Той ме помоли да се върнем при него и ми се закле, че нищо лошо няма да ни се случи... а продължава да се занимава със сутеньорство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Той ме помоли да се върнем при него и ми се закле, че нищо лошо няма да ни се случи... а продължава да се занимава със сутеньорство
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2546 пъти
Здравейте, искам и аз да споделя своята история не съм мислила, че някога ще пиша в такъв сайт, но ето, че се наложи. Живея във Варна и съм на 28 години. Всичко започна преди 12 години когато се запознах с моя мъж. Бях още ученичка и Д беше в моя клас. Харесах си го от първия ден и постоянно си мислех за него. Бях изключително влюбена.

Един ден късмета ми се отвори и той ме покани да излезем. Отидохме да се поразходим из парка и на една пейка той ме целуна, от тогава започнахме да се срещаме тайно, за да не се набиваме на очи. Малко след това той пожела да правим секс, но аз бях все още девствена и му отказах. Той реши да ме чака и едва когато направихме 1 година аз реших да спя с него. Покани ме на вилата си и там изкарахме най-романтичната вечер, нищо не ми липсваше, мислех само за него и го обожавах.

Малко след като завършихме училище се оженихме и временно живеехме на квартира с най-добрите ни приятели С и Л, изкарахме най-хубавите си години заедно. Малко след това разбрах, че Д се занимава с проститутки, намерил е вратичка към сводниците и е станал един от тях, вярно бях наистина материално задоволена, нищо не ми липсваше и тогава парите му ми се усладиха и нямах нищо против той да е сутеньор, просто не исках да ги докосва.

Като станахме на 23 години, аз забременях и той се промени, започна да не си идва в къщи, отсъстваше с дни и аз полудявах сама, единствено моята приятелка Л беше с мен. Когато Д се прибираше, лягаше до мен започваше да плаче, да ме прегръща и целува, казваше ми, че един ден всичко ще се промени, молех го да остави това негово занимание, а той започваше да крещи, че преди време това ми е харесвало и съм нямала проблеми стига да съм добре облечена и да имам пари за кафета и глупости.

2007 година се роди нашата дъщеря и аз предпочетох да го зарежа, не исках детето ни да е свидетел на разправиите и скандалите ни. Запознах се с Н, заживях с него, но той не беше като Д. Беше доста студен и отдаден на работата си. За известно време забравих за Д, но не за дълго.

През 2010 година видях Л не бяхме се виждали 2 години и тя ми разказа, че Д е полудял от мъка и се е отдал на алкохола и курвите. Казах и, че не ме интересува нищо около него и трябва да се спасява както може. Като се прибрах започнах да плача и разбрах всъщност каква егоистка съм, но не знаех как да реагирам.

Н започна да се държи зле с дъщеря ми, без да иска един ден Д е видял как Н и удря шамар на улицата, станал е огромен панаир и се е стигнало до бой. На другия ден Д помолил Л да ми се обади, за да се срещнем. Видяхме се беше доста променен, но си беше моя Д, като го видях коленете ми омекнаха, изпитах тези прословути пеперуди в стомаха.

Седнахме да пием кафе и той ми каза, че ако още веднъж разбере, че Н вдига ръка на дъщеря ни ще го убие. След това ме извика с него, а аз като глупачка се съгласих и правих секс с него, невероятен както първия.

Попитах го дали се е отказал от професията, но той ми каза, че вече няма как, а и не иска защото вади добри пари. Казах му да помисли за мен и детето, все пак имаме дъщеря. Той ме помоли да се върнем при него и ми се закле, че нищо лошо няма да ни се случи, след този случай се виждаме от време на време и правихме секс, но се чудя дали отново да се събера с него или не.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9b73907784
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако искаш да съсипеш живота си и този на детето си, върни се при него.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0117af2e56
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се обиждай, но си много си наивна. Не се връщай при него, кой знае колко пъти ти е изневерявал, а и както казваш имате дъщеря....Ако един ден стане проститутка, как ще реагирате, много ми е интересно, особено ми е интересна реакцията на мъжа ти.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 45f0c4b14c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Събери се с него и моят приятел е такъв!!!!

Карол********

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 557e798bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хаха не ти ли е жал за всичките онези момичета на гърба ,на които ти си живееш охолно?Не се ли притесняваш какъв пример ще дадете на дъщеря си и каква ценностна система ще има тя след време..Пожелавам ти и тя да стане една от онези на мъжа ти,за да разбереш тогава :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 74b4e2e73a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Сложно е при теб. По принцип по това, което пишеш разбирам, че с цялото си сърце искаш да си при Д. Обаче сутеньорския живот е рискован. Не знам точно какви са схемите там и как седят нещата при него, но след като изкарва добре, защо не спести пари и да си започнете някакъв бизнес, а тогава той да спре да се занимава с проститутките. Измисляте начин да сте заедно.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 975ef10c2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Сложна история. Ако се съберете имай в предвид, че той вече е закоравял в професията си и няма да е същия от преди. Ще ти нанесе още повече болка защото не си спирала да го обичаш. От друга страна зарежи сегашния си мъж защото нито ти нито детето сте щастливи. Според мен златната среда е най-добра. Не живейте заедно с твоята любов, но се виждайте когато ви е приятно, нещо като неангажираща връзка и всеки с лично пространство и виж как ще се развият нещата. Поне за сега детето ти ще вижда истинския си баща а ти ако не те устройва поведението му ще се чувстваш свободна, а не използвана. Дай боже той да се вразуми и да станете най-накрая истинско семейство!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker