Посегна и ме удари вторият мъж на свекърва ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Посегна и ме удари вторият мъж на свекърва ми
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 3010 пъти
Здравейте, не знам дали сте чували за такова чудо, но е време да го кажа за съжаление. Страшно съм обидена и възмутена от постъпката на вторият мъж на Свекито с който тя дори няма брак. Историята е следната. Дойдоха ни на гости. Ние с мъжът ми живеем отделно в друг град вече 9г сме женени имаме дете, а и тя работи в Гърция дойде си за малко и ни посетиха с този господин.

Поздърпахме се с моя съпруг за дребно нещо и тоя се намеси като започна да ме обижда пред детето, че съм била боклук, не ставала съм за нищо, била съм дебела трябвало да отслабна. Направо се гръмнах...

Аз тежа 70кг и съм висока 170 чак дебела, пък и да е така как не го е срам да ме обижда и тази обида ок, ами боклук?

И понеже седеше до мен и съпругът ми, аз станах и го попитах какво иска от мен? Той се изправи и ме удари не с шамар, а с юмрук в лицето. Само това помня за съжаление се съвзех след 20 мин така ми казаха поне.

Беше настанал ужасен скандал мъжът ми викаше на майка си да се маха, а тя ревеше и му се молеше. Баща ми пък човека с сълзи на очите стои и ме гледа като се съвзех. Викам какво става защо го направи, защо ме удари? Защо бяха тези обиди спрямо мен? Моят съпруг само каза мила не се притеснявай аз го изхвърлих и му казах да не стъпва повече тук. Майка му само повтаряше, не мога да повярвам какво нахалство с какъв мъж съм живяла и ревеше. Срам я беше жената. Аз останах много обидена защото никога не съм нагрубила този човек и второ съм го уважавала, въпреки, че не е истински баща на съпруга ми. Походих малко с синка на бузата, но обидата няма да преглътна, понеже не съм го предизвикала по никакъв начин. Какви хора има само!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: fbe7781205
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво ни съобщаваш авторке? Един чужд възрастен мъж те е обиждал и ударил и ти нищо не си направила, това ли е? Защо не пусна жалба в полицията, защо не го осъди? Той не е никакъв нито на теб, нито на мъжа ти, гадже на свекървата и какво от това?

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8053becc56
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мъжът и баща ти е трябвало да го ступат тоя простак, малко му е било това че само са го изгонили.
Ама че боклук - да удря жена за няма нищо - психар, някакъв!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 501bd21067
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Много кофти ситуация. Надявам се да не съм права, но знам доста случаи в които жените са света вода ненапита, обаче тайно подкокуросват мъжете си и ги карат да ходят да се разправят със снахите. Имам няколко случая такива, които знам. Дано не съм права, но ми мина през акъла, майката на приятеля ти да не би да му ги е говорила тези неща, а пред теб да се прави на светица. По същия начин майка ми беше пострадала от обиди от мъжа на сестрата на свекърва и. Беше и говорил някакви неща и после се оказа, че те двете тайно клюкарстват, пред нея се правят на много добри. Иначе ако си нямала конфликт с него, не знам откъде би могла да дойде тази агресия. А и живеете отделно, просто няма как да се натрупа от нещо. Така че бъди много внимателна, и не се предоверявай на свекърва си. Мъжете не са толкова задълбочени в тези неща и обикновенно зад тези прояви стои подстрекателство на жена. Имах една приятелка, дето баща и я биеше, а майка и уж беше много добра. После се оказа, че майка и само се оплаквала на баща и, той се ядосвал и отивал да я бие, а майка и ни лук яла ни лук мирисала. Просто бъди много внимателна, че врагове дебнат отвсякъде.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1aa6993b1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ужасна ситуация. Надявам се да ти улекна като го сподели. Този е явен боклук и не знам как свекърва ти не го е усетила като човек и е живяла с него.
Естествено, че няма да преглътнеш това нещо. Кой е този да те бие? Нито ти е родител, нито ти е мъж, нито пари ти е давал, нито нещо е правил за тебе. Някакъв смотаняк идва и раздава шамари. Аз не знам как свекърва ти не го знае като ако му е такъв характера сто процента и нея я е бил. Аз лично бих се замислила дали и свекрърва ти е толкова читава. Как пък се събира с такива хора? Нали знаеш, че всеки излиза с хора според чергата му.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: fb8d0105bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 3, замислям се над думите ти. Никога не съм обиждала и мухата, както много хора казват на мравката път правя, но с свекърва ми имахме в началото дразги. Искаше синът и да живее при нея, но не се получи. Всичко утихна и не сме имали повече разправии толкова години... хмм хора позамислям се наистина!!!
Що се отнася до жалбата, не знам защо не подадох, може би от глупост, а трябваше да го издокарам господина но вече е късно нямам белези.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3488d2c6ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ужас... Явно този човек не те е харесвал от самото начало щом си е изпуснал нервите и ръката. Разправиите между двама души трябва да си останат единствено между тях... когато присъстват родители или недоброжелатели, те винаги са готови да заемат едната страна и да настане скандал и т. н. Опитай се да отбягващ срещите си с този човек. Едва ли ще ти се извини, а дори и да го направи, никога няма да забравиш грозната му постъпка. И не си го изкарвай на мъжа ти, той няма никаква вина... просто повече не се виждайте с тоя човек. Явно е че не си пасвате.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8053becc56
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е, № 6, то е пределно ясно, че този човек тя няма да го погледне повече камо ли да го допусне в дома си. Нито пък някъде е писала и обвинявала мъжа си - напротив той се е застъпил за нея и е изгонил оня. Ама все си мисля, че е трябвало и да го понабие преди да го изгони.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2f2a0e6214
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз също се позамислих за свекървата. Не съм човек, който страда от предразсъдъци, относно снахите и свекървите, моята, при това вече бивша свекърва е невероятен човек, която и досега наричам "майко", въпреки развода със сина й. А и тя самата ме възприема като дъщеря, но наистина е странно един мъж, с който не живеете заедно изведнъж да ви дойде на гости и да започне да те обижда и удря. Според мен действително може свекървата да има пръст в това. Има много коварни и подли хора, а щом сте имали и дрязги, може да се е примирила ужким, но в душата си да е таила неприязън и непримирение и сега като е имала сгодден случай да те "накаже". Ясно, че няма да стане нейното и да си вземе синчето, ама защо пък да не те пообижда и даже физически да те нарани.
Все пак - ти имала ли си вземане-даване с този човек? Дори и като комуникация?
И хич не се връзвай! Даже покажи пред нея, че си над тези неща, така тя няма да се чувства победителка! Гледай си мъжа, детето и семейството!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0825ae77dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Леле, е*ти дивака! Добре, че сте го изгонили. Не допускай да стъпи у вас по никакъв повод вече! Ако свекърва ти иска да идва, да си остави гаджето у тях. Ти с нея за момента нямаш за какво да се разправяш, но я дръж под око като е у вас.

Иначе и аз имах проблеми с гаджето на моята свекърва. Той е изключителен простак и лицемер. Пред мен се мазнеше, а зад гърба ми ме плюеше, обаче аз разбрах всичко. (Глупакът си беше излял простотиите и пред мъжа ми! ) Аз обаче, съм много директна и като го видях следващия път му показах ясно, че знам що за стока е и хич да не се опитва да ми лицемерничи и да се подмазва. Нищо не му спестих, на луд го направих. Оттогава не е стъпил у нас, а преди няколко месеца и свеки го изгони. Явно и тя не е могла да живее с такъв идиот.

Хубаво е, че с мъжа ти сте отделно, разбирате се... Гледайте си детето и се изолирайте максимално от такива пещерняци като тоя.

B. M.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7b0c9abf02
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От :Авторката :По никакъв начин не съм провокирала този човек за да ме удари. Не съм имала вземане даване с него. Няма да ми стъпи в къщата по никакъв повод повече!!!
Тази вечер казах на родителите на свекърва ми, защото ме попитаха защо не ходя там, а ги избягвам. Много ме били обичали мен и детето. Казах им, а реакцията беше:Ще го изгоним тоя простак, как не го е срам. Свекърва ми се върна в Солун, но той къде ще живее? Явно дядото и бабата ще го изхвърлят след това, но така му се пада.

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0825ae77dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Така му се пада, ами! Много се радвам!

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 7105d175c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Помня как баща ми удари мама пред мен сестра ми и баба ми избягах от вкъщи.
Много пъти съм бягал заради скандалите и не посмеях да се ърна ходех на кафе, до даскалото макар че съм завършил преди 2 години.
взимах и сестра си със себе си
Тогава тя беше 1 клас сега е в 3ти и ходехме при другата ми баба майката на мама.
Сега вече мама е с нов мъж.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker