Синът ми е травестит - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Синът ми е травестит
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 24421 пъти
Не знам как и откъде да започна, не знаех и с кого да споделя и реших да напиша всичко тук защото ме е срам да говоря с познати хора.
На 48 години съм и имам двама сина, вдовец съм от доста време и си гледам сам децата. Малкият ми син е в 8 клас и нямам никакви грижи и проблеми с него, проблемите са при големия.
Той вече е на 19 години. Много хубаво момче със големи сини очи, абе може да има всяко момиче с една дума. От много години съм се опитвал да водя разговор с него като мъж с мъж-как е с момичетата, да му дам някои съвет и т. н., но той винаги е избягвал този разговор. Разбирах че е в трудна възраст и не ми правеше никакво впечатление... до преди няколко месеца.
Реших като повечето хора да се регистрирам в сайт за секс запознанства просто ей така. Започнах да разглеждам профилите от моя град и... изпаднах в ужас и истерия-синът ми се бе регистрирал в този сайт и се бе представил като травестит. Видях и снимките му-бяха коя от коя по предизвикателни-с всякакъв вид белио, рокли, обувки на висок ток и т. н. Имаше и галерия само за приятели и аз исках да я видя. Сложих си фалшива снимка и му писах че изглежда невероятно и му предложих приятелство. След 2 дена той прие и останалите снимки се отвориха. При тяхното виждане ми идваше да се хвърля от терасата ни. На тях синът ми се усмихваше най-предизвикателно на камерата, облечен като монахиня, а мъж видимо на моята възраст, го чукаше.
Не знаех как да реагирам, как да говоря с него и избрах може би най-тъпия подход, като негов обожател в този сайт. Започнах да му пиша колко много ме възбужда и т. н. Той явно хареса фалшивото ми АЗ и също ми писа. Започнах да го разпитвам от каде е, на колко е и такива неща и той без никакъв свян започна да се разкрива пред мен. Разказа ми как е започнал да се облича като момиче на 14 години, как го е правил за пръв път със свой приятел, как на екскурзиите за които давах куп пари, той се е обличал като курва и са го чукали който му падне. Разказваше ми с подробности как едва ли не тоалетната в неговото училище се е превърнала в негов дом и такива неща, като ми прати няколко негови изпълнения. Не ме питайте как го гледах всяка вечер...
Дойде и абитурентския му бал и всичко мина хубаво за пред гостите разбира се. Той заяви че 3 дена ще бъде на вила със своите съученици, но всъщност е бил на съвсем различно място... Всички негови приятели са били заедно и са отпразнували своето завършване, а моя сладур е прекарал(според това което ми разказа и показа след това) 2 дена във вилата на своя любовник, който му е подарил прекрасна бална рокля и се спукали от секс.
От този ден нататък не ми се говореше много много с него, изтрих си профила от този сайт и престанах да се интересувам от това. Той си намери работа по морето и замина за 3 месеца, след което през миналия месец отиде в С. да учи. Причината да пиша тук е че вчера видях негов профил в сайт и за компанионки, като на снимките едвам го познах, добре че имаше една по стара. Сега съм объркан и не знам как да му кажа че знам за него, не мога да крия повече... Съвета ми към всички е-Хора, контактувайте с децата си повече, за да не е после късно!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1e1a4e6537
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Авторе - изглежа, че синът ти иначе е добро момче - нито е наркоман, нито нищо - просто си пада по мъже и се облича с женски дрехи, но не ходи така в обществото и не те излага иначе.
Не му признавай за общуването ви в сайта... , но задължително му покажи снимките, в които се предлага като компаньонка. Говори с него, какво му налага да се продава за пари и го заплаши, че ще му спреш парите, ако не престане да проституира.
Останалото - неговата сексуалност и т. н. са си нормални неща, приеми ги. Това, че е ходил на разни места да бъде с любовници също е нормално, правили сме го и хетеросексуалните, защо синът ти да не го прави?
Единственото лошо в живота му е, че проституира. Тук трябва да се намесиш като родител!!!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7d8e0c1e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Божеее, направо съм потресена. Не мога да проумея как си го гледал в очите толкова време. Може би трябва да му кажеш, но последствията сигурно ще са големи. Едва ли ще му е приятно като разбере, че знаеш и си видял въпросните снимки. Вярно че по света има много хора с различна сексуална ориентация, но това си е направо... Нямам думи! Не съм против този тип хора, но синът ти е прекалил! Не си мисли, че на тази възраст, на която е вече, можеш да го контролираш и да му казваш какво да прави. Това време явно си го пропуснал отдавна и това може би се дължи на факта, че си вдовец. Говори с него, но не го притискай, покажи разбирателство. Естествено НЕ трябва да изглеждаш горд от факта, че иска да става компаньнка, но все пак му дай съвет и му кажи да помисли. Ти решаваш как да постъпиш!
Моето лично мнение е, че си се провалил като баща, но все още можеш да пооправдаеш този факт като внимаваш с другия си син.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ddea66b505
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Ахахаха, това е най-голямата измислица, която съм чела! Кой загорял хлапак я написа?
Да бе, ти не говори изобщо със сина си, а продължи да му разглеждаш голите снимки, дето го чукат мъже? ! Никой нормален баща не би го направил. Не се гъбаркай с хората, хлапе, ами си гледай уроците.

Тц-тц, днешното поколение...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 98d607bace
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

4.   Фалшива история

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 44c6d4ef54
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Намирисва на измислена история цялата работа!
Никой нормален родител няма да мълчи след като е научил такова нещо и е гледал такива снимки!!!

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f390c3118d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Мдаааа... на всичкото отгоре няма родител, който да използва такъв речник, когато става дума за детето му

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4f9a6ef42d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хаха, моят баща ще ме види гол или пък ще знае, че имам регистрация в такъв тъп сайт и нищо няма да ми направи? Направо ши ма убие бе ейй :Д
Авторе: по принцип как се облича, когато е в къщи или пък как се държи (като момче или пък момиче )?
Според мен покажи му снимките, и го попитай какви са тея снимки. Той ще се притеснява и направо ще си изтрие профила.
Дано съм ти помогнал :)

момче на 18 години.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fdcf7f0123
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Ами вкъщи си се държеше нормално, въпреки че той винаги си е бил малко по женствен, но признаци не съм забелязвал, явно добре го е крил. А колкото до учудването че не съм говорил с него досега-подходих с разбиране донякъде, все пак всеки избира какъв иска да е, и не исках да го поставям в тази ситуация, защото какъвто и да е-все пак ми е син и такъв ще си остане :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8b99d560e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Фалшива история или не, номер 2 НЯМА НИКАКВО ПРАВО да категоризира родителството на въпросния автор като провал. Ама никакво!

Аз съм по-потресена от тоя извод, отколкото от цялата история. Що за хора сте вие бе, генерализации и изводи за чуждите хора и какви родители са, при положение, че момчето е отделна личност с отделни избори! И ако не е била случайността, баща му нямаше да знае, защото синът му го е убедил в това, че е съвсем нормално момче.

Провалил се като баща... що не се застреляш..?

А по темата: не му казвайте конкретно всички детайли относно как сте разбрали, но му задайте директен въпрос, спокойно и доколкото е възможно приятелски. Като за начало изваждането на картите на масата е добре. По-нататък - повече разговори.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fdcf7f0123
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Към коментар номер 9-Благодаря ви за мнението и за съветите, наистина бих искал да постъпя по начина по който и вие разсъждавате :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 68b3e0332b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Не е лесно да си родител! Успех в начинанието да говориш с детето си, дано нещата бързо се наредят и да си тръгнат по нормален начин. Дано да се осъзнае и стане син мечта. Дано! Успех! Няма родител, който да не се чувства в определен момент, че се е провалил. Те и хората са казали, НЕ Е ЛЕСНО ДА СИ РОДИТЕЛ. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1d9e7bf0d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

12.   Провокирай го за разговор с теб... Помъчи се да се сближиш със сина си... Направи така, че да имаш време за него-да отидете някъде заедно, да правите нещо заедно и да може си говорите. Измисли как да го накараш да се отпусне и споделя с теб за живота си и после виж каква идея има за себе си в бъдеще и живота. С какво може да му помогнеш и как да му бъдеш полезен и как да го подкрепиш ако има нужда.
Ти си набор на мъжа ми и ти съчувствам за проблема. Но "децата" сега са в такава възраст, че все още не са стъпили здраво на земята и са си половин деца и половин възрастни чисто психически. Имат все още нужда от нас и сега е момента макар и да си мислиш, че вече си изпуснал края да влезеш по-активно в ролята си... и да погледнете заедно истината в очите от близо.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fdcf7f0123
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Мисля, че познавам момчето, поне се припознавам по разказа на бащата за това, което ставаше на екскурзиите и за събитията около бала.
За това негово държание(аз съм от неговия випуск) се знае още от 8 клас. Тогава се носеше мълвата, че това момче е гей. Някакъв негов познат от кварталното училище беше разправял, че е духал(с извинение) на хора от класа му. В 9 клас вече той си призна, че харесва мъже и започна да се държи доста... свободно меко казано. Никой не смееше да го обиди, защото явно имаше взимане-даване с по-големките и а някой гъкне...
За неговия любовник от 12 клас знаехме всички. На екскурзията в Турция той беше дошъл и отседна в другия хотел. За бала почти не го и видяхме, тъй като тои беше за малко и изчезна с приятеля си и оттогава не съм го виждал.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ca4a506002
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

14.   Ха-ха-хаааа, коментаер 13 доказва, че е тотална измислица. Ком. 8 и 10, които са писани от автора имат същия hash: fdcf7f0123 на ком. 13, който уж подкрепя измислицата.... Тц, тц, тц... Но както обичам да казвам: абе ей, деца, вие домашни за писане нямате ли си, че пишете по цял ден измишльотини в интернет???

Палав Мечок

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 79b50cbddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   И аз сега го забелязах... ;ддд малее

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9618024290
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Евала, номер 14, много си проницателен

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0552610fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   докато четях историята, си мислех:, , това не може да бъде истина'' и се оказах права, след като видях как авторът сам си пише коментари, представяйки се за бивш съученик. измислица е не защото синът ти не може да се окаже гей. може да се случи на всеки. измислица е, защото никой родител няма да пише на детето си, че го възбужда и други подобни свалки. толкова е извратено!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fdcf7f0123
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Естествено че историята е измислена мили мои, аз съм автора :)
Причината да съчиня тази история е мое проучване, аз съм студент по психология и в момента се занимавам с психологията и връзката дете-родител. В днешни дни хомосексуалноста е доста коментирана тема. Доста голяма част от младото поколение поради ред причини е част от тази общност. Именно това породи у мен идеята да съчиня максимално екстремна ситуация-едновременно както толкова абсурдна толкова и вероятна, не си мислете че това не може да се случи с вас.
За мен най-интересни бяха отзивите на родителите или на т. нар. ''възрастно поколение'' и благодаря на всички които изказаха мнение. Редно беше да си призная за тази моя налудничава история, за да не се породят отново мнения за ''пропадащото'' младо поколение. Още веднъж благодаря на всички за мненията и ако модераторите сметнат за необходимо нека изтрият историята-моята цел бе изпълнена :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 40ebfda106
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Очакваме включване сега и от самия травестит. Директно в ефир от сватбеното пътешествие :)))

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e0b678fa88
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   разбирам ужаса ти-и аз живеч с подобна тревога, и аз изживях точ шок като разбрах със сигурност! нямам думи за коментарпросто-тук думите са безсилни. ще ти кажа само -моят син е гей. аз самата не страдам от тов, че е гей-това го приех, защото го обичам както винаги-какъвто и да е, но страдам заяото зная колко много страда той от това! говорим си свободно на тия теми и той ми споделя всичкопкак той самият не може да се преме като такъвкак се бори с всичките си сили стова, как товаче е различен го изолира от другите-няма причтели, няма с кого да излезе, не може да общува свободно! това е коямар! ако тези, които се подиграват на такива хора знаеха за тяхното СТРАДАНИЕ!!! много, много страдаме и двамата-заедно, има поне мен! но изхода и аз не го знам-просто го подкрепчм и се моля... опитай се да разбереш болката на твоя син-и при него е подбно, знам-няма как да е иначе! кажи му направо, че знаеш, но с разбиране, тихо и спококйно, обичта ти като баща ще ти покаже как! успех и-бог с вас!

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5a6fafdd5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Синът - Травестита: Здравейте, аз съм въпросният син. Нека кажа и аз няколко думи: Не съм очкавал, че ще стана такъв какъвто съм сега, но това е моя живот в момента и аз съм щаслив така и искам да кажа още нещо, когато бях на 6-7 годинки имаше един период в които баща ми пиеше много и нялко пъти като се прибираше мътво пиян лягаше при мен в леглото, незмам дали помни, може и да не помни нищо, но аз помня какво се е случвало и като се замисля, не знам дали това промени начина ми на живот и ако не беше се случвало дали щях да бъда друг човен, мога само да гадая. Това е от мен и успех на всички бъдещи родители!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker