Но аз го обичам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Но аз го обичам
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 3588 пъти
Омъжена съм от 12 год. Той и преди си беше малко такъв, но откакто се скара с моите родители за един техен имот, взе да се държи още по-зле и с тях и с мен. Не можахме да имаме дете, а той винаги се оправдава с това, че родителите ми не ставали и затова той не иска.

С триста молби подадохме за осиновяване, но той продължава да се чувства изнуден от мен за това, че не иска деца. Освен това от 5 г. е импотентен и отказва да иде да се лекува. Сякаш се забавлява с това, че аз страдам от това, че не ме желае. Чувствам се като уличница в собствения си дом и в собственото си легло. А откакто се скараха за имоти винаги ме тормози да изнудвам родителите си било за имот, било за пари, защото той не ми бил длъжен с нищо да ме издържа и да ми помага. Заявих открито проблема си пред майка му и сестра му, но те мълчат и на практика го толерират да ме унижава непрекъснато.

Страхувам се, че може би няма да мога да издържа и ще му изневеря. Все пак съм 10 г. по-млада от него. А съм още твърде млада. Не знам какво да правя. А и поради лошото му отношение към моите родители, те ме карат да се разведа, за да мога да опитам да бъда щастлива. Но аз го обичам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: 500586573b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Послушай родителите си, този човек не е за теб, той не те обича. Освен това, почти съм сигурна, че тои НЕ Е импотентен, просто не те желае. Никой мъж не се забавлява с импотентността си. Ако беше истина, нямаше да му е забавно хич. Просто той спи с други, бъди сигурна.

Освен това мъжът ти трябва да се грижи за теб, родителите не са длъжни ако си пълнолетна. Разведи се и бъди щастлива. Не знам на колко си години, но ми се струваш млада. Ще срещнеш по-добър човек. Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: f53c840e69
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зарежи веднага този психопат! Какво му обичаш? Сигурността, че не си сама, не си разведена и има някой до теб? Нали си жива жена, при това млада?! с какво тоя никаквец те омагьосва, та да си с него? Секс не правите, не само, че не може да има деца, но не иска и да си осиновите, унижава те, обижда родителите ти и вместо да се погрижи за теб поне материално, той взел и към техния имот да има претенции. Какво чакаш-да остарееш и да се примириш, защото и ти няма да можеш да имаш деца, а и друг мъж ще ти е по-трудно да си намериш? Какво обичаш-това, че избягваш всични неприятности по развода и си караш по инерция? Колкото по-бързо се разделиш с него, толкова по-добре. Времето минава! И, защо, всъщност, смяташ, че му дължиш вярност? Той какво прави в качеството си на твой съпруг, освен че те тормози?

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 219976cec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Той не само не те обича, а дори и не те уважава...
Що за оправдание - не искам да имам дете с теб, защото родителите ти не стават?!

Според мен този човек е с теб заради финансова изгода. Нищо чудно да живеете в твое жилище.
А въпросната ''импотентност'' е удобна лъжа, бъди сигурна.

Спасявай се.Докато е все още време. Обичаш го?!
Така си мислиш, оставила си се на инерцията, затова.

Предложи му да се разделите временно и така много добре ще прецениш дали го обичаш.А и дори така да е- струва ли си с такъв човек да се гради нещо?

Много се заблуждаваш. Бъди силна и скъсай тази пародия на семейство!!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 372a4777de
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Слушай ме момиче. Това не е семейство. Мъж, който не желае дете с теб, не те обича.
Остави го и ще бъдеш щастлива.
С първия ми съпруг се разведохме,защото той не искаше дете.Не можеше да има,а и не пожела да осиновим.Освен това имаше и любовница.Не си похабямай младостта,вземи се в ръце и се порадвай на едно малко слънчице.
Успех!!!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: c5a0092fff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От автора. Благодаря ви за съветите мили хора. Много са ценни за мен. Защото моите приятели от ежедневието увлечени в желанието си да ми помогнат всъщност винаги вземат или едната или другата страна, но не и моята.Но аз не мога да ги съдя за това. Всеки гледа и вижда от своята си позиция.
Благодаря

 
  ...


...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: afd2e401e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Събери си багажа, или събери неговия (зависи на кого е домът ви). Нищо добро не си видяла от този човек и едва ли ще видиш. Стъпи здраво на земята, вземи живота си в ръце. Не му търси веднага заместник, любовта ще се появи когато най-малко очакваш.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: b49d874662
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма смисъл, мило момиче да се измъчваш явно той те използва. Махни го защо ти е този некадърник. Потърси си човека който заслужаваш. Послушай родителите си, по този начин измъчваш и тях, той не е за теб! Той е един егойст който мисли само за себе си, щом ти казва че те е издържал. НЕ Е ЗА ТЕБ!!!!!!!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: d0da101296
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не го обичаш, не би могла, не и такъв човек, просто много ти се иска да стане чудо и той да се промени в мил и грижовен добър човек, но това няма да стане и ти вече знаеш. А номерът с импотентността е най-стария мъжки номер за измъкване от секс, така че знаеш вица:
- Скъпи от два месеца не сме правили секс.
- Говори само за себе си скъпа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker