Чуствам се самотна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Чуствам се самотна
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 1811 пъти
Здравейте! Омъжена съм от 10г, имам две деца и съпруг, който в последно време много ме разочарова. От началото на нашите взаимоотношения всичко между нас вървеше много добре. Бяхме като приятели. Всичко си споделяхме. Всяка една мисъл, всяко едно чувство и безпокойство. Винаги вземахме решения като ги обсъждахме в къщи и преценявахме всичко. В интимните ни отношения всичко вървеше много добре. Пробвали сме доста неща и винаги си казвахме какво точно искаме един от друг. Отношенията ни бяха повече от идеални. До преди повече от година.

Не знам какво се случи изведнъж с човека до мен... Сякаш стана друг човек. Започна да се събира с приятели, да се напиват и да обикалят кръчми и дискотеки... Закъснява и се прибира в малките часове. Докато беше доста необщителен сега се е превърнал в нахалник... Според него не се е променил а само искал малко да разпусне с приятели. Започна и да не споделя почти нищо с мен. Преди като се приберем в къщи и всеки си разказваше за деня, обсъждахме, смеехме се, спорихме и така... сега само общи неща си говорим. Мълчим и това е...

Винаги, когато правя опити за разговори по тази тема, той казва, че пак съм започвала с глупостите и не иска да му надувам главата. В началото на този период се напиваше и се прибираше в къщи, вдигаше ми ужасни скандали а на сутринта нищо не си спомня от случилото се. Обещава, че няма да се повтори, но уви до следващия път. Опитах с лошо, заплаших го, че ще си тръгна с децата, опитах с добро-поговорихме и аз се опитах да му дам нужната му свобода, но няма никакъв ефект. Не знам как да постъпя от тук нататък. Освен на работа, той си ходеше и на две, три спортни дейности. Ходеше по спортни лагери, състезания.... т. е. той не е бил лишен от свободата си, ако това ви идва на ум.

Много добре знам, че всеки човек се нуждае от малко свобода и лично пространство. Затова ви доуточних, че той винаги си я е имал. Не мога да си обясня на какво се дължи всичко това. Тази промяна в него ме съсипва. Затова се чувствам самотна. Той ми беше най-добрия приятел преди време и сега няма с кой да споделя за болката си. Ако кажа на родителите си те ще ми кажат, че това е нормално и да ни си измислям проблеми. Те са от по-старото поколение и според тях това са глезотии. Пиша тук, не само за да ми олекне болката, но и да получа някакво друго по-различно от моето мнение, някой съвет или някакво решение. Благодаря ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 943ccc0c14
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Споко. Хванал си е любовница.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 164636a960
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сложно е, причини може да има различни. Някои от най типичните са, че е загубил сексуален интерес към теб, нормален процес след толкова години. Може и ти да си се поотпуснала в тялото и той да няма интерес или просто омръзването да се е насадило трайно при вас. От там е възможно да си има друга и затова да закъснява толкова. Но е възможно и насистина да ходи при приятели, защото не му се стои при теб. Каквата и да е причината е ясно, че няма как да е както е било в началото. Нищо вечно няма. Трябва добре да се държи с теб при положение, че ти се държиш добре с него. А като не му става вече от теб е ясно, че ще позабегне. По принцип това не е причина да разбираш и не е причина да има развод, иначе почти няма да има женени. Който и да ти говори тук, в днешно време никой не е на 100% верен, но и да е хлътнал по някоя това не значи, че трябва да се отнася зле с теб. Не е правилно.

K-Man

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 02eb2587d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   стани отново интересна за него с нещо бъди независима или просто на пръв поглед безотговорна. нд

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c62cd4ea4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кризата на 10-тата година. Спокойно! Имай малко повече търпение и ще отмине!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 557af9941a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   и според мен е започнал паралелна връзка. Хубаво е да напишеш ти работиш ли, на колко години са ви децата. Мисля, че ще е най-добре, ако не го притискаш. Не говори с него за това, което те притеснява и само наблюдавай. През това време самата ти излизай с приятелки. Нека този разговор, който искаш да водиш с него, да го започне той, но ти го провокирай за да стане. После вече в движение ще преценяваш накъде вървят нещата. Вариантите са много, но мисля, че не всичко е загубено.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 084d36a554
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хвани си любовник!!! Излизай и ти, прави като него... и му казвай да не те занимава с глупости....

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker