Как да му кажа, че съм наранена... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Как да му кажа, че съм наранена...
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 3215 пъти
Здравейте... пише едно пораснало момиче, което се чувства невероятно объркано, неразбрано, потиснато и чувстващо се неразбрано.

Имам приятел, с когото от 3 месеца живеем заедно. Разбираме се, всичко е добре, но до днес. Случайно или не видях, че си е писал с негов приятел за мен и написаното беше, че "не съм красавица и не се безпокоял и нямало нужда да ме варди" Не смятам, че съм грозна, но да напише така си е голяма обида за мен.

Незнам как да постъпя, незнам какво да направя. Обидена съм. Той също не е голям красавец, но да каже така за мен. Какво да правя, как да му кажа че съм наранена или просто да си тръгна

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7aa42ee9e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, знам че е жестоко, но е време да започнеш да се харесваш такава, каквато си или да промениш нещо. Приятелят ти много добре знае, че не е атрактивен физически, но това за един мъж не е толкова страшно, ако има добра работа и е успял - мъжете така се мерят един друг, не случайно дават луди пари за коли и тем подобни джаджи.

За една жена физическата красота е пък мерилото. Истината може да боли, но може и да е повод човек да се събуди, да си каже - така ли, аз съм млада, мога да направя нещо от себе си и да го видим после!

Ти избираш дали да останеш с него или не, но аз на твое място първо бих си обърнала внимание - най-бързо и лесно можеш да промениш коса, козметика, дрехи, стил. Посъветвай се с атрактивна приятелка. Като цяло винаги мъжете са харесвали жени с дълги коси.
Ако нямаш хубаво тяло, запиши се на фитнес и промени храненето си. Там има доста атрактивни мъже освен тован в спортните клубове, които ще ти обръщат внимание / много жени няма там / и ще ти повишат самочувствието. Дрехи?

Но го направи за себе си!!!


Всяка жена може да направи нещо от себе си, стига да поиска. Дори не трябва да е скъпо удоволствието. Жена с дълга коса например посещава фризьора много по-рядко, можеш да имаш малко, но хубави дрехи и т. н.
Успех

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0eb25922b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Питай го дали те мисли за красива, ако каже" да "(както и ще направи)го питай тогава защо зад гърба ти е споделил обратното с неговия приятел. Тогава ще започне скандала и оправданията и просто стой и слушай какви ще ти ги наговори. Ще разбереш колко много ти е дал, колко много е направил за теб, как те издържа и хиляди простотии с които още повече да се сгрумоляса в очите ти. Другият вариант е да си мълчиш, да го преглътнеш до 2-3 дни ще го преживееш това огорчение, но ще се сещаш и ще се ядосваш. Грозни жени няма, има тъпанари като твоя мъж само, къде не е способен да оцени жената до себе си

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 04d0c11f24
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Покажи му, че има какво да загуби и за почне да се безпокои. Започни често да се гримираш, промени прическата си, обличай се малко по атрактивно(не да се разголваш) и най - важното излизай по често с приятелки. Самата ти трябва да мислиш, че си красива, за да го мислят и останалите. Успех

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 44c9c73d89
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За да напише такова нещо значи е баш простак. Гледай да го зарежеш по бързо докато не се окажеш женена с деца и тоя боклук да ти седи и да си пие бирата на дивана ти.

Аз съм мъж и винаги съм се чудил на простотията на такива хора. Най гадното нещо за мен е да измъчвам семейството си и да го наранявам.

Предлагам ти да го заведеш някъде и на публично място да го зарежеш и да го изкараш пред целия град като простак, да видиме той дали ще си намери някоя хубава.

Може даже да използваш някое клише от филмите. Да го идете на кафе или ресторант и да го залееш с това което пие, или яде.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0398817499
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да започнем от там, че когато човек е влюбен, дори горила да има срещу себе си, тя в очите му ще е най-красивата. Този човек НЕ ТЕ ОБИЧА и изпитва известна доза срам, ако цитатът ти е точен. Вече живеете заедно, нещата са станали по-сложни. Преглътни обидата и си помисли щом на такъв ранен етап, той си позволява да те обсъжда по този начин с приятелите си, на какво би бил способен за в бъдеще.
И един съвет-в никакъв случай НЕ му казвай, че си му се ровила в компютъра/телефона! .

Успех.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7280c680f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз също мисля, че не трябва да казваш, че си прочела съобщението. Красотата на една жена се крие в нейното излъчване, щом той не те вижда красива това означава, че нито ти си влюбена в него, нито той е влюбен в теб. Любовта прави хората красиви. Аз мисля, че любовта тепърва ти предстои, но не с този мъж. Обичай се и се харесвай, прави се за себе си, така и другите ще отвърнат със същото. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c6f465aa6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Егати самоуверения тъпак... На твое място бих си събрала багажа и бих си тръгнала без да му давам НИКАКВО обяснение. Тъпак.... остави го, като гледам май иска да се отърве, направи му това удоволствие... не е последния мъж на тая земя. Ще го преодолееш!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 408ec6674e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Накарай го да ревнува. Покажи му, че си харесвана и желана жена и изобщо не му е сигурна работата на тоя простак.
А най-добре ще направиш, ако го зарежеш и му кажеш, че е заради друг (не е задължително да е вярно)!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 17643dc334
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Благодаря на всички за съветите... наистина са ми от полза, тая вечер ще мисля и утре ще реша окончателно какво искам и дали с него го искам. Няма да му казвам, че знам и още веднъж ще прочета всичко което си е писал за да осъзная напълно и точно думите му. Наистина не смятам, че съм грозна, слаба съм, но идеята с грима и по предизвикателни дрехи доста ми допада. Много благодаря на всички. Лека вечер и трудностите са за да се преодоляват, нали?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c6f465aa6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   (От номер 7) - мила, разбира се, че с готин грим и с готини дрешки, които да подчертават женствеността и сексапила ти - ще изглеждаш много по-добре, НО ако приятеля ти те оцени, само заради един грим и едни парцалки... смятай, че не те обича. Наясно съм, че ти е гадно, като го казвам - но не е в теб проблема, а в него! Смисъл, той е наясно, че си му в кърпа вързана, може би леко си се занемарила и той е спокоен, защото няма от кой да те "варди". Той за мен е един самозабравил се комплексар. Сега си влюбена в него, но повярвай ми, колкото и време да ти отнеме, ще го преодолееш - ако ти искаш! Аз ти го казвам, аз, която страдах по един тъпак толкова много време и не мога да повярвам, че най-после се съвзех и го забравих. Знам, че ти е гадно от това, което си е писал с неговия приятел, но недей да се комплексираш, недей да се затваряш в себе си заради някакъв самозабравил се използвач, на който сигурно всяка вечер му е сготвено, дрехите му са изпрани и изгладени... права ли съм? Остави го. Не те заслужава! Тръгни си. Кажи му, че искаш да се разделите временно.... Колкото по-рано го забравиш, толкова по-добре. А ако не искаш да го оставиш... тогава ще е добре да се опиташ да повишиш самочувствието си, да се обличаш по-секси, и да му даваш поводи за ревност. Тогава ще иска да си както преди. Не знам... ти решаваш. Аз на твое място бих си тръгнала... бих му казала, че искам да се разделим за малко, без да му давам абсолютно никакви други обяснения. Нека твоя приятел да разбере, че не си кукла на конци.
Пиши какво е станало, какво си решила... много ми е интересно как ще се развият нещата и дали твоя приятел ще е толкова самоуверен в себе си както до сега. Най-мразя такива като него...

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: dbc8b92275
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Здравей и от мен, мило момиче,
Предполагам, че вече си говорила с приятеля си, но не знам защо си мисля, че от разговор нищо няма да излезе. Вчера четох темата ти и днес исках да видя дали има развитие на нещата и дали си писала. Надявам се нещата да се подредят по възможно най-добрия начин за теб. Много обидни думи по адрес на влюбена жена. За съжаление мъжете не отдават значение на думите и как те ни нараняват. Все пак е много обидно това, което е написал... Аз съм над 40 годишна жена и все още си спомням времето, когато моите гаджета все ми намираха кусури: студентската любов, че съм била слабичка, ама задника ми бил много голям и че трябвало да се стегна и да съм взимала пример от наша състудентка, която била много добре сложена /тя не ходеше на лекции и упражнения и едвам изкарваше с ликвидации, а не работеше/; бившия съпруг - че съм била много нисичка и съм му се вряла в чорапите и това съвсем не беше на майтап, уверявам те /сякаш съм могла да скрия ръста си преди брака - вярно, че аз съм 1.60, а той-1.90/.

Вярно е, че повода за краят на връзката ми със студентската любов и на брака ми не са тези думи, но все пак си ги спомням, нали. После като дойде краят се извървяха да ме молят да им дам последен шанс и да продължат с мен, грозната и недостатъчно достойната за тяхната персона, ама късно.

Сега мога да кажа, че изглеждам доста по-добре от повечето си връстнички, а и от по-младите от мен жени. При мен разковничето е умереност във всичко: не пия, не пуша, хапвам бял хляб и месо, сирене, мляко, плодове, зеленчуци, сладичко в умерени количества; ходя много пеш, не тренирам нищо /не съм спортен тип/, но най-вече разковничето е, че се харесвам такава, каквато съм - с целулита тук-там, с ръста си от 1.60 и тегло около 50-53 кг, с малкото коремче, което си пуснах наскоро, с побеляващата коса, но без да ме интересува, че някой мъж не ме харесвал до толкова, че да не се притеснява от конкуренция. Истината е, че сега имам много повече кандидати за сериозни взаимоотношения, отколкото като по-млада, ама на кого му пука. Аз избирам, не само те мен...
Кураж и горе главата, за някого ти ще си най-най-красивата!!! /

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a697812c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да ти кажа честно, ако съм на твое място, сигурно бих се чувствала по същия начин. Обаче!
Наскоро брат ми каза същото по адрес на новата си приятелка, с която заживя заедно. Каза, че не е красива, но поне няма да я мисли, че няма да му направи някой курвенски номер и че като човек е класи над всяка една красива кифла.
Казано честно, разбрах го правилно.
Може би твоя приятел е имал същото предвид- че цени душата ти, че те харесва такава, каквато си. Винаги има по-красиви от нас, но важното е, че човека, когото обичаме, е с нас. И обратното важи, разбира се.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker