Отчаяна съм от себе си и живота....какъв е смисълът? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Отчаяна съм от себе си и живота....какъв е смисълът?
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2962 пъти
Здравейте, искам да спододеля какво ми тежи.
Останахме си само аз брат ми и мама на този свят, други роднини нямам. На 23 съм и от 2 год си търся работа. Мама взима 300лв, а брат ми 400. Имаме заеми към банки и сметки, които са огромни-да знам не сме единствените, но някак не ми върви. Почти нищо не остава от заплатите им и се чувствам мн зле, че немога да помогна.

Гледам вкъщи да свърша всичко, каквото мога, но не е достатъчно-трябват пари. Пращам св-та ходя по обяви и все нищо или не плащат. В нищо не ми върви. Опитах да уча-четох вкъщи много с една приятелка 1год се приготвяхме, за да имам някакъв шанс в живота-нея я приеха, мен не-не завиждам, просто ме е яд на живота.
Където и да опитам да отида-всички врати са затворени, немога да отида в чужбина-не става така да отидеш в др държава без някой да ти помогне. Как да се справя, непрекъснато съм тъжна, неможе на 23 да ми се поивръща от живота... какъв му е смисъла... още колко да чакам и търся....??? В мен ли е причината.... започвам да се отчайвам от себе си... всичките ми набори са се устроили имат коли работа... а от мен нищо не става....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 82b33cbdb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си класически случай на омраза към самата себе си. Сигурно по цял ден ти (си) повтаряш, колко си непотребна и т.н. - прочети си писанията, само негативни неща, само защо нещата НЕ стават. Никога явно не си казваш - мога, ще успея, ще направя това и онова, винаги - това няма да стане, защото...

Прочети книгата на Луиз Хей „Излекувай живота си“ тук
http://www.scribd.com/doc/19371954/Луиз-Хей-Излекувай-живота-си

Това много ще ти помогне, повярвай ми!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c06fde6e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миличката... аз съм мъж на 23 години и съм в подобна ситуация. Изкарвам 1000-1500 лв на месец, но издържам 5 човека и плащаме парно и животът ми се е съсипал от работа, нерви стрес и никакво време и пари за удоволствия.
Наистина книгите за самопомощ, които са важни на запад, много помагат - и правилните такива ще ти помогнат.
Ако искаш мога да ти дам списък - след като ги прочетох два пъти ми се вдигат приходите двойно до настоящата сума (с малки бизнесчета се занимавам, започнал съм от нулата)
И ти трябва мъж да те подкрепя.... Ако си хубава това е лесно, стига да превъзмогнеш депресията.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0976a5ad1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Милата... Номер 1 - да не мислиш, че с прочитането на една книга и на момичето ще й потръгне???
Мацка, направи някаква промяна със себе си, усмихвай се по-често, задели пари да промениш нещо в външния ти вид... да намериш работа не е много лесно, хората те оценяват и по външния вид. Не че това е в основата на всичко, не ме разбирай погрешно, но ако си се занeмарила и си се отказала от живота- хората го виждат и не искат такива хора. Опитай се да бъдеш поне малко оптимист... пускай обяви за работа, все ще те одобрят. Бягай в чужбина... тук не дават пари... отиди и се поинтересувай какво трябва да направиш за да отидеш да работиш в чужбина. Сериозно, тук с 1 заплата, тока не можеш да си платиш...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: da844b710c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо трябва някой да ти помага? Моя позната замина сам-сама, с непознати на бригада в Германия да бере ягоди. По някаква програма от бюрото по труда. Стоя там 3 месеца и се върна с 5 хил лв чисти. С тях смени дограмата на къщата и направи ремонт. Не мисли, че някой е длъжен да ти помага. Аз също бях без работа 1 година, а имам висше, отлична диплома. Но знаех, че не си ли помогна, няма кой да го стори. Звъниш, ходиш по интервюта, пращаш СВ-та и т. н. И какво значи "Не плащат". Само от интервюта ли го установяваш? Явно не ти е опрял ножа до кокъла, затова отказваш работа под предлог, че си дочула, че там не плащат. Трудно е, но никой не е казал, че трябва да е лесно. Търси работа - чистене на входове, помощ в домакинство и т. н. Спасявай се сама. Няма кой да дойде и да ти даде в ръцете каквото и да било. Аз живея с 500 лв на месец, а плащам квартира и пак се оправям някак си. Горе главата и се вземи в ръце.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 16799d508f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И аз бях без работа повече от година, а живея под наем, не искам мъж да ме издържа, но сярвах, че ще си намеря рано иликъсно, и така и стана, беше ми адски трудно. нп не спирах да вярвам, животът е една безкрайна борба, бори се за това, което искаш, не винаги всичко става, както го искаме, но все пак се бори и не спирай да вярваш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker