Моето семейство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Моето семейство
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2089 пъти
Здравейте. Аз съм на 14год. но имам чувството, че съм на 30 казвам го, защото такива неща съм преживяла които даже 30-шен човек не е. Живея в пълна мизерия леглото ми е на земята, матрака ми е от 2 одеала, нося износените дрехи на майка ми от 90-те години, рядко има вода за да се изкапя, ям 1 път на ден. Не че се оплаквам просто исках да напиша това за тия хора които се оплакват, че нямали скъпи коли и дрехи да разберат какво е мизерия. От 11 год. гледам брат си, който сега е на 3г. къпане, хранене, преспиване всичко аз правя, докато се приберат майка ми и баща ми от работа, заплатата която вземат те е общо 380лв. Майка ми е бременна в 5-я месец. Баща ми е пиянка пръска парите за ракия, майка и тя пие иначе не са лоши хора сигурно живота ги е направил такива, но на мен ми писна от тоя гаден живот.

Единственото развлечение ми е да си дам събираните левчета за месец, за 1 час в компютърната зала. Гледам как живеят другите хора снимки, филми и се питам каква съм виновна аз, че не заслужавам хубав живот. В училище съм мн добре, даже имам една учителка която се грижи за мен като за свое дете купува ми тетрадки, закуски защото на нас все не ни достигат парите. И да не си помислите, че сме цигани не сме. Искам да попитам живота винаги ли ще е толкова труден?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: efce1c40fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма да е винаги така, това е период от живота ти и трябва да гледаш на него като на такъв. След големите мизерии със сигурност ще дойдат и по-добри дни, в живота винаги е така. Изглеждаш ми на свястно момиче, а това е важно. Стискай зъби сега, залягай си над уроците и слънцето ще изгрее и на твоята улица.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: bdd835d414
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имаш компютър и интернет - значи не си толкова зле. Май гледаш много сериали.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5acce11f1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Номер 2 ти не си прочел май, че детето ходи на компютърна зала. Мило дете няма да е все така, бъди силна.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: bf399c3d8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   номер 2 Прочети по-внимателно какво е написало детето и проумей от къде влиза в интернет, но има една поговорка, че сит на гладен не вярва.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f154822dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 1 е прав!
Някога и аз бях пълна мизерница. Спала съм на едно легло с баба си, баща ми беше пиянка, а на майка ми не ? плащаха. Днес съм много добре материално. Всеки втори ден си тегля едни 100-200 лв. за джобни само, но не съм забравила от къде съм тръгнала!
Избутай сега и гледай да си добра в училище, да хванеш качествено образование. Другото е лесно...

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f154822dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До номер 9

„Аз не искам такъв мъж определено, по-добре да съм сама, отколкото с подлец и женкар. “

Пробвай се първо да си с такъв мъж, после давай съвети и наричай хората „подлец и женкар“.
Виж, авторке, хванала си се на хорото. Човекът явно държи много на теб, щом се е развел и ти казва истината за живота си. Такъв е животът на 100% от успелите мъже - почва се от мениджърите, инжинерите, информатиците, адвокатите на средно ниво и се свършва при собствениците на фирми и големите акционери в АГ-тата.
Както писа номер 2 - това са правила, които ги е имало винаги и винаги ще ги има. Твоят човек явно е решил този път да бъде честен с жена си, а и може би си мисли, че като бивша любовница по-скоро можеш да му влезнеш в положението.
Животът до успял мъж е мъж е много по-пълноценен, защото можеш да разчиташ на него - не толкова е важно материалното, колкото за съвет, връзки и акъл, този мъж е действително стабилен гръб.
С неуспелия мъж няма да ти е по-спокойно, защото такива мъже обикновено са слаби по природа, лесно се оставят да бъдат маниполирани (от роднини, приятели) и ще имаш непрекъснат стрес пък с това.
На пръв поглед парите са те привлекли в него, аз вярвам, че не е така. Често парите са просто отпадачен продукт. средство в работата и живота на тези мъже, а не тяхната цел. Властта и налагането над другите мъже са им целта и смисълът. Това най-много се вижда сред мъжете политици и мъжете в армията.

И така - като се съберат много мъже по бизнес (може и война), когато всичко е минало добре след дълъг период на стрес, те обичат да разпускат, но дори в това успелият мъж иска да е номер 1. Сексът е добро средство и за разпускане, и за доказване на мъжествеността. Сексът с проститутки при тези обстоятелства няма нищо общо със сексът с любимата жена. Това е също една причина той да ти сподели, търсейки разбиране, а и не вярвам, че осъзнава, че върши нещо нередно, когато 99% от мъжете в неговото обкръжение го вършат.
Разликата е, че ти поне знаеш за тази малка „тайна“ в живота на мъжете, докато жените на другите мислят, че мъжете им са на риба, на лов, страшно уморени в някое тясно съседско легло в стая, която си делят с колегата.

... и жени на неуспели мъже, повярвайте ми - няма нищо по-хубаво от това да имаш стабилен и успял мъж до себе си, успял, стабилен баща за децата си. На него може да се разчита, с него може да се правят планове и да се развиваш като личност. Ако обаче си с такъв мъж само заради парите му не можеш да го разбереш. Силният мъж има нужда от силна жена до себе си, от спътник в живота, от съдружник ако щете, от силна майка за децата си, от стабилно пристанище. И да - такъв мъж си върви и с багаж, с недостатаци, но те са нищо в сравнение с живота в самота или с неуспял, слаб мъж, който днес говори и прави едно, утре друго и не можеш да разчиташ на него дори за най-дребните нещица. / да те защити от злобна свекърва например, да застане на твоя страна, да плати сметката за тока, да поеме отговорност за децата си, да те разбере в труден момент/

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5acce11f1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   N6 май си объркала нещо

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker