Майка ми изневерява. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми изневерява.
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 8987 пъти
Здравейте на всички... ще ви пиша по една много неприятна тема за мен, от която дори се срамувам...
Вчера разбрах (няма да оточнявам как), че майка ми, изневерява на баща ми. Смисъл аз подозирах от преди, но не бях убедена а и мислех, че е нещо мимолетно което ще отмине, все пак никой не иска разведени родители (повечето хора), семейно проблеми и т. н.

Винаги съм мислела, че имам идеалното семейство, но разбрах да неща, които дори не съм подозирала... Майка ми е изневерявала на баща ми и други ПЪТИ, за един от тях той знае, и се бяха разделили, но в последствие и прости, а останалите не знам колко на брой не знае, също и за този път. Никой от тях не знае, че знам за това...

Баща ми е най-прекрасният мъж на земята, и пожелавам на всяко момиче да има такъв мъж до нея. Той е работлив, мисли за семейството, за жена си, не поглежда други жени, има очи само за майка ми... Старае се с малко да направи много, винаги сам гледа да оправи счупеното-да не се дават пари на фалшиви майстори. Разбира от почти всичко, в къщи правихме основен ремонт-направи го от, до... без ничия помощ... По цял ден е на работа, прибира се в 8 и започва в къщи да работи.. Днес се скарахме и той доста ме нагруби, но когато разбрах какво върши майка ми.. ми стана мъчно за него.. Защото по никакъв начин се заслужава такава "жена" до себе си...

Не знам, какво да правя.. не обичам да се бъркам в отношенията на хората, но просто не знам как ще си мълча.. Не мога да погледна нито баща ми.. иде ми да се разплача, нито майка ми, на която искам да изкрещя в лицето "Гадна к*рва"

Няма на кого да споделя, а и не знам дали искам..
Майка ми си има любовник, с които постоянно си пишат обичам те, искам да съм с теб, и т. н...

Просто не мога да повярвам.. мислех я за най-добрата жена на света, а тя какво прави зад гърбовете ни...
Моля ви, дайте ми съвет защото просто не знам какво да правя.. много съм объркана.

Мислех да кажа на майка ми, че знам и от там тя да прецени какво да прави, но мисля, че ще реши да зареже баща ми, защото и преди когато се е карал, тя е подмятала на шега "Ще го оставям... "

Момиче, 20г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: d905f01226
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Каквото и да прави майка ти, това са отношения на зрели хора, където и да ходи, едва ли те е зарязала и не те е гледала. Отношенията са между баща ти и нея, да знам, че ти е гадно, но да наречеш маика си така? Радвам се, че имам деца на твоята възраст, които знаят границите и не ги прекрачват, не биха обидили нито баща си нито мен по какъвто и да било повод.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c86732353d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиченце, смятам че не е твоя работа да следиш, къде майка ти и баща ти си къбуват гащите! Те са ти родители, отгледали са те не за им викаш к*рва! Ти гледай да не станеш по-голяма к*рва от майка си, както ктава обикновено! Колкото до баща ти - той със сигурност знае и сигурно си има причина да търпи майка ти! Ти не се меси! А ги обечай и двамата, а това което вършат не гледай!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: fce6ac6f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   В изповедта ти има отговор на въпроса:Защо майка ми изневерява.... Еми баща ти не и обръща внимание. Това не оправдава майка ти, но е най-вероятната причина :|

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 55a3f97df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Майка ти няма да зареже баща ти, освен ако той не я остави, в това съм почти сигурен, защото познавам подобни жени. Може би баща ти знае за какво става въпрос, но не иска да се тревожиш и затова си трае. Не мисля, че един мъж няма да усети дълго време какво прави половинката му, пък и щом веднъж я е хванал, работата е ясна. За теб е по-тежко да получиш такъв шамар, но не се отчайвай, вече си на 20 и трябва да мислиш за собственото си бъдеще.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ef20865a0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Мисля че проблема ти идва от това, че всичко си си мислела че е перфектно. Е няма перфектни неща, нито перфектни хора

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 34684e0de2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   След като си на 20 години, защо се бъркаш толкова надълбоко? Ти си още млада и в същото време незряла. И аз съм почти на 20 години, но да нарека собствената си майка - гадна к*рва - никога не бих го направила. Нима не ти е дала живот, не се е грижела за теб? Как можеш да желаеш да не виждаш майка си, колкото и гадни работи да върши? Значи по същата логика, моята майка, която е най - страхотната на света за мен, би трябвало да я нарека изкуфяла, защото дори и на тези години си позволява да ми крещи? Колкото е дребна, толкова и вредна ( в кръга на шегата). Въпреки това, аз никога не съм се осмелявала един шамар да й зашлевя, дори, когато смятам, че не е права. Помисли добре върху това, не е хубаво да обиждаш майка си, която те е гледала от едно парче месо.

Сега, защо майка ти изневерява на баща ти, не е твоя работа. Това не те засяга, ама абсолютно по никакъв начин. Това си е техният живот и те трябва да решават какво да правят с него. Ти не си никоя. Зрели хора, остави ги. Гледай си образованието или работата и толкова. Сега твоят живот престои. Не съм казала да ги оставиш ей така, на произвола на съдбата, но техните решения са си техни. Когато моите родители се разведоха, мен ме попитаха само при кого искам да бъда, останалото те са се оправяли.

Баща ти не е толкова глупав да не се досети, че жена му кръшка. Направи си равносметка, дали и той не й й изневерявал. Според мен баща ти също има скрито - покрито, просто по - добре се прикрива, но това са си техни отношения. Не вярвам, когато е разбрал за изневярата й, да не се е усетил и до сега. От написаното съдя, че и двамата са ти дали най - доброто. Любов, обич, дом, уют, живот. Всичко са ти дали, не са лоши в никое отношение. Тогава какво искаш повече? Остави ги сами да си решават. Ти вземи своят живот да оправяш, вместо този на хората. Какво ще дрънкаш на ляво и на дясно - майка ми изневерява на баща ми? ( Заглавието е много нестандартно написано. От него съдя, че на теб ти изневерява. Трябва и да се ограмотиш. ) Ей, момиче, остави ги хората и гледай себе си, това на нищо не прилича. Коя си ти, че да съдиш тези хора? Това мога да кажа само.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f8ba89632f
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

7.   Аз не съм съгласна с по-горните коментари!
Тя ти е майка! Не е някаква хваната от улицата. Трябва да й обясниш, че поведението й и това, което прави ще се отрази на семейството й и в частност на теб(ДЪЩЕРЯ Й).

Ясно е как баща ти ще приеме всичко това.... никой не ги възприема тея неща с песен на устата.
Но моя съвет е:Говори с майка си. Така ако не друго, поне ще разбереш каква е причината за това!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: fc1d4d3f41
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Ако знаеш колко много, ама много прилича твоята история на моята... с едната разлика че баща ми не знае...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0e1dcd9e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Според мен можеш да ги събереш и да им кажеш това, което знаеш, да им подчертаеш, че за теб темата е много болезнена, но твърде важна, за да се премълчава. Оттам нататък нека те вземат решение за бъдещето си, но нека имат и теб като фактор! Не е лек вариант, но е най-зрял.

Желая ти успех и много съжалявам за тази история!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2d39be132a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Така послушай ме аз сам дете на разведени родители не допускай ваще да се разделят щом си на 20 значи си голяма та как можеш да постъпиш разбери този човек кой е от къде е и къде живее и просто му отмъсти погрижи се да е зает 100% от времето си да няма време да се среща с майкати ако трябва купи трева фърли я в тях и се обади анонимно на полицията можеш спокойно нощем да фърлиш някой камак и да избягаш също прави проблеми на майка си (но тайно ) късай и някоя рокля и подобно

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 34684e0de2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   От номер 6.

Номер 10, какви са тези глупости? Ти да не си някой, който е хванат от улицата, да не си криминално проявено лице? Нали като се раздели с този, ще отиде при следващия и при следващия, докато не й дойде акъла в главата? Какво е направил любовника й, че да му бъде отмъщавано? Едва ли знае, че е смемейна? Не вярвам всичките й любовници да са знаели за този факт.

Просто ги събери и им кажи, след това си излез от стаята и те да се оправят. Господи ще йд авата съвет да следи хората,д а им прави пакости...? Нямам думи.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: aad1883544
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

12.   Ами благодаря на всички за отговорите, но след като успокоих, честно казано изобщо не ми пука.. Отношението ми е същото като преди, нищо не се е променило...

Тогава се ядосах да, но сега просто не се вълнувам от тяхните отнощения, големи хора са.. (макар, че някои си минават направо през 2ри пубертет).. Те ще решат рано или късно какво да правят..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 55a3f97df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Аз не мисля, че любовникът е виновен, все пак никой не я кара на сила. Имам един приятел, на който майка му винаги си е имала по няколко любовника едновременно. Била забравила да излезе от скайпа си и някакъв й писал, така й проверил всички контакти, жената просто не се е спирала с години. Грозна ситуация, беше му много тежко, особено факта, че пред любовниците си изкарвала баща му пълен мухльо и му се подигравали. След този случай се разделиха и той общо взето май вече не поддържа връзка с нея, пък и ми е казвал, че го търсела само, когато е сама, а през другото време не го отразявала особено. Аз лично съм съгласен с него, много е обидно да те лъжат в очите и да се преструват. Мисля, че когато не ти върви с някой трябва да се поговори и ако е сериозно просто всеки да си тръгне по пътя. Да имаш няколко любовника обаче и да не прекарваш никакво време със семейството, не мога да го разбера.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 555299c72d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Аз имам същия проблем. На 14 съм и повярвай-ужасно тежко ми е! Ежедневно чета есемеси от сорта на "Обичам те", "Как си принцесо? " и т. н. Аз не съм от хората, които смятат, че това не е наша работа и не трябва да се бъркаме, защото по този начин те нараняват нас! Пък и съм на мнение, че човек, когато се жени трябва да помисли как ще продължи животът му занапред и поне в името на детето си да не прави такива неща! Не знам дали има смисъл от това да говориш с нея и да я разубеждаваш, тъй като, когато човек е силно привързан или "влюбен" няма как толкова лесно да се откаже от другия. Така че моят съвет е да оставиш нещата така. Аз лично не мога да говоря с нея на тази тема-просто всеки път, когато опитам нещо ме спира.... нямам сили.... Знам, че може би си мислиш, че съм само на 14 и съветът ми ти звучи незряло, но повярвай ми, разбирам естеството на проблема. :))

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 29b3f92d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   и смен е същото само, че аз съм на 12г. и съм момче

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 31c2b31ddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   И моята история е абсолютно същата на 17 съм майка ми обаче не си дава изобщо телефона да го пипна.. Когато и кажа дай да звънна на тати тя дърпа телефона вика няма закво ще му звъниш ти нали имаш телефон... Другото пък зарязвала ме е на сред центъра сама да обикалям само за да утиде с него на кафеее и на всичкото отгоре ми вика не казвай на баща сии ии мии тръска 5лв в ръката и хваща пътя...
ацки гадно ми става искам да кажа на баща мии но нз как....

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: cdbce3e5d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

17.   А вие питате ли ме как е при мен майка ми е с друг мъж но тя няма вина а баща ми пък винаги я обижда много пъти съм му казвал че трябва с майка ми и сестра ми да живея ама той не ме разбра ноември бяхме до бг тойказа само 1 месец аз аа не мое така искам повече плюс това мама има нов мъж и но нищо не мога да направя не ми пука че се развеждат аз оставам с майка ми и сестра ми а сега пак ще хода в тъпата ни държава само и само да видя как е добре че съм в германия

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker