Мъжът ми не ми вярва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мъжът ми не ми вярва
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2646 пъти
Здравейте!
Преди около 4 месеца се пренесох да живея с приятеля ми. Брак нямаме. Живеем на семейни начала заедно с техните и брат му. Брат му също си има приятелка. Майка му се държи лошо с мен, даже не ми се усмихва, а с приятелката но брат му се държи така сякаш е нейна дъщеря. Веднъж излизах от банята и брат му беше у нас, погледна ме така, както не е гледал приятелката се. Готвя, чистя, работя. Правя всичко възможно да съм идеалната жена за него но никой не го оценява. Не ми вярва, няма ми доверие. Моля Ви! Дайте ми съвет какво да направя за да ме заобичат както нея, вече съм се доказала пред всички че мога да бъда такава каквато поискат. Искам да бъда негова жена, но нещо или някой ни пречи(не го разбирам).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: ad88172f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   сигурна ли си че те обича? Ако обича още бившата, по-добре си тръгни. А за женитбата-никой в това време не се жени.. вече не е на мода..

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 30707d2c87
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спри да се опитваш да им се харесаш, а бъди себе си. Едно нон стоп опитване да покриеш очакванията на някого като дори не знаеш какво очаква може да бъде изключително изморително и изнервящо. Бъди просто себе си, помагай с домакинството, но не се превръщай в робиня - в крайна сметка там е и приятелката на брат ти - едни път изчистете заедно или нещо измислете така че хем тя хем ти да готвиш - да има разпределение на труда. Важно е да се уважавате и да имате добри взаимоотношения както с приятелката на брат ти така и с майката на мъжа ти - първи приятелки или свръх близки не е нужно да ставате.
Иначе не си споменала за какво точно не ти вярва мъжа ти? Може би е добре да дадеш някакъв пример.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0f1a10967d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не се хаби и го зарежи, като не може да те оцени да си гледа работата

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ad35f8b398
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Както тръгне, така върви. На сила хубост Не става. Така, че ако искаш да си с човека с който живееш- той трябва да те оцени, а не свекървата. Ти прецени, ако можеш да се адаптираш стой там, но ако ли не- бягай с 200- та и то бързо, докато нямаш дете! Успех с мислите си и преценките- дано по бързо вземеш правилното решение.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f5001d3a74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Лично аз бих ги събрала една вечер всичките и бих ги попитала какво имат против мен. Без кавги и скандали, кротко и спокойно. А ако след този разговори нещата не потръгнат, значи спешно трябва да се изнесете от там, ако държиш да запазиш тези отношения.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 20da31bfde
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами ние не знаем какво не харесват у теб, така че да ти дадем съвет. Може да си се фръцкала пред брат му и да си го съблазнявала, за това мъжът ти не ти вярва, а майка му не те харесва.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9da2281f6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами като сте се набутали всички като в дядовата ръкавичка - така е. Излезте на квартира и бъдете самостоятелни.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3d6e93525a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От автора: Мислили сме по темата да се изнесем, но за момента няма как да стане... №1 Да, мислила съм по въпроса, че има вероятност все още да се вижда и обича бившата си, но не съм сигурна. №6 Проблема е там, че някой е казал на свекъра неща, които не са верни, аз им обясних всичко но мъжът ми не ми вярва, това е положението, ааа със брат му сме само на "здравей" "здрасти". Даже и не си говорим понякога. №5 Още на следващата вечер ги събрах и говорих с тях, обясних им какво е положението... ефект-нямаше

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ad35f8b398
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Мило момиче, тогава си пали джапките и Бягай с 200. Такъв брак няма да е щастлив и винаги ще има някакви недоразумения. Не е единствения. Моята баба ми казваш, както тръгне- така и върви. Дори да останеш с този човек, всеки един момент, когато не е на кеф ще ти пили и съсипва здравето и така цял живот ще се чувстваш нещастна- при такова положение и деца няма да ви оправят отношението. Не си се хванала за него като удавник за сламка, а като гледам и при техните живете, възможности да се изнесете нямате/не, че това ще помгне де- ако помогне ще е временно/Така, че действай! Сега си млада и можеш и по- лесно да се адаптираш. Аз съм на 44г. преди години бях в същото дередже- от опит ти го казвам- БЕЗ ВИНА ВИНОВНА. Те имат и дъщеря, но тя такива им ги изсипа, че и двамата си отидоха твърде млади, доживях да ми се казва поне от двата свекър и свекърва поне, че съм незамени и ако не съм била аз и сина им щял да пропадне, но какво то това- съсипаха ми здравето и нервите. Наистина ги уважавах много и ми беше болно за думите които са ми казвали и че са вярвали на интриганти. Така, че сама прецени... Питай патило, а не старило.. Дали си способна да издържиш и да дочакаш оценката и дали си заслужава, защото много пъти е имало да съжалявам, че съм останала...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 926eb837c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Изобщо не е ясно за какво не ти вярва? Защо ти е да живееш с чуждите хора? Само не ми казвай, че е любов. Явно не е взаимна. какъв брат, каква баня? Тези "семейни" отношения още отсега са сбъркани и извратени. Тук няма да си щастлива, не прави грешката да раждаш там деца. Плюй си на петите и бягай с всички сили, колкото и да боли.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker