Майка му лъже, че е в болница! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка му лъже, че е в болница!
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2450 пъти
Майката на моя приятел лъже за втори път, че е в болница. Живее в близко населено място до нашия град. Скараха се по нейна вина. Той като цяло не се държи добре с нея, но тя много съгреши.
На мен звъни често и се оплаква от него. По принцип много обича да лъже, че е болна.
За една седмица ми звънна 2 пъти, че е била в болница на системи за по 2 часа. Обясни ми как падала в безсъзнание и нищо не помнела... Аз обаче не й повярвах, и тъй като имам позната в болницата, я помолих да провери дали лице с такива данни е постъпвало.. и отговорът беше ''не''.
Тоест тя не е била в болницата в нито един от двата пъти.
Приятелят ми не желае да говори с нея, тъй като направи много грешки към него, сега контактът й е с мен, и търси някакво съжаление явно.
Страшно лицемерна ми е цялата ситуация, и наистина ми е неприятно като знам истината.
Лошото е, че ако му кажа истината, той по някакъв начин ще се засегне, че се ровя..
Няма ли срам тази жена да лъже за такива неща? ! Нямам думи!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: b1ea8d8427
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Постъпи като сина ?, просто игнор. Жената има нужда от внимание за чужда сметка, остави я да се развива и в никакъв случай не ? давай това внимание. Има си причина хората да странят от нея, щом собственият ? син мисли така, ти коя си да се бъркаш? Гледай своя си живот...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5236657f45
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не бъди на принципа "разделяй и владей". Не го откъсвай от корените му. Помогни му да общува с майка си.

Какво чак толкова лошо може да направи една майка?

Фортуна

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: fd47aae19e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Съгласна с №1
№2 може, може, нямаш си на представа на какво е способна една такава "лъжеща за съжаление" жена. Така може да завърти синът си, че най накрая снахата да е лошата.
Аз така направих след като се появих в семейството им ги сдобрих, те имали караници и дори бойща продължили над 3 години после познаите кой беше лошият. В последствие се съюзиха срещу мен. И сега съм самотна майка все още обичаща бившия си съпруг.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2e30684bf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Идете на свиждане, тъкмо пред сина й ще питате "лекуващия лекар за състоянието й". Само се убеди по телефона, че "наистина е там", най-добре от първия етаж на болницата.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 85379e640c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Както каза номер 4, когато каже, че в болница кажи на твоя мъж да отидете и приятно да я изненадате в болницата. Така да видим какво ще направи.
Такива манипулаторки има много и отърване няма. Баба ми - много си я обичам, ама и тя е същата актриса. Не върви ли нещо по нейната гайда и почва да се хваща за сърцето, да разправя как щяла да припадне и т. н. само и само да се седи при нея. Така сме се отказвали толкова пъти от билети за театър - купени и 2 часа преди представлението си имаме едно вкъщи, викаме лекар и нищо.
Единственото решение е пълен игнор и както се казва през едното ухо да ти влиза, през другото да излиза какво говори.
Ана

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ec13d38117
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   В една друга тема вчера писах за баба си. За мъртвите или добро или нищо ама...
И тя беше същата маймуна. Все се изкарваше болна, все и беше лошоСъщност обичаше да порка - домашна сливова или гроздова, а в същото време пиеше лекарства заради болното си сърце. Много работна беше ама на думи. Не веднъж симулираше и искаше да влиза в болница заради незнайно какво. Мрънка, жалва се, а лекарите нищо не откриват(некадърници :-) )От една болница баща ми я кара в друга, защото мама болна, изследвания се правят, рентгени, невролози, хирурзи нищо не намират ама тя все не и добре(от комбинацията ракия/лекарства сигурно)Постоянно симулираше тая жена. Като сядахме на маса по празниците трябваше баща ми да и се моли и да се прави и той на маймуна да и слага в чинията, да и го нареже, само в устата дето не и го слагаше. Ама тя не може горката залък да преглътне. Съответно след един куп молби и увещаване да хапне вече аз лично не издържам и ми идва да стана от празничната маса, а с края на окото си виждам как дядо сладко си хапва и дъртата го гледа право с устата и мляска с пълна с лиги уста. Половин час след това я сварвам завряна в мазето с пълни бузи да яде хляб и туршия. С пиенето същата работа :
-Бабо хайде наздраве.
-Ох аз немога, немога.
На следващия ден вуни на джибре.
Като съм се родил и ме донесли в къщи тя си стегнала багажа да влиза в болница заради поредната мистериозна болест, защото не е искала да помага на майка ми да ме гледа.
Отделно тровеше нервите на всички. За глупости ядосваше дядо, разиграваше трагедии, под влака ще скача, щеше да се беси... всички се паникьосват, търсят я... та маймуната мръсна се скрила в гардероба.
Написах ти всичко това, за да разбереш що за човек е и твоята свекърва и да я отрежеш отвсякъде. Хубаво, е че съпруга ти я вижда каква е и я е оте.. ал. Гледай си мъжа и не се разправяй с тая кукувица!
Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ae4fa1be24
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   номер 6, мерси за отговора!
но тя му е майка, и драпа да става на нейната. манипулира го по някакъв начин.
кара се с нея, но след това става на нейната особено напоследък, и най-мразя когато дословно я цитира... какво казала майка му, едва ли не приема нейното мнение за чиста монета. абе в крайна сметка става на нейното.
ценна ми е връзката с него, но тази негова майка много ме отблъсква и имам чувството, че ще ми отрови живота накрая.
а той ми е най-близкият човек!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f58d56b6b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Авторке, кажи как мина свиждането!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ec13d38117
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   от 6
Пфффф лошо. Добре де нали пишеш, че я игнорира отвсякъде, пък сега казваш, че се съобразява с нея?
Мой много добър приятел изгуби съпругата си заради майка и. И тя все болна се изкарваше, все дъщеря и да е около нея - от една седмица по 4 дни при майка си вместо при съпруга си, щото нали мама зле ще умира и накрая се разделиха. 7 години по-късно дъртата още е жива и здрава, а щерка и е с втори развод.
Прави му сметката какви хора има. Вероятно голяма борба те чака!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7c347924c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   абе да ти кажа разбирам я жената ама и тя с нейните лъжи прекалява тя като не си е наумила да не лъже да не ти казвам баба ми как се е държала с нас

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 75d45cd451
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Казваш, че е причинила лоши неща на сина си. Приятелят ти е голям човек, той си е взел решението, той ще си носи последствията.
На майката да се държи така хич не й прави чест, явно е отчаяна за някаква връзка със сина си, макар и малко отровна в същността си.
Въпреки това, щом те двамата не са намерили здравословен начин да си оправят отношенията, дали по нейна вина или негова, аз те съветвам да не се месиш. Кажи на майка му сама да си оправи проблемите със сина си и че демонстрациите които прави хич не са ти приятни. Прекрати всякакви контакти с нея е моят съвет, за да не излезеш ти накрая виновна за цялата драма помежду им, защото в такива случаи често това става - "Няма ненаказано добро", нали знаеш.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e7e0fc0777
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Явно е от тези обсебващи персони готови на всичко само и само да са център на внимание. Не казвай нищо на приятеля си, но просто спри да обръщаш внимание на тази жена и на изпълненията и. Колкото повече внимание и обръщаш, толкова по-големи театри ще разиграва и ще стане нетърпима с обажданията и хленченето си. Докато накрая не съсипе връзката ви. За това не и показвай, че се впечатляваш от болестите и. Ако наистина беше болна самите лекари щяха да ви потърсят. А тя явно си измисля всичко с цел да си кажеш "горката стара жена! " и да почнеш да я съжаляваш и да и съчувстваш докато не ви се качи на главите.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker