Не иска да се отделяме от тяхните! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Не иска да се отделяме от тяхните!
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2765 пъти
Здравейте, на 24 години съм омъжена с 1 дете. С мъжът ми всичко беше нормално до след сватбата и след като се появи детето което вече е на 2 години. Живеем с неговите родителите, а то и там идва проблема, не са лоши хора, но тои много се влия е от тях. Неможе да се вземе решение без да им каже, без да се посъветва с тях, а мен това ме дразни адски много. От доста време вече няма и за какво да си говорим, но тои и не прави опити да се опита да промени нещо. Цял живот ли ще се чувствам така все едно съм чужда къща сама с детето си. Не иска да се отделяме от тяхните (заедно се храним, заедно си гледат телевизията а си имаме собствен етаж от къща напълно обурудван с всичко ). Моля жените които са имали подобни проблеми да споделят. Няма как да се изнесем на квартира защото не дава и да дума да се каже за това. Много ми е трудно е така да живеш един живот които е напълно измислен. Но преди да се оженим всичко беше наред.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 54982fee85
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка, ти като се жени и прави деца не познаваше ли момчето? Първата ти работа още прeди детето трябваше да бъде да се осигурите материално и да се отделите. 2 поколения под 1 покрив не могат. Ако имаш малко повече късмет да се оределите, ако не цял живот ще е така няма промяна. Да си мислила навреме!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f5f5e7d9e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кажи му всичко направо, ако не те разбере си стегни багажа, вземи си детето и отиди на квартира или при родителите си. Докато не получи плесница в лицето за събуждане, няма да осъзнае, че нонстоп се съветва с родителите си и по-скоро е семейство с тях, отколкото с теб.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 244bc596d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   здравей,
имаш два варианта:

първи - кажи на родителите му това което си написала тук. Ако не даде резултат: втори вариант.

втори - събираш пари за храна и квартира за два месеца - до като го няма си стягаш багажа и взимаш дхетие - отиваш на хотел за няколко дни - той ще дойде и ще му кажеш какво искаш да се промени - 99% че ще стане.

Успех! Не позволявай това да продължава - заради детето! преживяла съм го и знам какво е!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b6a6c9ae58
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Найстина е жалко, че не може да вземе самостоятелно решение. Защо следващия път като правите, не му кажеш - няма ли да отидеш да попиташ мама и тати дали може? Обичаш го, това се подразбира, но тогава защо не опиташ нещо друго. Защо сама ти и детето не се изнесете? Ще видиш, че до седмица ще е доприпкал при теб. Найстина не е редно да живеете със семейството му, защото така не можете да се научите какво е отговорност, какво е да си домакин и собственик в къщата си. Просто явно този човек е мамино детенце. Има множество варианти и едва в два - три се намества и той. Ти си решаваш мила. Успех.

Ел:)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0cb5e493a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Недей да казваш на техните или да поставяш ултиматум, все пак ти каза, че са нормални хора и сигурно ще им стане мнго тъжно. Но рано или късно човек се отделя от родителите си - не те да го гонят или да се изнесат, а той сам поема по свой път в живота. Съпругът ти трябва да бъде по-самостоятелен и ако трябва да говориш с някого, това е той. Разбира се, трябва да разбвре, е нямаш нищо против техните, но искаш да бъдете семейна двойка, а не деца или гости. Успех:)

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 28ea1ca9ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   и аз имам подобен проблем. след 10г връзка не мога да се реша на дете по тази причина. майка му иска да живее с него, със сестра му и нейното семейство под 1 покрив, а аз не знам накъде.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 81c2113a23
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке грешиш промяната не е в него а в твоите изисквания.
Преди сватбата и детето ти си нямала изисквания затова той е отговарял на критериите да има собствен, обзаведен етаж и да печели пари. Сега вече искаш повече а той си е същият!!!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c4cabcd74c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Имате собствен етаж от къща оборудван с всичко и седите при техните... правилно ли разбрах? Я веднага се изнасяйте там, за да сте си ОТДЕЛНО. Отиди ти с детето там после и той ще дойде като види, че няма на къде. Какво се се сврял при техните. Колкото и да са свестни хората, не може млади и стари заедно да живеят. Младите имат нужда да си изградят техни взаимоотношения, отговорности, имат нужда и от лично пространство, интимност и т. н. Аз не бих търпяла това.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 6a6ea849f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   По-добре говори с мъжа си, а не се изнасяй, защото като се върнеш дъртите ще направят живота ти черен! Бъди сигурна. Сготви му и сервирай точно преди да се прибере и му кажи, че искаш да вечеряте сами, а после да гледате телевизия заедно и да се гушкате. Така веднъж, два, три.... като тръгне да слиза при дъртите го питай не му ли е хубаво с теб та все мама и тате търси. Кажи му, че имаш нужда от съпруг не от някой квартирант. Пък дано се осъзнае. Въпреки, че се съмнявам. Да имаш семейство и да гледаш телевизия с родителите си... почти си прецакана затова действай!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 85af57f238
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей, разбирам те много, много добре.
До преди две седмици моето положение беше абсолютно същото. С тях сме всяка вечер, бъркат се във всичко и най-дразнещето винаги когато има нещо за обсъждане стига последно до мен. На мен обаче ми писна, бях решила да се разделя с него, защото и той както и ти казваш дума не даваше да се каже против тях или пък да се изнесем на квартира.
Седнах с него една вечер и си поговорихме много на дълго и на широко, обясних му всичко, казах му за всички неща които ме обиждат и за начина по който се чуствам и че така не може да продължава.
Ефекта от този разговор беше много учудващ за мен, аз очаквах както всеки път да ми се развика и да ги защити, но за мое очудване той напълно се съгласи с мен, сегамакар и да е отскоро мога да се похваля, че нещата са коренно различни. Сега вече се чуствам така, както трябва да се чуства човек в едно семейство-чуствам че вече сме семейство, защото сега вече всичко се обсъжда само с мен. И най-учудващото е че освен че се съветва първо с мен също така и напълно реже родителите му когато се опитат както преди да наредят за даден въпрос как трябва да се случат нещата и кога.
И аз бях напълно отчаяна, не очаквах такъв резултат ако споделя с него, но това е и твоята единствена възможност за промяна да поговориш с него съвсем човешки.
Желая ти успех от все сърце!

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ff26587eb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз съм в подобното положение, а дори не сме женени и нямаме дете, заедно сме от 2 години и няколко месеца. Първата година всичко беше нормално като всички двойки. После започнахме по-често да ходим у тях и да спим там. И от сега ми тежи, не мога така, не е нормално да правиш секс и да трябва да се стискаш, защото хората в другата стая ще чуят. Не мога нормално да си вечеряме заедно каквото си искам и както си искам освен навън. У дома ме притискат моите родители у тях неговите и нямам думи. Но така не се търпи, според мен има два изхода да се разделим или да се стегне и да започнем да мислим как ще живеем заедно сериозно, ако нищо не помогне евентуално ще го оставя.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker