго. Висок стандарт, удоволствия за които бях само чувала. Давам всичко от себе си партньора ми да се чувства добре, да му е уютно, чисто, сготвено и насреща получавам всичко което ми е необходимо за нормален живот. Няма скандали за пари, проблемите ги решаваме лесно /естествено пак с пари/. Давам грижи и уважение и получавам спокоен и охолен живот. Изводите оставам на вас сами да си ги направите. Брака по сметка може да го оцени и пази само жена, която е минала през ада на бедността и мизерията. Брака по сметка е голям късмет, стига да знаеш как да го браниш и съхраняваш.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 412e9e9639
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бракът по сметка е най-траен, защото в него няма чувства. Ако страната, която дава баницата не сложи край, този съюз ще продължи вечно, но ще е абсолютно празен. Не знам какво разбирате под траен брак, бракът по сметка не брак изобщо, това е предпалтен за години напред секс, нищо друго. Мъж съм и ми е много забавно, когато жени като номер 9 започват да хленчат за сметки и липса на пари. Разберете, че никой не е длъжен да ви издържа и да ви покрива масрафите.

Лично аз имам достатъчно пари, които изкарвам сам и няма да е нужно примерно един ден жена ми да работи. Нещата обаче са само примерни, защото никога не бих позволил човека до мен да си клати краката, докато аз работя по цял ден. Ония, които пищят, че нямали пари за ток и парно си стоят по цял ден у тях, докато половинките им се чудят как с едната си заплата да изхранят семейството. Мъжът, както и жената трябва да са самостоятелни. Иначе съм сагласен да се оженя по сметка, само отсрещната страна ако може да се преобразява всяка вечер, както аз искам. Така де, щом ще плащам за един секс, поне да е качествен. Това последното беше шега:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e50e28127e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   До 9. Много ясно че няма да има караници с човек, който не обичаш. Та на теб ти е все тая за него, от какво да се нервираш? Винаги нервите идват с емоционалната зависимост. Сега този дори да ти изневери, на теб ще ти е все тая, щото те еня за него, нали той е човека касичка.

А пък друг е въпроса че ако ти беше човек на място, нямаше да искаш друг да те издържа. Пък и в старото ти семейство е било мизерия, ама не само заради мъжа ти, ами и заради теб, защо само той да носи пари? ти кво прави тогава? Чеса се некъде, или кво?

Аман от кифли дет си мислят, че некой требе да им адва нещо на готово. Цяла гилдия фолк певачки разчитат на тоя дедовия. всичките се влюбват точно в трима "бизнесмени", кой от кой по дебел и грозен. та такива ми ти работи, пожелавам ти да си харчиш парите с кеф, да си носиш новите дрехи и да си жива и здрава, ама простотията не може да си я скриеш. бившият ти мъж бил виновен, бил те, било глад, нямало хляб, бил само той виновен, а ти кво прави тогава?

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: cf20285854
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Аз съм Автора и искам да уточня накои неща. Първо да се представя - мъж съм с добър житейски опит, защото съм над 40 годишен. Второ - говорим за брак по сметка на територията на България. Трето - не е правилно да се казва, че който е в затруднено финансово състояние си клати краката и за нищо не става! Знаете колко е безработицата, знаете какви заплати се плащат, знаете че често се бавят с месеци, знаете че хора с по две висши и два западни езика работят като офис-асистенти ( секретарки ) примерно за смешни пари! Тези неща се знаят добре от всички Ви и не е хубаво да се изкривява истината! Четвърто - писах го преди и пак го подчертавам - няма значение в брака по сметка кой от двата пола е богатият! Надявам се с тази намеса да помогна да наместим темата и коментарите на вярната плоскост! Благодаря на всички до сега и за в бъдеще за интересните коментари! Следя и ще се включвам!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a4b0fc5f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   9, ти май гледаш само как да си избиеш комплексите, а?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: da10e32086
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Дааа, авторе нямало значение кой е богатия. Аз след като вадя достатъчно пари що пък трябва да издържам някой дето го мързи да работи и да се развива? Същото важи и обратното. Защо да ме издържа някой, аз некадърна ли съм да работя и да се издържам сама. Хората за това учат и се развиват, за да не останат в мизерията. Най-стабилните бракове са равнопоставените, а не тези по сметка. Човек ако има достатъчно интелект и желание ще преуспее и без да се жени за богат/а. Но всъщност няма вярно и погрешно. Кой както ги разбира нещата.
Маги
П. П. Номер 11 адмираций за изказването.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e50e28127e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   13 само това ли можа да измислиш? Комплекси? В днешно време всеки се оправдава с тях като не му хареса нещо, разгърни тезата си ако искаш да ти отговоря, да 9 съм. 14 живота стана такъв. Преди време се смях до сълзи на едно момиче ( нищо че е на 30 години жена, за мен си е момиче по мислене, даже дете), застанала да обяснява пред голяма аудитория как искала мъж, който да е красив, умен, задължително богат. Как не понасяла мъже дето живеят при мама и тати, които нямат пари. тогава я попитах тя какво има. Оказа се че живее при мама и тати, няма пукната пара, обаче има големи претенции :)Не разбирам на какво се дължи тази метаморфоза, дали на "глобалното затопляне ", на оглупяване или на нещо друго :) Знам че такива дето чакат някой да им оправи живота, рано или късно падал много лошо. Мога да ти дам пример с мис България 99-та година. Познавам я лично, така и горката не се уреди с богат спонсор. Спа с кой ли не, по едно време не можеше да ходи нормално, защото сутрин, обед и вечер, някакви плешиви чичковци, предимно депутати и хора от сивия сектор я тъпчеха като за последно. Сега ходи я виж, малко след 30-те, от толкова противозачатъчни, от толкова много преживявания се е сбръчкала и изглежда на 40 и ако не сложи грим и фондютен, изглежда на бабичка направо. То ако е само тя добре, Галя Литова, всички чалга певици, разни адреналинки все един дол дренки, противни до безобразие. Не бяха клипове с тройки, четворки и т. н. само заради единия кеш и накрая какво? На сухо. За това честито на тези които искат да живеят така, успех в сяко едно начинание и успешна "кариера" :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0740fbcea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   А дано повечко народ прочете № 15, щото, колкото и да е рязък/рязка, е прав/а. Аз съм № 4, пропуснах да спомена и тия аспекти в коментара си. Пуста жажда за пари и *лесен* живот наготово накрая излиза през носа... И какво, като имаш всичко материално наготово срещу тялото си, пък си си продал душата и ценностите? Тва материалното отвъд ли ще го носят, кво? Не разбирам и не искам да разбирам подобно мислене.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 068ef234d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   15, напълно съм съгласна с теб. наистина звучи донякъде примамливо идеята да те издържа богат мъж, а ти само да обикаляш по кафета, фризьори, солариуми и масажи и да изглеждаш добре.

обаче като всяка дейност, и тази си има минуси. моралната страна на въпроса няма нужда да я обяснявам. един от най-очевидните недостатъци на "професията" е, че си много лесно заменима: винаги ще има по-млади и хубави мацки и ако залагаш само на външност, рано или късно ще излезеш в пенсия, а тогава накъде?
освен това, ако залагаш на мъж, трябва внимателно да подбереш на кого да се пласираш. ако започнеш да си вееш гащите наляво-надясно, трудно някой ще се навие на повече от 2-3 пъти секс.
най-добрият вариант е да се заделя нещо за "старини" - имот, бизнес, позиции, контакти, обаче за това се изисква известна мисловна дейност, която явно не е по силите на мнозинството девойки.

по темата: хубавото на брака по сметка е, че човек си дава сметка за плюсовете и минусите и няма нереални очаквания, които са често срещани при браковете по любов.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2064a34605
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   По принцип света е устроен така, че една жена, когато тръгне да търси партньор за семейство, търси сигурност и опора. Мъжа пък търси партньорка, която да може да му роди деца и да бъде добра съпруга и майка. Доколкото при избора си на партнор в живота мъжете и жените изхождат от тези основни положения, няма нищо лошо. Лошо става, като почне младо момиче/пък и не толкова младо/ да търси "брак по сметка" и т.н. Лошо е, защото не се създава никаква ценност за никого- няма брак в истинския смисъл на думата, има сметкаджииство, отношения основани на фалш и користолюбие, няма щастие.

Не осъждам никого. Ако някоя жена може да живее с парите на един мъж, без и грам да го обича, да го прави. Особено ако е умна и интелигентна и може не само да харчи и изважда, ами и да инвестира и прибавя.Тези жени обаче са рядкост, и по-скоро ще са самостоятелни и ще си търсят партньор по мярка. В повечето случаи дебел стар чичо търси малдо слабо момиче, тип "миска" за да си начеше крастата и после да я замени с друга.Особено в България- Бол примери.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4e95484f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Всички бракове са по сметка.
А истински щастливите бракове са тези, при които сметката е вярна. :))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: cf20285854
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Пак съм автора. Прав е 19, че всички бракове са по сметка, дори бих добавил - всички връзки, защото сега често не се бърза с брака и се живее на свободни начала! Сигурно четете какви статии се поместват в този хубав сайт? В областта на любовта и семейният живот гъмжи от нещастия и драми! И всичко идва от не добре направената сметка в началото на брака или връзката! Коментирате че не е приятно на едно младо момиче да прави секс с притивен дъртак само заради парите му!? Съгласен съм! Дори бих казал, че е отвратително и си има жени за тази дейност - най-старата професия - проституция!

Като говорим за брак по сметка изключваме проституцията или компаньонките! Имаме предвид брак при който партньорите се познават добре, дори има някаква симпатия, но отсъства любов! Сега като го написах глупаво прозвуча! Знаем ли какво изобщо е любов и можем ли да усетим кога я изпитваме? Свидетел съм бил на десетки примери на семейства и двойки, които уж са влюбени и всичко име е наред, обаче и за сляп човек си личи, че са се събрали поради някаква изгода и това крепи "отличните" им отношения! Когато ефектът на изгодата изчезне и двойката се разпада "яко дим'! ;))) И се почва - ами аз не го обичах, ама ми беше жал да го напусна, защото той ме обичаше, а аз съм жалостив човек! ... И това е оправданиве за 3 годишна любовна връзка между млади хора, живели на квартири и по тавани ( значи липсва елемента пари )! но е имало сметка нали?

А колко често се случва една жена да забраменее от един мъж и да се лепне на друг с готово бебе? Сметка ли е? Малко се отклоних от темата, но исках да се опитам да кажа, че отношенията между хората доста се промениха и понятия като "вярност", "приятелство", "любов", "чест" и т. н. доста девалвираха... използват се за щяло и нещяло, не попредназначение и често от хора, които не разбират значението им! Защо мисля така? Ами съгласете се, че е направо странно да пия два пъти за по 1 час съвсем неангажиращо кафе с младо момиче и тя да ми изтърси, че "била безумно влюбена в мене"!!! Вие как мислите? Така че в ерата на сделките един взаимно изгоден брак по сметка със сигурност ще има много повече потенциал от една връзка скрепена с прибързани обяснения за чувства! Познавам жени , които обичат да им казваш, че ги обичаш след бурна нощ в леглото! ;))) И като им кажеш, че това ще е пресилено, дори лъжа , ... те обясняват че не пречи - лъжа, но красива лъжа, която ги карала да се чувстват добре!? чао засега

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 371ade01ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Аз съм №9, направо съм потресена колко сте първосигнални и пишете инстиктивно. Като се омъжих по сметка бях на 43г. сега съм на 45г. Направете си сами извода колко "апетитно" парче съм. Съпруга ми има бизнес и работи по 14 часа на ден. Отива първи във фирмата и последен си отива. Аз работя всеки ден от 6. 30ч. до 19ч. с един почивен ден. Разликата по между ни е, че аз вземам за труда си 350лв. Когато се приберем в къщи аз продължавам да работя домакинската си работа. Не съм съгласна с никого от вас, че съм използвачка. И в предишния ми брак беше същото. На 45г. съм с 27г. трудов стаж, никога не съм спирала да работя. Докато първия ми съпруг изпиваше малкото пари, които вземаше, втория събира пари, за да си построим нов дом. С него, ако е живот и здраве за 2 г. ще постигна това, което не съм успяла да постигна за 20г. Брака по сметка не е за всеки. За това всичките тези кифли, вафли и не знам още какви си златотърсачки се проваля и ги изхвърлят след употреба зад борда. Брака по сметка е изкуство, да умееш да лавираш между задълженията и облагите, да се наслаждаваш на всичко за което имаш предоставена възможност и в същото време, човекът отсреща да не остава с чувството, че е използван.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5741c23601
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Ако имам такава жена, която да ме мисли за касичка, изобщо ще гледам на нея като на предмет. Браковете по любов носят щастие.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: cf20285854
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Автора до 21 - много добър коментар! точно за такива връзки имах предвид като пуснах темата! Чудно ми е, защо никой не коментира обратният вариант - заможна жена в брак с умен и способен мъж, но финансово затруднен!? ;))) Според мене това е също удачно и полезно! Нямам предвид мъже тип жиголо! Говоря за връзка между зрели хора!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c0db429269
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   ... 21 явно ти се ще да е брак по сметка... от написаното излиза, че просто си се оженила за работещ мъж... , а за визията нямам представа след като ти самата се определяш като... ''апетитно''парче.... звучи жалко.... ама все пак и''маргаритата''е пица... :)... ЗАРА

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e50e28127e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   21 викаш това си е професия? :)
Не можеше ли да се уредиш в някой хотел като "вип прислуга"
щом си "страшно парче ". Така хем като си купиш апартаментще е само твой, хем няма да се притесняваш че преди да навършиш 46, може да се появи някоя кифла както я нарече, която да мисли като теб, ама да е по-младичка и да те измести :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4b2620bff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   В момента в мен е влюбен мъж с много добро финансово положение, наистина добър и мил човек, готов на ръце да носи и мен и детето ми. НЕ! Съжалавям, ама аз без любов не мога. Дори само секс да правя. Предпочитам да си остана самотна майка, безработна и тъжна, но може би някой ден влюбена!

Птичето

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: cf20285854
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Изгкежда жените с отлично финансово състояние не ползват интернет или не са свободни! По-лесно е да спечелиш джакпота от тотото, отколкото да си намериш богата жена за брак по сметка! жалко, разочароващо, та чак отчайващо!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 98e85a9604
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   Авторе, авторе, Желая ти само щастие! Когато решиш да се жениш от позицията на тъща ти го казвам- търси си жената да е от твоята черга! Да гледате в една посока! Родителите ви, те са от голямото ти семейство да имат сходна ценностна система! Аз съм нещастна тъща- зетя не е виновен, но семейството му са пълни боклуци, всички по няколко пъти женени и разведени, гол като пушка, но с много претенции. Имотната е дъщеря ми, но за нея е даденост и не оценява, а зетя умаловажава труда на нас. Той няма никаква подкрепа, а на нас ни се казва- имали дали. Сега учи спира да учи, абе вечния студент, а нашта загубена щерка даже учи с него та да го избута пък дано да завърши. Щерката работи, а зетя все има причина да не работи... Така, че и старите по стари от мен баби и дядовци са казвали- от една черга да са. а аз съм малко по старичка от теб има няма 10 години, така, че смятам да не съм престаряла особено. Сега се чувствам нещастна, мтого нещастна с такъв брак на детето ми, тя със сигурност един ден ще се осъзнае, но кога? !? !? ! моля се поне деца да не са създали още, че ще се налага да го гледам и оставащата ми част от живота- детето ще си е дете, дали е от него или от друг все ще си е мое внуче, но такива наглеци не желая да виждам. До толкова ми се обизсмисли живота, че чак не ми се живеее. Така че си търси другар в живота от твоята черга.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker