Апартамент на последния етаж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Апартамент на последния етаж
преди: 15 години, 20 дни, прочетена 7488 пъти
Здравейте. Нуждая се от съвет. Предстои ми да си купувам жилище. От 3 месеца ходя, обикалям, сравнявам оферти, консултирам се, чета в интернет.

В момента много харесах един апартамент - слънчев, добро разположение на стаите, център, с гараж самостоятелен, страхотен изглед, чисто ново строителство и добра цена, но... Намира се на последен етаж - под покрив. Има страхотни огромни тераси, но са открити. Как мислите ще имам ли проблем с това? Има ли хора с опит и такива жилища и как се чувстват?

Апартаментът е страхотен, но родителите ми непрекъснато ме атакуват с варианти и ситуации при които в бъдеще евентуално ще имам проблем, създават ми дискомфорт и колебания. А аз искам да се чувствам добре когато го купувам, а не да се измъчват с мисли какво би могло да се случи в бъдеще и то евентуално.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 20 дни
hash: dd98d5bf5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, аз живея на последен етаж. Купих жилище и това беше първото ми изискване. Не се плашете, гледаите изолацията и смело напред.
Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 20 дни
hash: 7a5e572c24
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Центровете на големите градове вече не са хубави места за живеене, хората бягат в покрайнините на градовете и в околните села. Няма смисъл да дишате мръсотията на града и да се навирате в трафика постоянно, ако разполагате с автомобили, края на града не би бил проблем. Замисли се дали искаш да живееш в центъра, единствения плюс е, че всичко ти е наблизо. Аз визирам Пловдив, София и Варна в случая, ако си от друг град не знам как е...

 
  ...
преди: 15 години, 20 дни
hash: e894776eed
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Моя апартамент е като твоя. На кратко. Доволен съм. Ще имаш 1 проблем - ще си оправяш покрива. Но само това. Няма да имаш никога проблеми като: тропат ми на главата, хвърлят ми боклуци отгоре и т.н. Освен ако на тавана няма някой. Аз вече не мога да живея с някой селянин над мене. Покрива ще си го оправя, ама със селянина не мога да се справя, освен ако не го утрепам. Богатите затова жевеят в къщи, за да няма никой над тях. Никога няма да ти тече канализацията. Нито ще ти тропа някой от улицата. Внимавай само асансьора да не ти е шумен. Ама ако няма асансьор- спукана ти е работата.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 20 дни
hash: 3448a8d374
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   4. В дома на родителите си живеех на последния етаж - никога не сме имали течове и се живееше много спокойно. Отсреща на комшийката и прокапа един улук - извика човек и го смени много бързо, и евтино. Сега живея със съпруга си, на първия етаж. Всеки ден ми се плаче и не знам какво да правя. Отгоре комшия пияница само се бият и се карат и по два- три пъти в седмицата оргии със силна музика до 5 сутринта и не му пука, защото работи в охранителна фирма. До блока кафе - масите са ми на 1 метър от прозореца и отдолу само подбелват очи от ония яките момчета - музика до дупка до 23,30 - 24,00 часа вечерта. Не мога да си продам апартамента, защото никой не иска да го купи като дойде и види ситуацията.

Така, че според мен ти си направила един прекрасен избор и никога няма да съжаляваш дори и един ден да имаш някъкъв теч. Покрив се оправя, но съсипан живот неможе.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker