Превърна се в най-долен простак - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Превърна се в най-долен простак
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 3674 пъти
Заедно сме от 13 години, бях на 17 когато се влюбих в него. Той беше мил, нежен, интелигентен, завършваше више последна година. Много ме обичаше. По-голям е от мен с 8 години. Бях най-щастлива на земята.

Уважаваше ме, угаждаше ми, съобразяваше се с мен колкото и да бях капризна по онова време. Изкарвала съм го извън кожата, дигала съм скандали за нищо, а той само мълчеше виновно. Забелязах само един единствен кусур, позволяваше на хората да го използват, но се надявах че с времето това ще отшуми и не обръщах внимание.

После се роди детето, но този кусур остана. Хората вече бяха по-важни от нас. Първите няколко години правех непрекъснато скандали за това, но без успех. Напротив нещата се влошиха. Стигало се е и до шамари от негова страна и изнасяне от вкъщи от моя. После обещаваше, че няма вече. За един два месеца нещата бяха добре, и после пак старата песен. Накрая дигнах ръце и го оставих да прави каквото иска с една единствена уговорка. Без изневери, защото наистина ще го зарежа и детето няма да ме спре.

За съжаление с годините напълнях и той започна да ме обвинява за това. В същото време и той се сбръчка погрозня и напълня но не му пука от това. Още се мисли за млад и готин, но вече не е. С времето обаче започна да се събира с компания от най-долни пияници, които нямат никакво уважение към жените си. Добре, че все още не се е пропил. Интелектуалното им ниво е близко с това на маймуните. Проблема е, че започна да копира поведението им и го показва само в къщи.

Не веднъж сме говорили за това, но единствено получавам една ехидна подигравателна усмивка и отговора че не съм добре. Няма ни срам ни очи. А аз нямам никаква тема на разговор с него и обикновено до 5та минута вече сме се скарали. Някога бяхме толкова еднакви и затова се влюбих в него. Сега аз продължавам да съм същата, дори и по-добра, преглъщам почти всичко само и само мир да е но вече нещата са извън контрол. А той е коренно различен в отрицателна насока. Напоследък е нетърпим! Говори непрекъснато простотии и мръсотии. Държи се с мен много вулгарно, като чели съм някаква долна проститутка, когато иска да правим секс ме дърпа и отново става много груб. Нищо общо с човека когото обичах преди 13 години!

Накрая се ядосах и му наговорих всичко каквото мисля, а той ме заплаши че като не му давам щял да иде на проститутка. Дори вече си бил намерил две три и било въпрос на време да го направи. Това ми стана още по-унизително и противно. От известно време време ми идва да се изнеса и този път за винаги, но не мога. В капан съм и той го знае и затова си го позволява.

Не работя защото 230 лева които ми предлагат като шивачка не ме оправят на никъде. Основния проблем е че детето учи и разходите са му страшно много. Иска да се изучи а това е свързано със срташно много пари които аз категорично няма от къде да взема. Ако се изнеса парите които ще взимам едвам ще ми стигат за текущите работи и хляба. Означава детето да страда заради мен.

Ако се примиря със ситуацията цялото ми достойнство най-вече като човек ще бъде съсипано. Иначе към детето се държи добре угажда му не го лишава от нищо. Обича го но е склонен да не му дава нищо ако се изнеса за да ме накара да страдам и да ме принуди пак да се върна, защо знае, че то е смисъла на живота ми. Не знам какво да правя! Нормално ли е с времето мъжете да се държат по този начин? Направо съм смаяна. Той се превърна от интелигентно момче в простак от най-долна класа. Нещо от което съм била отвратена и съм бягала винаги. Има ли и други които са изпадали в подобна ситуация. Нека да ми дадат съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 47add65f72
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   За съжаление хората понякога с времето се променят. Това което мога единствено да те посъветвам, е да не спираш да си търсиш по добре платена работа и един ден да се махнеш от него. В противен случай той ще продължава да те унижава, а ти да страдаш. Ако имаш нерви да го търпиш, остани, но си намери твое забавление, някакво хоби може би, или някаква работа.. просто да не си в къщи. Ти прецени кое си заслужава.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 62b9a99653
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нямам Думи! Не слушай никой, ти си тази, която ще вземе най- правилното решение в такава ситуация. Много лесно е да ти се каже да се изнесеш и да се оправяш, както и това, че живота си е твой, но послушай себе си. Прецини и тогава решавай. Жилището общо ли е или е негово? Има ли кой да ти помага? Далече ли живеят родителите ти и те как ще те приемат? Въпросите са много и на тях само ти ще можеш да си отговориш. Ро въпроса за неговите проститутки- просто блъфира или наистина е изпаднал Много, а със сигурност го гонят някакви комплекси и иска да си ги избие. Остави го да прави каквото си иска и не му обръщай внимание! А и ти гледай да си оправиш външния вид- това има значение, дори и работа да търсиш! Виж в някой търговски обект за работа. Потърси в нета, пускай СВ- та на всякъде, ако живееш в по- голям град ще ти е по- лесно. Желая ти да намериш по- бързо решение на тази ситуация да си спокойна и щастлива- ти го заслужаваш! Млада си- така както ти пишеш си на 30 години.. нали? Обърни внимание на себе си и се опитай да си завършиш образованието поне средно, а от там и курсове за преквалификация- все ще е нещо по- добро от нищо! УСПЕХ!!!!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d790d16811
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Така е като се обвързвате на толкова незряла възраст, когато още не сте узрели и не сте си изградили характера.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e25786552d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила авторке с извинение ще ти кажа някой житейски истини, който може да те накарат да ми се ядосаш.
Виновна си ти за промяната у мъжа ти. Щом той се държи добре с детето с хората навън значи, проблемът е в теб. Той все още е онова добро момче но се отнася с теб така защото ти си го просиш.
Когато човек посади хубаво дръвче, ако очаква плодове от него, трябва да го полива прекопава и кастри. Ти в твоя случай си забравила и да поливаш и да прекопаваш и си прекалила с кастренето. Сега твоето дръвче изглежда като гол клон, но е все още живо, щом се грижи добре за плода си. То е гол клон само в твойте очи и за да разцъфне отново трябва да се грижиш за него дълго. 13 годишна промяна не се лекува за ден, седмица, месец. Ако кажеш нещо повече за теб и за отношенията ви може да дадем и рецепта как.
Писах ти защото имам същея мъж /описан от теб/, но намерих начина, да намали до минимум да се раздава.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7de542c9b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   На децата не трябва да се угажда. Те трябва да се възпитават. Била си на 17. Ти си била друг човек просто. Не разбирам, ясно е като бял ден - разделяй се и си продължи живота. За какво търпиш? Заради някакви спомени, когато си била дете ли? Това е глупаво. И повярвай, не помагаш на детето си също.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7de542c9b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   13 години не са никак толкова много време. Аз имам 18 годишен брак и както баба ми някога казваше, разбрах, че е била права. А тя казваше-мъжът и жената не вървят ли в една посока, рано или късно пътеките им ще завият и когато отново се срещнат, те няма да се познаят. По-подробно от мен го е казала № 4.

Не моли, не изисквай, не хленчи! Промени външния си вид, почни упражнения, зарежи плюскането, алкохола и цигарите /от трите се пълнее с най-бързи темпове/. Бъди винаги чиста, изкъпана, никога с мазна коса. НИКОГА не се оплаквай от себе си-колко си напълняла или остаряла. Ако правилно виждам, сега си около 30те-та ти си още толкова млада! Виждам, че нямаш финансова възможност, но помисли за някаква нова дрешка или дори бельо. Обърни си внимание, детето си е дете, но животът си върви. Започни да използваш грим. Някой ден, когато вече си му дала почивка от викове и разправии, седни до него и съвсем простичко, дори да ти присяда, му кажи, че съжаляваш за всичко, в което си сгрешила и за всичко, с което си го наранила, сведи поглед и не нахалствай. Кажи му, че си осъзнала, че животът е кратък и не искаш да го пропиляваш в караници и т. н. Остави го сам с мислите му и не го занимавай повече, продължи да полагаш усилия да изглеждаш по-добре и да си по-мила, ако ще отвътре да ти ври и кипи! Ако до няколко месеца няма промяна в отношенията, тогава не знам.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7de542c9b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако го обичаш, дори на нас четящите това да не ни допада, има начини да го задържиш и леко да го култивираш, така да се каже. Ако все още иска секс с теб, има някаква надежда. Другият начин е да се разделяте, но как ще оцеляваш, труден въпрос наистина. Защо не пробваш ти също да се промениш?

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c37fba5c84
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Според мен причината е в абзац 2 от историята Ви. Присъединявам се към мнението на номер 4 и 6.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 09180a3d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Да да, издокарала си се жена мечта, напушва ме смях като чета колко си добра, дори по добра.... няма ли кои да те похвали та сама се хвалиш? Ей жена.. та, не е лошо да се консултираш с психоаналитик, ти си тази която е разсипала един мъж и си го накарала да иде сред онези, с маймунския интелект, но там се чувства някой а при теб е никой. До въпроса със секса, ти на недостижима ли се правиш, та ти и за едно чукане не ставаш камо ли за любов? Нещо което го няма в къщи го има навън. Логика, жена.... но ти не я разбираш? Не си избивай комплекси а се хвани да работиш, а не бъди лентяй и да изкарваш виновен мажа си. димитър

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e45226d0a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Превърна се в най-долен простак". - типичен бг гражданин, който мутрите ще точат до гроб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker