Искам да виждам сина си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Искам да виждам сина си
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 7554 пъти
Знам че неможете да ми помогнете но поне със съвет. Ще ви разкажа моята история,бях момче като всички може би с малко по голямо самочуствие може би защото бях задоволен много добре финансово благодарение на мойте родители,спомням си че много мадами си падаха по мен ( но това беше отдавна ) и така. По времето на визовия режим помогнах на приятел да замине за Германия, след една година той сключи там брак с германка,след което заваляха покана след покана искаше да му отида на гости. Сигурно за да се реваншира за това, че му помогнах навремето.Аз кандисах чак на третата покана и ето ме там в китното старинско баварско градче. Беше месец декември бяхме си направили залена салата и с испанска текила се връзваше перфектно аз се понахвърлях малко повече,а вечерта трябваше да ходим на ресторант.Отидохме да вземем жена му от работа която също работеше в ресторант. Под въздеиствието на алкохола помислих че ще ми бъде скучно с тях двамата и реших да поканя неината колежка да доиде с нас но тя ме одряза като кисела краставица.Но след два дена се срешнахме случаино и тя ме видя в друга светлина везните се наклониха в моя полза,започнахме да се визждаме всеки ден и не само това.....изкарах прекрасна почивка.Но времето отмина и трябваше да се прибирам.На автогарата тя доиде и половин час преди реиса да тръгне тя се разплака нещо ме преряза тя бе на 21г. аз 33г. Тогава реших да и предложа брак тя се съгласи, дойде и се оженихме.Свадбата бече на Рилския манастир 24часа пили яли и се веселили.Върнахме се обратно започнах работа като всички хора.Тази жена ме научи на много неща как трябва да се помага на жена и как една жена не трябва да бъде в тежест на мъжа и на много тънкости от живота за който при нас не навсякъде важът.И всичко това траеше само 2г и от тук живота ми тръгна назат ТЯ ПОЧИНА ( беше убита от нацист ) върнах се неисках да стоя в тази дързжава повече след като нея я няма.
Минаха години срешнах друга заживяхме заедно в нас,първите 3г нямаше никакви проблеми докато синът ни стана на 2г. и 5м. и след това настъпи ад - все беше недоволна ,скандали и караници докато накрая я ударих това беше първия човек който съм ударил до сега.Извиних се умолявах я да ми прости но явно е било привидно защото получих призовка за дело.Съдеше ме за издръшка на детето,щях да припадна тя неработи а живееше в нас.Просто нищо не ми остана освен да и дам улптиматум или спира делото или се маха.Избра да се махне исках да се разделим като приятели но не стана - много злоба имаше в нея.Отам дойде и призовката за шамара.Спря да ми дава да виждам детето с мотивите че нямам право.Съдът ми определи всяка 1 и 3 събота и неделя и тя пак не го дава,оплаках се в полицията те искат да пусна жалба до прокуратурата там много бавно стават нещата.ВЕЧЕ СЕ ИЗМОРИХ ДА ЧАКАМ-МРАЗЯ Я а синът ми го обичам повече от всичко готов съм на всичко за него.НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: 62d19b1b56
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Засега няма да ти давам мнение, но ще поискам малко повече инфо. Ако е всичко както казваш, не е ли било възможно съдът да определи повече време за виждане. Защо само 1 и 3 събота и неделя? Така питам, защото ми предстои да се развеждам... и естествено не се надявам да се спазва точно това, което определи съда. Всъщност бих попитал всички разведени дори... кака точно при такива случаи като твоя процедират. Просто не вярвам да се спазва това, което постановява съда и естествено ето така се стига до саморазправата. И все пак да те посъветвам - ами измисли начин някак си да я унижиш ама хитро, да вземе да се светне какво е направила. Например, ми бяха разказали за семейство, което имат голям апартамент придобит по време на брака и го разделят на половина. И мъжа, за да си отмъсти, в неговата половина настанява циганско семейство. И онази стига до прага на самоубийство.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 24518b0878
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще си теглиш последиците

 
  ...
преди: 15 години, 16 дни
hash: aa2b8425d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Единствения начин е чрез съда. Тя явно не е чавек с които можеш да се разбереш. Аз също съм разведена, но бившият ми съпруг вижда детето, когато си пожелае. Говори с нея може да се оправят нещата, но ако я провокираш с гадни номера ще е по- лошо
Успех.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 дни
hash: d937dee1e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Ммм, да-а. Класика в жанра- жената отмъщава на бившия си съпруг чрез детето му. Това е силата на слабия. Дори не й пука, че го превръща в заложник на омразата си. Важно е само да те накаже...

Бори се, но с добро. Синът ти е мъничък още и не му позволявай да те забрави. Ще мине време и ще поутихнат емоциите. Имай търпение и не трупай злоба, защото така нещата ще станат още по-сложни.

Търпение, добро- сигурно ще кипнеш от съветите ми, може да ти се стори, че проявявам овчедушие, но няма друг начин да й покажеш, че си по-добър от този, за когото те мисли. Докажи й, че синът ти заслужава своя баща си. Тя обича детето си и също би желала най-доброто за него. А най-доброто за него да познава и обича баща си...

Колкото до шамара- знаеш, че си прекалил... Но сме хора и грешим. Животът продължава дори и след провалите.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: ba5b8181d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз съм разведена. При нас стана по взаимно съгласие и срещите на бившия ми с дъщеря ми, определени с решение на съда, са същите като твоите - всяка пярва и трета седмица от месеца + 1 месец през лятото, във време несъвпадащо с моя отпуск. Но той се виждяше, когато му е едобно или има време. Никога не сме спазвали графика. Не съм го ограничавала никога. Друг е въпросът, че си намери приятелка и забрави, че има дете. Никой не може да ти отнеме детето. Има си закони за всичко. Трябва да отидеш при адвокат и да я съдиш. Става бавно, но е сигурно и законно. Адвокатът ще те посъветва как и какво да направите. Моят бивш спря да изплаща издръжката и го призовах в съда. Сега ще ми ги връща за месеци назад + лихвите.
Децата не са феодална собственост на родителя, който му е настойник.
Има си закон.
А и можеш да й искаш обещетение, например, за времето, в което е спирала детето да те вижда, да поискаш повече дни или нещо такова.
Но само в съда трябва да си получиш правата.

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 5b74d65b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Винаги мъжете трябва да са добрите!!!
Само трябва да пренебрегнем годините тормоз(18) и... изведнъж домашно насилие!!!
Постига се лесно някоя позната, на бързо, душене, стискане удари който смело понася жената ха ха ха само за да отиде в съдът, и хоп свидетелите ти ги подлагат на кръстосан разпит въртят сучат да ти намерят цаката, и тн няма смисъл (просто си насилник) дори нейните свидетели казаха добри думи за мен но нейсе, това се пропуска!
Не се съобразява със нищо дори и със съдът ха ха ха (съдченце)-банда малоумници с високо самочувствие които въпреки двете епикризи от 2 психиятрии едната Курило доказано влечение към хазарта, (естествено познайте кой разбра последен) и.... така дадоха и децата(Съдът де)
Истината е една, просто на една жена трябва всичко да и е пълно... всичко да може да си прави, каквото поиска (включително да те прави на маймуна)и едва тогава можете драги господа да си позволите лукса да си виждате детето, което също е подложено на тормоз(но това никой не вижда все пак е майка де)
Искате да си виждате поне детето, пригответе се за ходене по мъките и постоянство!!!
Трябва да станете приятели със полицайте от безбройните срещи, и едва тогава в прокуратурата!
Пак съд и тн!!!
Пък ще му се види и края ама някой ден след пълнолетието и едва тогава беззъбата "кучка" ще се сети че е отново сама и безпомощна!
Господа дерзайте, и да не забравяме че има и други кучки просто трябва да им се подсвирне, преди да ги изритате, и не забравяйте никога, изритайте ги преди да ви ритат същите цял живот!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 037d02cd91
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Темата е стара, но я намерих и да не пуша друга от подобен род коментирам в нея.
Та аз също имам същия проблем с бившата, всеячески иска детето да го отдалечи от мен и роднините му от моя страна, не съм му бил баща ами чичо и какви ли не глупости, ясно ми е, че силата и е в детето, но слабите използват децата, защото нямат други оръжия против другите. Както и да е, има ли бащи в подобно положение и как се справяте, защо има такива"майки" и защо нашия роден съд продължава да е на тяхна страна?
Колкото детето е на майката, толкова е и на бащата и не осъзнават, че в крайна сметка всичко е в ущърб на децата.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 107571e896
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ако тя не работи, можеш да и предложиш ти да си гледаш детето.
Защото ако тя живее на издръжката, това е в ущърб на детето.

Обръщаш делото, ти трябва да имаш претенции.

Плюс, ако плащаш издръжка и тя не ти дава да го виждаш, питай това не е ли основание да спреш издръжката, докато тя не започне да изпълнява своя дял от задълженията.
Виж дали няма да натрупаш лихви, докато не плащаш и какви.

Или открий сметка на детето и вкарвай там парите, не зная дали в България е възможно, но питай.

Но ако тя не работи, още повече детето е във възраст да ходи и на дом, можеш да имаш претенции.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c28d04e759
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   "Не" се пише ОТДЕЛНО от глагола!!!
"Не можете"...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 468b39c1dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Първо, много съжалявам за първата Ви съпруга, истински съчувствам!

Второ, като жена мога да кажа, че разбирам, че е ужасно наранена и обидена от факта, че сте я ударили, което никак не е правилно в каквато и да е ситуация. НО, тя в НИКАКЪВ случай няма право да Ви спира да виждате синът си! Той все пак е и Ваш син, не само нейн. За съжаление, много жени правят това от злоба към мъжете, а не осъзнават, че детето няма общо с вашите отношения в случая, а и всяко дете има нужда от баща си, да не говорим, че по този начин той ще порасне и ще си мисли, че Вие не го търсите/обичате и т. н. Търсете си правата, допуснали сте грешка, но това в никакъв случай не й дава право да Ви спира да си виждате детето!

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 82c97eca57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   и аз съм в подобна ситуация - имам дъщеря на 4 г но не мога да понасям майката, нейните тънки сметки, постояни манипулации и театри. в крайна сметка реших, че е най добре да не подържам никакъв контакт защото никой няма да спечели от това а негативите ще ги плащам само аз. и за пореден път се убедих,че с женската злоба и лицемерие не можеш да се бориш. преди вярвах, че е варварско да се бие жена. даже проява на слабост. сега вече си мисля обратното. просто такива жени заслужават да ги смажеш от бой и да ги изхвърлиш като мръсен и непотребен парцал какъвто всъщност са. и тази тяхна заблуда, че с жалките си опити да отгледат едно дете, ще осмили техния живот и съществуване, са ми особено смешни. вече много ясно виждаме какви деца растат от подобни бракове където мамичка е решила, че може да даде всичко от което има нужда детето й. тези деца имат толкова много травми и комплекси, които ще им тежат за цял живот. и особено в отношенията им с другия пол и способността им да изберат, и задържат стабилен партньор с който да изградят здраво семейство. те просто не са израстнали в такова , не знаят какво значи , и какво коства това. тъжно, да. най вече за децата. останалите ще си плащаме за грешките, както си е и редно...

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 857144b600
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Всекидневно по медиите показват колко активни са службите по закрила на детето, позволявали си дори, да влизат внезапно(по сигнал) и да проверяват какво има в хладилника на семейството и дали добре отглеждат децата си. Като са толкова силни и загрижени, защо допускат такива гаври с децата, описани в темата? Кефнало й на някаква кифла да си вее байрака, грабва детето като куфар и го помъква на майната си, разделя го от бащата(защото са смотани законите ни и са бавноразвиващи се), и с отвратителна дързост не му позволява среши с детето!? Каква по голяма травма може да се нанесе на едно малко дете, да го разделиш от родителят си, а службите нехаят? Трябва още при първите опити за отраничаване достъпа до детето, да се отнемат родителските права и да се дават на другият родител, независимо дали е майката или бащата. И то без протакане! За глупости правят специализини съдилища, а за децата делата се влачат с години!? Не се ли научим на цивилизован ред, вечно ще четем подобни теми, а поколенията ни ще стават все по скапани!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker