Моля ви дайте ми съвет как да се справя, защото просто вече не издържам психически - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Моля ви дайте ми съвет как да се справя, защото просто вече не издържам психически
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2176 пъти
Здравейте,

искам да помоля тези, които прочетат историята ми, ако може да ми дадат съвет как да се справя.

Аз съм момиче на 16 години, не съм от тези, които мислят само за пиене, секс и цигари, напротив аз имам мечти и се стремя да ги осъществя. Макар и да не съм от учениците с най-високия успех се старая да успявам. Семейството ми е нормално, имам и по-малка сестра, която е на 13. Майка ми започна работа преди 6 години, преди това се грижеше за мен и сестра ми, вкъщи. В началото всичко беше наред, но с теченмие на времето тя се промени. Когато почиваше тя все имаше работа и много малко време беше вкъщи. Дори в някои от почивните си дни тя отново се връщаше на работа. От както започна да работи баща ми се грижеше за всичко вкъщи, переше, готвеше, чистеше, грижеше се за кучето и за нас, ние със сетра ми също му помагахме, а тя щом се прибереше след работа само мрънкаше, че това не било направено, че онова не било направено. Все си намираше причина да се заяде и скара с баща ми, който се прибираше към 18:00 от работа и тогава започваше да върши всичко вкъщи.

За известно време свикнахме с това и го приемахме за нормално, но след като усетихме по-добре кризата на баща ми му се наложи да отиде да работи в друг град за няколко месеца. От време на време се прибира, за да ни види, но повечето време го няма. Като разбрахме, че ще отиде в друг град, той предупреди мен и сетра ми да помагаме на майка ни, да не ядосваме и ако е изнервена да я потърпим докато и мине.

Стараем се да го правим, но някой път щом се опитам да и дам съвет за нещо, да и помогна или искам да поговоря с нея за нещо, което не е наред тя започва да ми крещи, да ме гони от стаята, а щом и кажа, че няма да изляза докато не поговори с мен тя започва със сила.

Замервала ме е с предмети, удряла ме е и ме е блъскала в стените, веднъж дори се опита едва ли не да ме удоши (докато пиша това сълзите не спират да текат от очите ми, защото не мога и не искам да повярвам, че това е моята майка, че това е човекът, който ме е родил и отгледал). Тя просто изкарва всичко, което си е насъбрала върху мен и не мога да разбера защо, като аз, аз не искам да сме в лоши отношения. Искам тя да е човекът, когото да мога да споделя всичко без да се притеснявам, както са другите майки и дъщери.

Благодаря на всеки, който си е направил труда да прочете това! Наистина значи много за мен. Моля ви дайте ми съвет как да се справя, защото просто вече не издържам психически.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 90cbc73559
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хм историята ти ми напомня за един доста труден период в моя йивот. Имах същия проблем. Но разликата е, че моята майка не ходеше на работа. Иначе както описваш ти крещеше за най-малкото и т.н.. Доста помислих преди да коментирам, зашото не мога да ти дам съвет, а това което се случи при мен без подробсти се стигна до там майка ми да пие хапчета. Не искам да те отчавам, но ако не само ти го забелязваш тово дърание на майка ти, говори с баща си или някой друг близък и вземете мерки, докато е време. С риск да се повторя не искам да те отчайвам по някакъв начин , но е по добре да си подготвена за най- лошото. Другото което е възмойно- просто стресът от работата да й оказва голямо влияние. Надявам се да е последното... Успех

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 13a9b5fae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, а майка ти как е с алкохола? Това може да обяснява всичко.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3411f0a0c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Кажи и, че я обичаш, че искаш винаги да бъдеш до нея и да и помагаш, но ако тя не ти разрешава няма как да стане, затово се иска и нейната помощ. За да имате успех трябва да има взаимност. Не е хубаво семейството да е разделено, няма ли възможност да се преместите там където работи баща ти? Най-добре е като се върне баща ти, седнете всички заедно и говорете по тези семейни въпроси. Дано да има положително развитие.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 016b656ac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Трябва да споделиш с баща си това което си преживяла и как се чувстваш, нека говори с нея и да и забрани да ти посяга. Разкажи на баба-дядо или други близки как се държи с теб и поискай да говорят с нея. Гледай да не я предизвикавш, помагай и с каквото можеш, не спори с нея. Живей си прекрасния живот на младо момиче и недей да страдш и да плачеш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker