Майка ми се държи лошо с мен, баба ми и сестра ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми се държи лошо с мен, баба ми и сестра ми
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2933 пъти
Здравейте, пише Ви момче на 19.
Историята ми не е много дълга, но винаги мога да споделя за всичко.

Майка ми се държи изключително лошо с мен и сестра ми и най- вече с болната ми баба, която допреди 2 месеца получи инсулт.

Вчера например аз стоя край нея, да винаги й помагам с каквото мога, сестра ми също. Но майка ми както ние двамата със сестра ми стоим в хола се чу крясък и то заради това, че баба ми не иска да си пие хапчетата защото трудно ходела до тоалетната.
Тя е от страна на баща ми тоест е негова майка.
Когато се скараха двете опитах да успокоя майка си да й обясня, че с викове нищо няма да постигне, но вместо това ми се развика дори ме обиди като каза ти не се обаждай ве пикльо педерас такъв. Ядосах се и я ударих с шамар затова че каза това нещо счупих 3 чаши и казах Мамо край мразя те повече няма да ме видиш искам да умра. Сега съм с прерязани вени но въпреки това чувствам че съм объркан баба ми не е искала да предизвика скандала и не я виня за това.
Аз виня себе си а на сестра ми като казах че искам да умра тя седна говорехме си и каза: Недей бате не си струва заради това да искаш да умреш не ме натъжавай. и аз добре.
Работя в момента с баща си и печелим много повече, отколкото е нужно за 1 месец.
След това, излязохме навън за да се успокоим и двамата плачехме После баща ни дойде, да поговори с нея Поговори първо с нас защото искахме да кажем какво е станало Той се държа много приятелски с нас Каза обаче да не й обръщаме внимание много на майка ми защото тя по принцип си крещи и обижда който й падне.


Как да се справим с всичко това за да може със сестра ми да сме щастливи.
Ако и вие имате също проблем с майките си моля пишете ми.
;((((
Благодаря ви много ;(((((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: f6223e247d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В край на сметка съм доволен, че сестра ми ми подаде ръка също и баща ми А за баба ми винаги й помагам когато ги няма сестра ми също й помага

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a24bce2692
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Човече, ще ме извиняваш, ама нещо в тази история не може да ме убеди, че е действителна.
1. Каквото и да ти каже майка ти, кой, по дяволите, си ти, че да й удряш шамар? Направо не знам как можеш да си помислиш за подобно нещо. Ти ли си купувал чашите и чиниите, че да ги чупиш, къде се намираш?
2. Научи си родния език, пунктуацията, граматиката... Какво ще рече "Допреди два месеца получи инфаркт. "? Това за баба ти, която не искала да си пие хапчетата, защото не можела да ходи до тоалетната, не ми е ясно.
3. Ако сега си с прерязани вени, как пишеш, да му се не види? И какъв мъж си ти, че си оправяш проблемите с едно "Край, мамо, ще умра, няма да ме видиш повече. " Ти си емо, нали? Те така се справят с живота.
4. Какво може да работи едно момче на 19 години, което има едва средно образование, тъй като по измислената ти история съдя, че се грижиш за баба си и не работиш? По какъв начин можеш да помагаш на баща си и то така, че да изкарвате толкова много пари, освен ако не се занимавате с:
а) Проституция
б) Наркотици
в) Всякакви други незаконни работи, които в момента не ми идват наум

P. S. Не знам какво повече да ти кажа, момче, намери мир със себе си, отиди да се лекуваш, все едно. Не занимавай хората с глупостите си.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f6223e247d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Тя майка ми е откачена и баща ми го знае
докато не се махнем двамата с него ше й слушам шибаните й глупости искам да умра и тва е

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5a83f0694e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен ти трябва психолог. Знам, че сигурно няма да обърнеш внимание на това, което казвам, а и не знам дали имаш възможност да посетиш такъв специалист, но наистина ми се струва, че ако не можеш да се справиш сам това е най-добрия вариант. От това, което си написал разбирам, че няма много разбирателство във вашето семейство и доста често сте под напрежение. Не може да се каже, че е от трудната ти възраст, защото не си в пубертет, на 19 години си. Иначе извън темата за психолозите мога да ти кажа, че ако не можеш приятелски да поговориш с майка си и да си изясните нещата, май наистина ще е по-добре да не й обръщаш много внимание. Според мен е педопустимо да нарече собствения си син "педераст", ако наистина ти го е казала. Бъди силен, дръж се мъжки и не мисли за умиране на тези години. Знам, че когато човек е нещастен не може да мисли хубави неща, но все пак с повече усилия всичко се получава. Относно коментара на №2 не мога да се сдържа да не кажа - когато ножа опре до кокала много ясно, че ще й удари шамар.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f6223e247d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Със училищния психолог ще поговоря номер 7 мисля че там нещата ще се оправят

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f6223e247d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   номер 7 искам да ти кажа че и сестра ми също е като психолозите макар и да е по малка от мен аз ще я разбера какво ще ми каже с нея никога не се карам това е сигурно

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c0b3b2e676
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не е работа на 19 годишен младеж да се меси в отношенията на майка си със свекърва й.
Авторе обаждаш се там, дето не ти е работа, когато веднъж не си измил дупето на баба ти, след голяма нужда /не вярвам да си го мил/ не знаеш какво е без хапчетата. Човек с инфаркт, или не ходи сама в тоалетна /ходи на памперс/, или ако ходи сама в тоалетна се оплаква, че не може да ходи, майка ти го прави за нейно добро бабата се инати а ти я защитаваш. Те като снаха и свекърва си имат отдавна дрязги, нормално е майка ти да се ядоса, че синът й не застава на нейна страна, а на отсрещната и то при условие, че не стига тя се грижи за свекърва си, ами и свекървата се инати това не щяла онова. Затова нямаш право да се обаждаш в техните отношения, ако ще да се сбият, излизаш навън като не ти се слушат дрязги. Не става да ми кажеш, че ти се грижиш за бабата, ти ли й готвиш ти ли и сменяш бельото ти ли й переш, това да стоиш до нея държейки я за ръка не е грижене.
Задето си ударил майка си не си прав, би трябвало да поискаш прошка и повече да не го правиш.
На 19 си работи, излизай с приятели, мисли за висше образование. Това да се махнете с баща си е голяма глупост ти ли си женен за него. Гледай си своя живот не се меси в техния ти си пълнолетен.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f6223e247d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Eми как да не се меся майка ми като се меси в моите работи

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f6223e247d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Aз да й поискам прошка ли никога
ако е сестра ми да тя е по важна ако е баща ми също бих поискал прошка от него но ние сме циганско семейство

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f6223e247d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Повечето време съм навън с хората но и сестра ми винаги е с мен аз се ожених преди 1 година и половина като прекъснах за малко 11 клас но после продължих да уча сега и дете гледам сестра ми е вече леля

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c0b3b2e676
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Изнеси се на квартира с жена си и детето си, и няма да ти се месят в твоите работи.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f6223e247d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   номер 15 ами детето ми какво ше прави без леля си ще взема и сестра си

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f6ceb4b201
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Cьс сигурност не си прав, за това кьдето си ударил Майка си....и като изкарваш толкова много пари ами излез на квартира какьв ти е проблема не знам. Само ще ти кажа, Не се меси кьдето не ти е работа много има да учиш от живота. Баща ми беше на легло с инсулт и знам какво е, и майка ми е викала по него но аз никога не сам се намесвала понеже знам колко нерви и здрава психика трябва да има човек, много е трудно, аз лично сам е сменяла по някога и на мен ми е идвало да крещя и много сам плакала не сам могла да издьржам, и все и виках...- Майкооо незнам как издаржаш много те сьжалявам да знаеш а тя ми вика...- Ех само Аз си знам много е трудно....
Така че, ако на теб не ти изнася там да живееш, отивай на На Палатка

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f6223e247d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Хора, скандала беше от ревност понеже съм самочувствен човек от години затова посегнах на майка ми сега нещата са съвсем други но аз вече не живея при нея

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 5cd0106ab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   От темата са минали 4 години Свекървата вече я няма майка ми се промени аз също. По горните коментари взеха да и четат морал, да постъпих доста зле, но това беше заради баща ми защото нали е син на свекървата. Майка ми стана по добра жена, вече има друг мъж в живота й. С малкия сме добре повечето време жена ми го гледа.
За по горните коментари да са живи и здрави. психолога добре направи така че да заживея на квартира.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 1415285d52
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Към номер 2 лично 1во да емо съм. 2ро чашите аз лично съм ги купувал 3то разбира се, че имам право да ударя майка си ако ме обиди или тем подобни но не искам да го правя, само ако се напия или издивея отново ( по- големия брат на майка ми й е посягал а вуйчо е алкохолих ) всякакви неща. 4то намирам се където си искам. Номер 2 ти къде се обаждаш че да ми азваш кой съм аз. Такъв ми е характера така съм възпитан. ако имаш някакви проблеми решавай си ги сам. Поздрави
Автора.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 1415285d52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Всъщност аз съм си взел поука от онази случка, да бях ядосан на майка си, да бях я ударил, това беше защото не се сдържах а и бях пиян и провокиран, за да постъпя така. Плащам висока цена за стореното. Никога не бих й посегнал отново. и благодаря на номер 17 Номер 17 се оказа свестен. По принцип не се мешам дека не ми е работа. Да, направих го от ревност и номер 10 е прав донякъде
Благодаря на номера 10 и 17. Аз съм автора на историята, плащам висока цена за грешките си, но той бог вижда и би ме наказал някой ден.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker