Не правя секс...една романтична глупачка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Не правя секс...една романтична глупачка
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2923 пъти
На 41 г. съм и не съм правила секс от почти три години. Малкото ми дете е вече на 2, 6 г., след раждането му нямах никакво желание за секс, бях в депресия... после мъжът ми не искаше, все беше изморен. Разделихме се според мен и поради това, просто комуникацията не вървеше, него все го нямаше, карахме се за това... И той си тръгна, избра лесния начин. Не сме заедно от година и половина, той си намери друга... аз не само че продължавам да го обичам, но просто не мога да си представя дори да правя секс с друг мъж. Свикнала съм без секс /макар че беше нещо много хубаво, но само като се прави с любов, иначе не/, понякога много ми се иска, но с него. Той отказва да се върне при мен и децата, просто там му е неангажиращо явно, само секс, живее си като ерген... аз съм все с децата, домакинстване, работа, едно и също, никаква тръпка няма в живота ми... понякога си мисля, че полудявам. Не знам от кога не съм смяла! И други мои приятели и колеги са отдавна без секс, поради различни причини, та явно в моята среда е нормално... но знам, че не е. Какво да направя? Не мога дори да харесам мъж, камо ли да го докосна... Всъщност искам емоционална връзка, не просто секс, искам си съпруга, но явно искам невъзможни неща?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: cbfc42bb9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е невъзможно, нали не се е оженил, пробвай или ако се раздели скоро с другата - не губи време

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c120c5d17d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей,
би ли те задоволила само сексуална връзка със съпруга ти? Не - ти не искаш него, /или поне така смятам/ просто навикът е страшна работа. А дори и да се съберете ще можеш ли да продължиш живота си с него? Дали няма винаги в теб да се таи болка и упрек, че той е избрал лесния път, че се е отрекъл от теб? ! Според мен няма смисъл от връщането назад, а сексът каквото и да си говорим не е най-важния, но е доста важен. Объркана си емоционално, наранена си, то там някъде има човек за теб - вярвам в това. Така че изправи се /трудно е, но ще успееш/ и продължи напред. Както обичам да цитирам често - животът обича смелите, така че бъди от тях. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 354811186c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   вазата като се счупи, много трудно ще я залепиш. дори и да успееш, ще останат малки, остри ръбчета, които ще те драскат всеки път (понякога неочаквано), когато я докоснеш.

заслужава ли си да се опитваш да сглобиш нещо, което вече е безвъзвратно счупено?

сигурно ще ти е много трудно, но просто ще трябва да продължиш напред с високо вдигната глава. не забравяй, че интелигентният човек никога не скучае - забавлявай се, опознай себе си, прави това, което ти харесва и току виж може да се случи чудото.

ние мъжете харесваме усмихнатата жена, с достойнство, принципи и морал - дама в обществото и мръсница в спалнята.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2ae016587c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2 е напълно прав, а и не смятам, че авторката съвсем осъзнава новите отношения на бившия си мъж. Какво мисли, че този човек, който е искал по принцип и е създал семейство, сега си живее за едното е... не.
Съвсем сигурно е, че си има сериозна връзка СЪС СЕКС.
Ако авторката не изпитва нужда от секс, по-добре е да не занимава мъжете със себе си.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 680cdc27f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторката: До 2 и 3 - аз не съм егоист, светът не започва и не свършва с мен и няма да позволя нараненото его - тоест болката да ме накара завинаги да се отрека от мъжа, който продължавам да смятам за мъжа на своя живот. Любовта е изкуство, то е като да поливаш цвете, иска постоянни грижи... не може с лека ръка да се минава на следващия мъж/жена. А относно счупената ваза - човешките взаимоотношения не могат да се сравнят с това, те са много по-сложни. Смятам, че няма необратими неща, докато човек е жив. Проблемът е, че аз съм простила, обичам и т. н., но когато преди време го помолих да се върне, той каза "нямам желание да опитваме отново". Е, само на желанията ли да се оставяме в този живот? Не знам... а иначе - мъжете ме харесват мисля, защото съм усмихната, почти винаги в добро настроение и когато почват колеги и приятели да се оплакват аз се усмихвам и казвам -ето аз нямам проблеми. Но досега никой не ми е харесвал толкова колкото моя мъж, вече 6 години и половина...

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: fd6c7fdfdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   До номер 4 - е, какво да се чука наляво и надясно, това ли я съветваш. Леле, какво ви става бе, хора само секса ли е важен в отношенията. Колко е извратено нашето общество - чалга, секс без ангажименти, семейства се разбиват за едното е..е, никой не иска да поема отговорности, обещания...много хора избарт само лесното - на принципа само на мен да ми е добре. Ами този мъж е създал семейство, две деца, съзнателно и после - какво не му изнася. Ами то така е най-лесно. И тя да си хване любовник, а децата???

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: baa763d78d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Докато живееш в миналото, нито един мъж няма да ти хареса достатъчно. Проблемът не в мъжете, които срещаш, а в самата теб. Бившият ти съпруг си е продължил живота без теб и не изглежда да имаш място там, освен като майка на децата му. Приеми най-после нещата такива, каквито са - 6 години са си доста време и би трябвало досега да си преодоляла случилото се. Дали ще се чувстваш емоционално добре зависи единствено от теб и никой друг. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ae3048ad56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И те е оставил сама с децата???

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 680cdc27f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Да. С две малки деца. Като че ли нямам полезен ход. Веднъж като се карахме /а се карахме, защото почти не се прибираше вкъщи, все работеше, а пари - също нямаше/ каза, че ще ме унищожи психически. Изглежда е успял...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c120c5d17d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм №2 и не смятам и не съм те квалифицирала като егоист, съжалявам, ако така си ме разбрала. Просто смятам, че ти искаш всичко да е както е било до сега, ама животът е колело и всичко се променя. Просто за теб така е било удобно. А не се ли жегна самолюбието ти, не се ли обиди - ти си го молила, а той дори не иска да опита. Това не ти говори нещо? !

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 768b0b2e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Към номер 3 - Дама в обществото и мръсница в спалнята. Защо трябва да е мръсница жената в спалянта не разбирам. Може би защото вас ви мързи и нямате въображение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker