Сомнамбул или...? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Сомнамбул или...?
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2439 пъти
Здравейте! Много съм объркана и искам да споделя с някой. Много ми е мъчно преди известно време дядо ми почина, беше на 76 години. Ох малко ми е трудно да формулирам историята си, за което ви моля да ме извините.

Дядо ми беше няколко дена в болница, за не толкова сериозен проблем свързан с коремни болки, и с дните се оправи, изписа го и го прибрахме в къщи (иначе живее на село) докато нацяло се възстанови. Беше в добро състояние горе-долу като за възрастен човек, говореше, радваше се, че ще дойдат да го видят децата му, внуците. Ядеше нормално, споменавам го, защото преди това не искаше нищо да хапва и не пиеше много вода даже. И какво стана вечерта късно ми звани майка ми, да ми съобщи, че дядо е починал, и най-лошото е, че е паднал от терасата от 6-тия етаж. Казвам паднал, защото цялото ни семейство, не може да допуснем, че е самоубийство, той беше много вярващ, постоянно се молеше и четеше библията, постоянно ни е говорил, че трябва да се борим с живота, да не се предаваме и му се живееше. И тази нелепа смърт, не ни оставя спокойни дни на ред, какво се е случило, дали е станал на сън сомнамбул ли е бил, или е бил дезориентиран.

Аз много много не вярвам в паранормални неща, но майка ми се съмнява, че над нашето семейство има някаква лоша сила все не ни върви, болести, разводи, нещастия. Дядо като е бил в болницата много буйствал, говорил с не неговия глас някакви страни неща и след минути пак се оправял. Че мисълта ми е такава, въпросите са страшно много, а няма как да си отговорим какво е станало. На този ден когато е станало, е бил добре, и вечерта си е легнал спокойно в стаята, постоянно са го наглеждали ама то от къде да знае, човек, че може да се случи такова нещо. Много си го обичах и още не мога да повярвам, защо толкова нелепо. И сега тази стая в която беше, е затворена дома ни вече не е същия, страх, въпроси, тъга..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: b94a4dce18
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съжалявам за загубата ти! :( Аз съм любителка на паранормалните теории, но ще изкажа мнението си, нищо че не си привърженичка. Възможно е някаква зла сила да го е подтикнала да скочи. Не е изключено! Порови се в нета, има много неща по темата. Друга версия е, че може да е имал тумор или нещо друго, което да го е накарало да се дезориентира. Може да е помислил вратата на терасата за вратата на стаята, примерно. Но се порови в нета, поне да успокоиш подозренията си донякъде.
ж26

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e55932cfcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може нещо да му е позвлияло, аз с очите си съм виждала човек, който не говори със собствения си глас а след това не си спомня какво е правил. Този човек говореше глупости, буйстваше и говореше на езици, които не знае, включително и на езици, които изобщо не разбрахме какви са, звучаха като древни езици. Иначе човека си е съвсем нормален, ако не броим това, готин, има си приятели, супер си е човека. Мисля, че масовите убийци е възможно да им тегли някой конците. Поинтересувай се за екзорсизъм в гугъл.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8a56eac54d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Моите съболезнования!
Според мен е възможно да се е хвърлил... от страх да дочака смъртта. Също така е възможно да е паднал, подхлъзвайки се.
Мила, възможно е причината да е друга, възможно е да е бил дезориентиран, както казваш. Ще ти кажа какво стана с моя дядо... Часове преди да си отиде, той беше станал рано, изглежда е усетил... не знаем. Но стана рано между 5 и 6 часа и светна всички лампи. Аз се приготвях за училище... на него му беше станало лошо и мама и баба извикаха линейка. След училище излязох с приятелка, а като се прибрах разбрах, че дядо си е отишъл :(. Много ми беше мъчно. Въпреки че минаха 3-4 години, всеки ден си мисля за него. Нито за миг не съм го забравила. Той за мен е жив. Не физически, а духовно.
Знам как се чувстваш в момента. Ще ти трябва време за да свикнеш, че го няма, и да се отърсиш от шока. Нека минат 40 дни и повикайте поп, той знае какво да прави - щом се съмнявате за зли сили в вашият дом!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker