Лудост или магия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Лудост или магия
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 4021 пъти
Здравейте, това сигурно е най- шантавата история която сте чували, но истината е, че на мен ми се случи и обърка целия ми живот! Запознах се с мъжа ми още преди 10 години. Той беше най-добрия и красив мъж, който някога съм виждала! Всичко беше повече от прекрасно до момента в който той почна да излиза"по мъжки", много страдах от това исках той да е винаги с мене и да не го деля с никой(за което сега осъзнавам, че не съм била много права).

Та в този момент до мен беше един много близък негов човек с кого аз споделях болката си и той негова (абе общо взето много добър приятел нищо, че беше роднина на мъжа ми). Но предполагам, че се сещате, че приятелство между мъж и жена в много случай се превръща в нещо повече-в моя случай се стига само до целувка, от която още ме боли! След този целувка изпитах голямо чуство за вина, неможех да спя в крайна сметка бях извесно време на успокойтелни и си казах-"Ок, нищо пък чак толкова лошо не си направила, хората какви работи правят пак аз се упреквах за нищо! Този въпросния човек идваше да спи в нас често и много пъти спеше с мен в едно легло, но си бяхме като братче и сестриче, можехме да си говорим, да споделяме, да гледаме телевизия, но дотам и след въпросната целувка всичко си беше пак така само дето често си повтаряхме че беше голяма глупост и че не трябваше да се случва!

Не след дълго забременях роди ми се страхотно момченце и с мъжа ми бяхме истински щастливи! Но до тук с красивата приказка-аз започнах да изпадам често в депресии може би и заради самото майчинство не знам? Една нощ си лягам да спя и почвам да сънувам даже не съм сигурна дали беше и точно сън или някакво състояние преди него следната история: Заспала сам аз, а до мене въпросния роднина и започва да ме опипва и за продължението сигурно сами се сещате, но аз бях в едно състояние е на безтегловност сякаш бях пияна ли и аз немога да си го обясня".

Съня беше толкова реален, че се събудих цялата в пот и започнах да се чудя дали това може наистина да ми се е случило както редовно спях с него и аз да не помня! След това почнах да си мисля"Оле сигурно наистина се е случило, ами кога ли е станало да не би сина ми да е от него-въпреки че си спомням как направихме сина си и така нататъка"Моята ЛУДОСТ не спря до тук-звъннах на въпросния човек и му казах всичко той се засмя като си помисли сигурно че се шегувам и ми каза "Как ще правим нещо и няма да помним"и след това ми подхвърли че трябва да отида на психотерапевт! Представете си и това не ме успокой аз си бях внушила, че за да го видя толкова реално трябва да се е случило!

Така ходих два месеца като замаяна мислех си само това сякаш не бях с всичкия си-Бога ми до ден днешен нямам обяснение за това състояние! И тогава направих сигурно най-голямата грешка в живота си-споделих на мъжа ми всичко казах му през сълзи-'Знаеш ли аз преди време се целувах с него дето ти го имаше за брат и всичко делеше с него!!! ''Казах му още, че се чувствам ужасно от това и че това ме тормози от много време, и че съм си внушила че съм правила секс с него но сам забравила и да не би да съм и детето да е от него и всички глупости други който ми бяха в главата! Накрая му казах ''Виж какво аз не съм спала с друг мъж освен тебе, но мисля че имам нужда от терапевт! Той ме разбираше стана ми ясно че не му беше приятно да го чуе, но даже се усмихваше лекичко прегърна ме и ми каза нищо кой знае какво не е станало успокой се вече, а след това продължи да се държи както до тогава и с мен и с детето! Не след дълго посетих и психотерапевт и той ми каза че най вероятно съм се хипнотизирала и дъра-бъра... Как да е излизох от моето състояние на лудост.

След месец мъжа ми получи диабет! Сега в главата ми ежедневно има милиони въпроси на който не мога да намеря отговор:Какво ми беше станало? Защо му казах след като нищо не е станало? Дали той ме е разбрал правилно? Да не би един ден да почне да се съмнява че синът му е от него? Дали един ден детето може да чуе за това? Дали някой ден като се скараме може да ми го натекне и тогава как ще се защитя? Дали аз го разболях? Незнам какво мисли, но се държи все едно нищо не съм му казвала-дали това е защитна реакция или е доволен от това че най- малко 100 пъти му повторих че никога не съм била с друг мъж и от това колко съжалявам? Вие какво мислите приятели помогнете ми, не ми се живее вече-не виждам нищо позитивно в това че му казах сега съм обречена цял живот да треперя от страх да не ми го натекне някой ден! Понякога си мисля, че имах магия защото по него време идваше една жена в вкъщи за която съм 100% сигурна че се занимава с такива работи, а тя мене не ме обича особедно? Дайте вашите съвети как да продължа според вас говори ли за нещо това поведение на мъжа ми!?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: b9e6907df0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз имах следродилна депресия, въпреки, че тогава никой нищо ни ме каза или помогна и въобще си бях съвсем сама с бебче. Но имаше дни, вечери, когато въображаеми хора или събития се нижеха пред очите ми като съвсем реални. А вечер като се опитвах да спя, щом си сложех главата на възглавницата и шум почваше да бучи в ушите ми, сякаш от колела на тежка машина или двигател. Щом вдигнех глава или се опитвах да разбера откъде иде шум, всичко съвсем утихваше и разбрах, че шума е в главата ми.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: fbc0269e25
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила авторке, преди животът ти съвсем да е излязъл извън контрол, те съветвам най-сърдечно да се консултираш с психолог ( може да ти направи хипноза, за да разбереш дали ти се е случило или не).
Бъди силна! Подкрепям те!


jay

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 08277dae66
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Бе човека се е разболял просто, какво се впрягаш? Диабета не идва от една мелодраматична драма, която е гледана от ''Дързост и Красота''. Ти да не гледаш този сериал, че си внушаваш тооолкова работи? Какво станало човека се разболял, това няма общо с твоите пр**тотии.

На теб нещо ти има. Целувала се, лягала с този и с онзи и изведнъж сънува нещо и хоп - ау аз правих секс. Сънищата са електроимпулси, а ако толкова много искаш да разбереш дали синчето ти е к**еле, тогава му направи тест за бащнинство. Чувала ли си за този тест, при който се вземат ДНК и от детето и от съпруга ти и после се пращат в дадените лаборатории и после се установява дали е негово? Боже мой. Магия. Ти ако видиш ла**о на пътя ще си кажеш - боже, ти ли ми го пращаш. Отиди найстина на психотерапевт. Не е нормално това.
Моля модераторите да публукуват това. След като имат смелост да пускат коментари с ясно написани цензури, значи имате смелост и да пуснете коментара ми.

Ел:)

Модератор - спазвайте добрия тон, моля.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2e773a4646
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дааа, определено имаш психични отклонения! И като гледам, как са се задълбочили проблемите ти в главата, смятам че наистина имаш нужда от медицинска помощ!
Другата алтернатива е сама да се отърсиш от натрапчивите мисли. С малко повече постоянство ще стане! Но само от теб зависи.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5e83c8d508
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Според мен на теб ти трябват един - два шамара, за да се опомниш и още по-добре - да те хване някой за раменете и да те стръска здрава, та най-сетне да дойдеш на себе си.
Искам да ти кажа, че ти си голяма късметлийка и трябва да си щастлива от това! Имаш мъж за милиони, а ти си взела да се вайкаш.
Всеки ден благодари на съдбата за щастието, което имаш и отдай цялото си внимание на детенцето и съпруга си.

твоя Благодетелка

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a3e6986fc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Абе хора, тази тема я чета поне за втори трети път!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 14cee0af72
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автор:Защо сте толкова злобни бе хора? Искарах те ме някаква к***а, мога да се похваля, че за моите 30 години съм била само с един мъж, който за моя радост ме разбира и обича много и на когото мога да кажа абсилютно всичко! Вярно е, че преживях нещо много страшно, но не забравяйте че никой не е застрахован от това, утре и на вас може да се случи нещо подобно. И аз до преди месеци имах най-прекрасния живот!!! Не ме съдете толкова жестоко незнаете какво съм преживяла за да стигна до толкова тежка депресия! Помолих за съвет, а не да ми казвате че съм за терапевт(аз знам че съм за терапевт затова и ходих и много ясно писах че съм излязала от това си състояние на хипноза). Въпроса ми беше съвсем друг

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker