Стринка ми е луда! Вече не издържам! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Стринка ми е луда! Вече не издържам!
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 3153 пъти
Здравейте! Моля утешете ме, дайте ми съвет или просто си изкажете мнението :(

Аз съм момиче на 14 и съм от малко градче. Имам страхотно семейство, за което съм много благодарна! Баща ми винаги е правил всичко за мен, майка ми винаги ми е помагала, брат ми винаги ме е защитавал, никога не съм била глезена.

Но ето, че някой иска да ни раздели. До нас живеят стринките ни. Едната от тях е тотално луда! От както се помня ни прави проблеми. Опитва се да ни раздели. Какво прави ли? Тя е някакво подобие на сатаната!

Бях сигурно на 5-6 годинки когато баба ми умря от слънчев удар, много я обичах, умрях си от мъка! :( След време когато може би станах на 10 татко ми обесни какво същност стана.

Тъпата ми стринка е мушкала магии в двора ни. Така и баба ми умряла (бог да я прости). След време майка ми се разболя много тежко, никой доктор не можа да й помогни. Татко се побърка. Накрая смени хода и разбра, че това всъщност са магии. Брат ми също пострада щеше да живее в затвора, а беше само на 16. Изваждали сме тези ''неща'' и ги снимахме за доказателство, но тя така и не си призна.

Вече съм на 14. Това все още продължава. Понякога имам сънища на които съм ревала като малко дете и то от страх. Татко ми вика, че бог ще й го върне. Е колко време мина? Страх ме е :( Знам, че не мога да сторя нищо, но ми е много много тъжно и тая огромна злоба в себе си :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 82ad0b32d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   отивай бързо някой да ти развали магиите. Бързо тичай

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b575023b4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кометар 1 - ЛОЛ :Д И аз това викам - бърза бързо, припкай припкай :Д
Леле, преди 10 минути отворих сайта да прегледам какво се случва и сигурно досега все още не съм прочел една реална история....

Палав Мечок

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9b0038fd82
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Автор: Номер 1 махаме ги, но тя продължава да прави! Номер 2. Не ме интересува, че мислиш, че това е фейк. Истина е, за какво забога да си го измислям? Потърси в интернет и ще видиш, че на много хора правят проблеми с точно тези ''магии''

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5839670bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом имаш стринка следователно тя има съпруг, който е брат на баща ти. Защо те като братя не се разберат, а ти 14 годишното дете се занимаваш да решаваш семейните проблеми?

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3b52323ece
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   3. По-скоро са те убедили, че е истина. Магии същесвуват само в игрите и филмите. В реалния живот (особено преди години) магия е физично явление, което не можем да си обясним и за по-лесно го наричаме магия, знак от бог и тем подобни глупости. В твоя случай магия е по-скоро измислица. Не се и съмнявам, че според теб е истина, но всъщност не е. Дано ми повярваш и спреш да се занимаваш с тези глупости. Ако ли не здраве да е. Всеки има право да вярва в каквото си иска, било то и грешно

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b0e8d1fc34
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Магия няма, момиче.
Случват се непрекъснати "магически" нещастия там, където има прости хора.
Болести, неразбории и смърт непрекъснато и навсякъде се случват, за жалост не сме вечни, животът е кратък - всички се разболяват рано или късно и умират.
Но колкото по-проста е жертвата - толкова по-лесно се поддава на себеурочасване, допълнително си вреди, като приписва страховити умения на "лошите".

Искаш ли доказателство, че няма магии и мислите НЕ могат да въздействат на човек, който нехае за зложелателя? Ето:
Ако клетвите се сбъдваха - нямаше да е останал нито един жив учител :P
... Казал го е друг, не аз.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8fc5397407
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мило дете. Явно нещо ти е дошло в повече. Да съществуват такива неща. Но пътя който, си избрала не е правилен. Хора разни, разни съвети. Едни ще ти се подиграват, други ще те съжеляват, трети ще те помислят за луда, да такива сме хората, докато не ни се стовари такова нещо по главата. Вместо да чакаш съчувствие по форумите и съвети, бъди силна и се постарай да правиш правилна оценка на събитията. След като си повярвала в такива неща, трябва да повярваш и в другото, че има един бог който ще ти помогне, просто само да знаеш как да го помолиш. Това не са добри признаци че, таиш в себе си злоба. Човек трябва да има чиста душа. Чистотата на душата и вярата в доброто трябва да облива всекидневието. Библията е написана за хората, които искат да вярват в силата господне. Тази вяра трябва да бъде по голяма от колкото вярата в магиите. На човек със силна вяра и здрава психика не може да му повлияе магия. Любовта към семейството и вярата в него, споделянето на проблемите в семейството, го прави по здраво. Сподели с баща си твойте виждания по въпроса, вярвам че, ще изчистиш вижданията си потемата и ще ти стане по леко. Живота не само черно и бяло. Приеми всяко нещо филосовски и като предизвикателство за собственото ти невежество към тази тема. Бъди над всички тези неща, и не падай на тяхното ниво.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker