Има ли друг в живота й?... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Има ли друг в живота й?...
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 3266 пъти
Здравейте,
Пиша това, за да ми кажете как да постъпя.
На 34 години съм. Живеем в провинцията. Жена ми е с две години по-голяма. Заедно сме от 8 години. Още нямаме деца. Всичко между мен и съпругата беше като приказка, докато преди две години не започнахме тежко да се караме. Отначало не разбирах защо тя непрекъснато намира в мен недостатъци. Стана непоносима. Загубих уважението й. Дразнеше се от всичко в мен. Необяснимо защо се бях превърнал в олицетворение на цялото й недоволство от всичко в живота. Бяхме на ръба. Щяхме да се разделим. И въпреки това не се разделихме.

След това нещата потръгнаха отново както преди... Докато преди година не научих, че преди да започнат проблемите ни, в живота й се е бил появил друг човек... Призна ми, че тогава за кратко е била влюбена в друг. Само толкова обаче. Увери ме, че не е имало нищо между тях. Не е имало секс. А аз не питам и не ровя. Тя продължи да ме обича. След това проблемите между нас изчезнаха. И бяхме щастливи заедно. Докато отскоро тя не започна да се държи по същия начин с мен. Само че, сигурен съм, няма връзка с никой друг. Цялото време прекарваме заедно. Сигурен съм, не ме лъже.

Възможно ли е според вас да се е появил друг? И защо изкарва цялото си недоволство от живота върху мен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 57c7ac77e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Предварително предупреждавам, че това, което пиша е мое лично преживяване и не означава, че важи и за съпругата ти.

Първо, както знаеш, така наречената криза в брака се появява между 7та и 8та година. Не знам защо е така, но и при мен така се получи, има нещо вярно. Искам да споделя обаче, че времето, когато се държах точно така с мъжа си - той мислеше, че всичко в него ме дразни - точно както ти го казваш, въобще като чета за жена ти, все едно чета за себе си. Държах се така, защото усещах, че той ми обръща
по-малко внимание, при това започнах аз да ревнувам, но съм такава натура, че не си признавам и до днес. Вместо отново да го съблазня, аз странях от него и се самонаказвах, копнеех да се прибере и да ме прегърне, да ме докосва там и там, а той си идваше, целува ме за здрасти, хапва, на телевизора. Аз седя и го гледам, но нищо не правя - грешка. После той си ляга, естествено, а когато ме пожелае, аз се дърпам. И така, грешката ми, че не говорих, нищо не казвах. Той ме пита какво има, аз-нищо. Изглежда съм имала нужда от повече любов, сексуални преживявания, еротика, но ме беше срам да с кажа, бях много млада. После се появи един господин, който много ми харесваше. Помислих си какво ли е да си с друг - щом моят мъж не ме желае, а само под завивките иска. Имах нужда от истинско внимание, ухажване, еротика, безсрамен секс. Онзи господин ми знае само фамилията и никога не съм имала нищо с него, разбира се. Но някак си така подхвърлих на мъжа ми, че той ме попита директно изневерявам ли. Аз също казах "Ами ти, да не би да не си" - и така влязохме в една насила създадена ситуация на съмнения и болка, а реално и двамата сме били напълно невинни. Затова допускам, че твоята жена просто е имала нужда от нещо повече и не е била наясно и със себе си. Може би някак е страдала, че нямате деца, но го е преживявала по свой начин и сама.

Съветът ми е да поговорите - след това говорете за секс, покажи и, че я желаеш, че я искаш, че те възбужда и си поиграй хубаво в леглото с нея, направете нещо ново -ако има какво. Ако иначе всичко е наред между вас, чувствата и желанията ще се възвърнат.
И я остави малко сама, разделете се, отиди при родители на гости или нещо такова - но без да създаваш повод за ревност. Просто я остави малко сама, да не те усеща физически, да закопнее за теб. При мен стана.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 3df22ea00a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До 1.
Благодаря ти. Много ми помагаш с тези думи. Все едно описваш историята ми като човек, който ме е наблюдавал отблизо. Приемам това, което ми казваш. Така и правя в момента.
И само едно не разбрах: защо тя ми подхвърли всичко това, не можеше ли да си замълчи, след като между тях не е имало нищо? Или го прави, за да ме накара да се замисля...
Аз не съм показвал ревност, нито съм разпитвал повече. Но има и едно друго нещо, което не мога въобще да
проумея. Защо поне не ми каза, ако не името, то поне какъв е бил като образ този господин, който така я е впечатлил с присъствие и отношение? Поне да каже, за да знам какъв е бил този съперник и да наблегна върху качествата, които тя е видяла в него и при мен по всичко личи тогава са били в дефицит. Мисля, че имам право да знам какъв тип съперник съм имал.
Благодаря ти още веднъж!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4a6a01ecb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз съм по-краен от номер 1.
Не гледай извадки на коя година се появявали кризи в брака и такива глупости. Жена ти е признала за извънбрачна забежка, в момент в който те е обвинявала за всичко. Обобщено си е намирала оправдание че ти е кръшкала, като те е принизявала. Явно си много влюбен, за да мислиш че тя е още така съвършена. И в момента не ти, а тя трябва да е несигурна в твоите емоции и мисли и тя да се притеснява за брака ви, само че ти като се чудиш как да и угаждаш и да и ходиш по задника, тя ще те прави на гъз.
Заслужаваш си случилото се. Никой не е застрахован от такива драми, от това че човека до тях може да им изневери, обаче ти да си късметлия и да разбереш, пък и да питаш " Дали има друг" си е патологична ситуация, не разбирам как може да има мъже с такава мекушавост и слабохарактерност.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3c0d654b23
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На тази дама росто й е доскучало. Направете си едно дете, за да си осмислите брака, достатъчна сте чакали. Дайствай, докато не те е превари друг, може би още не е късно!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker