Леля ми гасне пред очите ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама
  

Споделена история от Семейство

Леля ми гасне пред очите ми
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2656 пъти
Преди пет години на леля ми и поставиха диагнозата рак на гърдата заедно със нас тя мина през лечението първо химио терапията след това операцията, лъче терапията беше се позакрепила малко. Преживяхме много хубави моменти, бяхме на сватба само преди няколко месеца беше толкова щастлива, бяхме всички заедно. Сега изследванията и са зле, има и разсейки, майка ми работи в чужбина и имам чувството, че съм напълно сама тук, че нямам с кого да говоря и че тя усеща това. Това ме подлудява, потиска и депресира. Вече почти нямам надежда не мога да си представя, че мога да изгубя единствения човек, който никога не ме е съдил, който винаги абсолютно винаги ми е казвал пълната истина в очите, който винаги е правил всичко за мен и се е радвал на успехите ми от цялото си сърце. Опитвам се да използвам всеки един свободен момент за да сме заедно, но когато съм с нея сякаш буца засяда в гърлото ми и не мога да кажа нищо, да и вдъхна кураж. Само ако майка ми беше тук. Понякога си казвам, че не трябва да се тревожа толкова много, че трябва да поставя себе си на първо място, все пат съм 17, сигурна съм че леля иска това, че иска да съм щастлива, но как да търся своето щастие когато цялото ми семейство страда, а най-прекрасният човек който познавам гасне пред очите ми. Нейните деца са вече големи, имат си свои семейства, далече са от тук. Знам, че и те се тревожат, знам че и те страдат, но имат други проблеми работа, семейство, деца. Поеха по своя път и се радвам за тях, за това, че са щастливи. Не остава много докато и аз не поема по моя път, но искам тя, свако и родителите ми да ме чакат тук когато се прибирам. И може и да ми прозвучи глупаво, но искам заедно с нея да избера роклята за бала си, след време за сватбата ми, всички заедно да дойдат на кръщенето да детето ми. Когато съм тъжна да си поплача с нея. Има толкова щастливи мигове който да споделя с нея и с цялото ми семейство. Аз съм амбициозна, един ден искам да постигна всичко за което мечтая, да открия любим човек и да съм щастлива с него и с тях. Но когато си помисля колко бързо, само за няколко седмици нещата толкова се промениха, нямам желание за нищо. Защо това трябва да се случва на някого? Защо винаги добрите хора страдат /не визирам себе си, а леля/? Вече не вярвам в това, че добрината се връща, че всяко зло е за добро. Искам да съм силна, искам да помогна, но се чувствам сякаш нося тонове на гърба си и макар да има приятели се чувствам адски самотна. Пиша тук просто за да разкажа на някого, ако имате да кажете нещо ще сам ви благодарна. На края мога само да ви кажа да цените близките си хора и здравето си. За краткия си живот се убедих, че това е най-важното.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 84f926881d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако искаш си остави имейла, знам за лекарство което лекува на 100% рак, въпреки разсейките. Истината е че рака не е смъртоносен, просто в болницата не са ги учили как да го лекуват, защото съвременната медицина няма за цел да лекува, а само да удължава агонията. Лично мнение.

Модератор - не публикуваме лична информация.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: bd5bee6e4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, и аз скоро четох няколко страници статия от виден наш онколог, който казва, че 90% от смъртните случаи от рак се дължат на химиотерапията.
Всички общоприети методи на лечение досега са остарели и ненадеждни, а от много години се знае, че лечение все пак има.
Отдавна е доказана ефикасността на имунологично лечение на рак, но се искат огромни стедства, за да реализират начинанието си, като начало е нужно да се построи специална клиника.
Но също така разбрах, че е лекувана пациентка по този метод в една от софийските болници.
Просто се поинтересувай от имунологично лечение на рака.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7d2bb99213
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Номер 1, кажи тук, защото това е много важно и ще помогнеш и на други хора, даже може да спасиш живот. Затова моля те, пиши тук. /не съм автора

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 079c0a7614
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   90% ги убивала химиотерапията дрън-дрън.

Не. Лечение няма. За сметка на това в шарлатанските среди има над 2000 псевдолечения за всички болести (включително рак и СПИН), кое от кое по-измислено. Хората, които са ги пробвали, са разорили семействата си преди да си отидат. Добре, че има едни други хора, които са усепли да проследят част от личните истории, наводнили нета, в които се разправя как се били излекували. Всички без изключение са мъртви, но историите няма кой да махне.

Надявам се леля ти да успее да се справи с тази ужасна болест и с още по-ужасната, бих казал дори зловеща, терапия.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0b687cd4bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей, един приятел е чел руски сайтове, там разказват как руснаците правили опити. Старец с рак и разсейки се излекъвал напълно след като започнал пие вода от шише, на което в долната му част са поставени два магнита един с/у друг със сили на привличане. Залепи ги с тиксо, по възможност по-големи магнити, да не са някои малки и пълни често шишето. Варовика по този начин изчезва и водата става и лечебна. Нищо не коства да опитате. Да пие повечко от водата. Успех и пиши ми как се развиват нещата!

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 84f926881d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От 1, провежда се лечение с серум, имуностимулатор. Рака е болест на имунната система, даже самото название "Рак" е измама, на мафията с бели престилки. В Китай няма такава болест, там има заболяване на имунната система и се лекува имунната система а не се убива с химио терапия както прави бялата мафия. Може да се свържете с човек който провежда лечение на имейл............


Модератор: Не публикуваме данни

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: fe4678cb94
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо не публикувате имейл на доктора, тук става въпрос за спасяването на човешки животи? Този сайт нали е направен да бъде в полза на хората?!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f25e83a51a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   На Номер 1: От всичко можеш да правиш пари, но не и от човешката болка! Това си е пълно безсрамие- да си играеш с човешката надежда за живот!!!! А на авторката - не се подлагай на шарлатани, в тоя жесток момент, в които си нямаш нужда и на разни използвачи да пълниш джоба!!! Те, чакалите само мърша търсят! Бъди реална- в тоя свят няма още измислено лечение на рака! Живея в една от най развитите държави на Европа - и тук умират от рак! Бъди силна и приеми реалността каквато е!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: fe4678cb94
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   До 8, от номер 1, докато преобладават шараните като теб които да пълнят джобовете на бялата мафия, никога няма да се промотират стотиците методи които лекуват автоимунните заболявания наречени "Рак", ако ще да живееш и в друга слънчева система!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: bd5bee6e4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Потърсих в интернет това, за което говориш ти и ми звучи доста професионално - това си е сериозно специализирано медицинско издание. И не е реклама на конкретен доктор.
http://medicine-bg.net/index.php?option=com_content&task=view&id=109&Itemid=1

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker