Мъжкаря на семейството - брат ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мъжкаря на семейството - брат ми
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2854 пъти
Здравейте. Имам си семейство, за което съм много благодарен на Господ. Значи става въпрос за баща ми и брат ми. Баща ми обича повече брат ми, защото си пада от онези мъжкарчетата тип Багата и баща ми се стреми точно така да го възпита. Аз се чувствам страшно изолиран и пренебрегнат. Баща ми напълно е дигнал ръце от мен. Не че не се грижи за мен! Напротив дава ми пари, помага ми с уроците и тнт изобщо грижи се, но сякаш по задължение. А с брат ми си говорят с часове, гледат мачове. Аз като не разбирам от такива неща, какво да кажа. С брат ми се смеят, борят се, лигавят се, а аз съм слаб и неатлетичен и само блея и не знам, чувствам се някак изолиран.
Говорих и с майка си. Каза ми: -Не може да те кара да правиш нещо, което не е в кръвта ти. Че брат ми е атлетичен, а аз съм добър в училище. Но това не отговаря на въпроса защо не се интересува от мен и какво като не съм типичния пич. Занимава се само, когато е "служебно" (учене и глупости). Сигурно на някои ще ви се сторя малко като гей, но не съм такъв просто искам внимание от родителя си! Много ли е? Благодаря на прочелите и се извинявам ако нещо съм сбъркал в правописа и знаците :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: b6fa4a663f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кой ти каза, че не си пич? ! Ти сам каза, че брат ти е атлетичния, а ти си този, който е добър в училище. Не може всички да бъдем еднакви и не бива, защото Светът ще бъде твърде еднообразен. Хората са различни и всеки трябва да се харесва такъв какъвто е. Според мен баща ти допуска доста голяма грешка като родител. Със сигурност той те обича не по-малко отколкото обича брат ти, но самият факт, че те кара да се чувстваш изолиран е грешка от негова страна. Би трябвало да има еднакво отншение и към двете си деца и да не създава такова впечатление у теб. Не се чувствай изолиран, няма смисъл. Ти си не по-малко значим от всеки друг човек. Твоите родители много те обичат, но са допуснали една малка грешчица, която не бива да ти повлиява нито на самочувствието, нито на поведението. Недей да следваш модела на брат си, за да се харесаш на някого. Не защото неговата визия не е хубава, а просто защото всеки си има своя индивидуалност. Ти си такъв какъвто си. Дори да опиташ да се промениш рано или късно ще се провалиш. Наслаждавай се на качествата, които притежаваш.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4e965c90c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не разбирам какво точно исакш? Баща ти отделя време на теб да решавате задачи /твоят интерес/ а на брат ти отделя време да се боричкат /неговият интерес/. След като баща ти седне да гледа мач това, че брат ти също се интересува и гледа заедно с него тук каква вина има баща ти? Никой не ти забранява да гледаш и объсждаш мача с тях, нито те делят ако решиш да се боричкаш с тях, значи всъщност ти се делиш и искаш баща ти да се научи на твойте интереси и да практикува с теб/не споменаваш какво искаш да правиш с него/. На мен това твоето ми звучи като егоизъм.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 77b931f9b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Нече нещо брат без да се убиждаш ама на истина е малко геиско. Номер две е прав/а. Место да се оплакваш и д търсиш внимание като госпожица, кажи тате искам и аз да гледам мача с вас, изкам да се запиша на спорт като брат ми и така нататака.Успех

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0854c3d212
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3 какво ти става? Може би не иска да бъде спортист нито пък да се бори с баща си, нито да гледат мачове заедно, а да има по различно отношение към него... Като не знаеш какво е да си пренебрегван от родителите си е много лесно да кажеш, че звучи гейско...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4fe21001b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Намери общо занимание, в което да участвате само ти и баща ти - каране на колело, риболов, шах, табла и т. н.

п. п Проблемът не е в теб. Всеки родител греши. Възможно е баща ти да не осъзнава, че те пренебрегва. Нормално е да изискваш внимание и да го получиш. Изяви явен интерес към нещо и включи в заниманието си и баща ти.

Успех!

Фортуна

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c849313678
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   да не би случайно с Багата да се познават че точно го каза да е негов тип

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker