Какво бихте си помислили? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Какво бихте си помислили?
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2208 пъти
Много ми е интересно да чуя вашето мнение. Какво бихте си помислили за човек, с който сте заедно от няколко месеца и ви е казал, че работи на определено място, а след това негови приятели ви питат как върви работата в... и разбирате, че работи на съвсем друго място. Също така какво бихте си помислили, ако този човек е помолен за услуга от ваши близки, но не е отишъл да я свърши, а казва, че го е направил, но нямало никой там където е трябвало да отиде, и после се разбира, че изобщо не е ходил?
Става въпрос за това, че сестра ми е с такъв човек и казва, че това са дреболии и всеки си има някакви недостатъци. Мислите ли, че човек който лъже къде работи, може да му се има някакво доверие? Аз мисля, че не и не е нормално това, но сестра ми смята да се омъжи за този човек, и ми е интересно как мислите вие? Аз лично не мога да я разубедя. Тя ми казва, че прекалено се хващам за всяко нещо. Докъде изобщо трябва да се разпростират границите на великодушие и търпимост. Аз лично трудно бих имала вяра, на някой който ме лъже къде работи, и вместо да каже че не може да свърши дадено нещо, той лъже, че го е свършил без да му пука. А това нещо не е нещо маловажно, а именно да се провери здравословното състояние на близък, който се намира в болница. Ще се радвам да чуя вашите мнения. Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9cee50fb93
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може да е излъгал за работата си за да не му искате пари, ако е по-високоплатена от тази, която е казал за пред вас. Може и да я е сменил впоследствие.

"Също така какво бихте си помислили, ако този човек е помолен за услуга от ваши близки, но не е отишъл да я свърши, а казва, че го е направил, но нямало никой там където е трябвало да отиде, и после се разбира, че изобщо не е ходил? "

Ако е отишъл, когато е нямало никого е логично да не са го видели и да мислят, че не е отишъл. Все пак има телефони. Можело е да звънне (ако изобщо е ходил) Ако е вярно това, което казваш значи е доста несериозен или мързелив. Няма да можеш да разчиташ на него, но все пак сестра ти ще се жени за него, не ти. Може с нея да се държи по-сериозно и просто да не харесва вас.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d08f4fcfbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всеки сам си решава с какви хора да се събира. Не и се меси, след време розовите очила от влюбването ще се разбият и ще започне да забелязва тези лъжи. А в крайна сметка може би той и казва, че не иска и няма да върши определени услуги. Може би тя му казва да не се занимава. Може би вие (роднините и) виждате само външната фасада на тяхната връзка, а това което наистина съществува между тях за вас е непонятно. Няма как да знаеш. Всеки сам си преценява, останалите никога не могат да разберат определени дела на близките си.

Иначе на въпроса ти.. Вероятно бих се ядосала, ако ме лъже за подобни истории, не за друго, а защото наистина няма логика да го прави. Какво значение има къде работи? Да не би да съм откачена преследвачка и да го чакам с фотоапарат пред офиса му? ! Друга е темата, че винаги познавам когато някои ме лъже.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 955c0bbfe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В никакъв случай сестра ти да не се хваща с такъв.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker