Брак със рускиня - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Брак със рускиня
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 4556 пъти
Мнение за браковете с рускини? Интересуваме мнението наи-вече женени за рускини? Имам приятелка рускиня която ме кани в русия и да се женим там.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1b082dbcc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Баси приятелите имаш :)))


*Syndrome

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b0d7aefb28
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има подобна тема тук, с много и разнообразни коментари. Намери я и чети на воля:)
М, 34

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: daa97848af
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Адекватно ннение трудно някой може да ти даде, просто защото никой тук не познава приятелката ти. Дали ще е рускиня или българка няма голямо значение, не за друго, но просто чисто културно си приличаме доста с тях.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b962f01997
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, Авторе! Не е важно мнението на хората за рускините, важно е Твоето мнение! Хора и човеци всякакви, както и рускини, така и българки, така и германки и т. н. На всякъде има и хора и хора. Може да си е свястно момичето... знам ли... Като за начело се опитай да разбереш повече за семейството й, то знам, че не се жениш за него, Но е Много важна, както и нейната ценностна система и на родителите й, ако е близка до тази на твоето семейство ще се получат нещата. Старите хора са казали- да сте от една черга! Не значи да имате по равно, а да имате един мироглед- да не е само тръпка... Ако смяташ и мислиш за брак- тава е важно! Какво е мнението на твоите родители? Все пак знай, че в един момент от живота си ще мислиш и разсъждаваш като тях- колкото и да не ти се вярва... УСПЕХ! Каквото и да решиш да е ЗА ДОБРО!!!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4268b091ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Супер, какво и аз харесвам рускини даже си взех една за гадже
Идеята е идеална рускини кокото искаш ама внимавай да не хванеш някоя дет пие

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9d0d86b1b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторе, рускините са много хубави жени, но по-добре я доведи на собствен терен.
Дивака

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9aa2cfd82a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да ти кажа рускините са готини мацки, работливи, умни, могат да те издържат ако решат, властни са и много интересни. С тях няма да скучаеш. Лоши страни.. надебеляват след 35, повечето не са домакини, готвят ама не им е по сърце и са много емоционални и избухливи. Но ако не искаш да си мъж под чехъл наистина я накарай да дойде в Бг. Тя ще доиде, обичат приключенията, и ще се справи по добре тук, отколкото ти там. ЛИНА 36г.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 11df6e7eb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз съм автора
тя не е лош човек. мн чуствителна и всеотдайна. аз искам да дойде тук, ама тя има дете и неможе да дойде тук. понеже бившияй мъж не го пуска тук. а и ако отида там ще трябва да живея в апартамента на бившия (тя го получила след развода). и незнам в такава ситуация след като се отида как ще се държи. може найстина да съм мъж под чехъл.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1c0fd5a721
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Хубаво ако се ожениш. Помисли обаче за децата си, че ще бъдат мелези, дали ще им е приятно. Баща ми е от Бразилия, никой не ме възприема като българин и мисля, че затова не мога да си намеря нормална приятелка, всички с които съм бил са искали да легнат с мене само заради произхода ми.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b962f01997
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До 9. чакай сега, тук е различно- какви мелези, та ние сме един народ, една религия, еднакъв начин на мислене, един вид, дори един народ. Ние сме еднакви дори в разбиранията си.
До Автора: Момче, аз съм майка и прецени- аз обожавам този народ, тази култура- тя вече се е видоизменила, като при нас, но не съвсем. Рускините имат всичко, което иска един мъж и невероятен живец и силна воля- за това можем само да мечтаем. Те никога не се предават, което ни липсва, те обичат живота! Така, че ако я обичаш и смяташ, че имате еднаква ценностна система- Действай! Това мъж под чехъл е най- голямата глупост!!! Така могат да мислят само комплексарите. Ти ако имаш професия и живец и стимул- това няма да ви е пречка, Но ми се струва, че колебанието ти е и страх от новото, непознатото, страха дали ще се справиш там... Имаш ли професия имаш ли живец, искарваш ли и тук пари- значи и там ще можеш! Не успяват страхливите и безволевите. Кажи това което тук споделяш- говорил ли си с родителите си и те какво смятат? Сподели и отново ще ти пиша- обещавам. Защото колкото и да сте големи, самостоятелни и да не се интересувате от мнението на родителите си- знай, че тяхната интуиция не ги лъже, дори и само от една реплика или мимика- те са на най- правилното становище по отношение на вашата връзка и в последствие се оказват прави. Успех с мислите си!
Сетих се и само едно ме притеснява- до сега не беше казвал, че има дете- детето не е пречка, но помисли- ти имаш ли деца, как се отнася Тя към детето, ти към него и детето към теб? Знай, че в началото ще ти е трудно- то всяко начало е трудно де, но докато се стиковат характерите и година може да има сътресения- после нещата ще се наредят, стига да го искате истински. Найстина ти желая цялото щастие! Каквото и да решиш- рускиня трудно се забравя или Не.

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: eef8c6170e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Да само дето са доста по готини като жени от нашите.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c3778e3375
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   аз съм Автора към номер 10
аз нямам деца. Тя има. аз с детето се разбирам и добре се отнася към детето и аз към детето. даже мн е привързано детето към мен.

проблема е там, че и родителите ми са пров да отивам там. запознах ги и ми казоха, че мога да правя каквото си искам, ама с това момиче няма да съм щаслив. Щял да съм имал проблеми с нея и с изхранването на семейство. понеже нямам професия. и от това се страхувам. знам, че тя ще ми помага, ама мн съм объркан какво да правя

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b962f01997
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От №10
Приятелю, така ме объркваш.. кажи доводите на родителите- защо няма да си щастлив, те какво казват? Тук какво работиш, все нещо умееш, с какво се занимаваш? Питали дамата, тя какви планова има и с какво там тя ще се занимава и какво като работа може да си намериш ти? Аз съм пристрастна към този народ- русофил съм и затова те разпитвам. За едно само ме е яд, че това вие децата не учите и после като се появи възможност да заминете ви е трудно- в случая нямаш професия. Знаеш ли, ще те посъветвам нещо- ако искаш замини, не подписвай за сега!!! Отиди и виж там какво е положението- дали ще можеш ти там да се пригодиш в страната, да намериш свое местенце и работа. Не зная на колко години си, но ти ги казвам всичките тези неща, защото както казах по- горе съм родител на 47г. с дъщеря на 22г. тя на 19г. замина сама от тук за Китай. Не беше излизала никога извън граница, не се беше качвала на самолет, ние не предвидихме повече време за трансфер по летищата и на летищато в Пекин за прекачването, не е останало време и е зарязала багажа си, когато е стигнала крайната дестинация на последното летище когато е кацнала е искала да им обясни, че не си е взела куфара от там- НИКОЙ не е знаел английски на летището, никой, търсили са от последна дестинация някой който да говори английски на пекинското летище и когато уж намерили такъв и тя е решила да му обясни каква е ситуацията- много знаещия и е казал на полу- английски, ти на къде искаш да летиш и тя е разбрала, че в тази страна никой няма да я разбере на какъвто и да е различен от китайският език, така е проговорила китайски. Тя е там по други причини защото бях майка изрод и набивах, че трябва да учи и спечели правителствена стипендия на КИТАЙ и затова е там- знае 5-т езика и продължава да учи. Така, че си помисли тогава е била на 19 г. и съвсем сама е тръгнала в друг народ различен от нашият, ти си тук- пътя ти е 3ч със самолет, можеш да отидеш и да опиташ- на гости. Не бързай да подписваш!!! Проучи нещата на място и тогава. Кажи какво си решил, родителите ти защо смятат, че няма да си щастлив? Надявам се имаш възможност да отидеш и да видиш ситуацията на място и да опиташ, поне временно. Кажи- ще си коресподнираме тук- наистина съм съпричастна, сигурно защото съм сама със съпруга ми тук и се вълнувам за всички деца на вашата възраст и любови. П. П. Дъщеря ми дори се омъжи там, но за българин и то една година по- голям от нея- запознали се в Пекин на тяхната нова година и за няколко месеца подписаха. Поне не е сама. Разказвам ти моята история, за да ти доверя- защо съм съпричастна с твоето положение. Очаквам да пишеш, както и да кажеш ако решиш да отидеш- кога ще се случи? Къде е дамата сега, а детето? Как е тук детето, кото баща му не го пуска или за почивка и временно може, а за по- дълго не? Чао за сега- отново ще поглеждам дали си писал

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1c0fd5a721
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Аз съм номер 9. Нима руснаците са българи, нима са пристигнали с конете и юртите си, за да се бият за място под слънцето с Източната римска империя? Колкото и да симпатизирам на всички народи по света, само този, чиято кръв не е разделена не мое да си го представи. Както познавам българската история, така познавам и латинската и индийската, чийто потомък съм аз. За съжаление не мога да определя народността си, както вие българите можете. Сега схващаш ли?

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b962f01997
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   До №9, не се сърди, не съм казала нищо лошо за теб. Това, че си друга раса, няма нищо лошо. Ти имаш други познания, които ние нямаме. Така, че се гордей с това което имаш и Никога не го подценявай и не се съжалявай. Това е твоето предимство! За всеки има място под слънцети, ако не съм се изразила правилно извинявай и ако съм те засегнала. Аз се обърнах така към автора и към теб, защото: ние с руснаците сме славяни, близка култура, едноцветни от европеидна раса, а за общото в историята ти казваш, че си запознат. Гледам, че си грамотен и това още повече ме радва. Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7f73893d1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   До номер 15. "Не се обиждай", ала бала. То се вижда, че си расистка. Това си е твоя работа, работата е там е, не че имам бяла кожа ( въпреки че дядо ми е от туземното бразилско население), а ти виждаш черна, а в това, че твърдиш, че руснаците са българи и обратното, за да оправдаеш смесен брак. Смесените бракове са нещо много хубаво, ако са успешни. Но такива могат да бъдат само там, където се възприемат нормално. България е моноетнична страна и децата от смесен брак винаги ще бъдат чужденци, независимо какви хубави приказки им говорят хората. Ние, мелезите, винаги сме били и ще бъдем обект на тиха дискриминация в България. В Бразилия, САЩ и други страни това не е така, защото са имигрантски страни, такива, в които е нормално да си мелез.

До автора: В Русия е същото, знам го, защото съм бил там. Затова пък с твоята приятелка можете да изберете която си искате точка на света, за да бъдете щастливи. Но ти гарантирам, че щастие на беглец не просъществува дълги години!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker